Аз снощи намерих превод на руски и гледах някои сцени.
Детето е Аслан, има още нещо там, не е само, че плаче. Отделили са Джихан били са на път да и вземат и Аслан. Няма оправдание за това, което е сега Хюлия, но ако някой се опитва да ми вземе децата.... не лоша, дявол ще стана.
Лошото в случая е, че тъмнината е обзела така душата й, че Хюлия отдавна е загубила мярка за всичко.
Много интересен диалог има на масата, когато са Неше, Аслан и Девин. Нешето е не по малко зло, то затова Аслан издивя и удари по масата. Девин никога не трябвало да стане майка,. , това бяха нейните думи.
Нямам търпение за превода, мисля че епизода беше изключителен.
От снощи ми излизаха публикации със сцената между Аслан и Бадри на пристанището във всичките им информационни страници, които следя. Цитират думи на Аслан за някакви турски блогъри, които нищо разбира се не ми говорят. Но сега ми излезе инфо, че сутринта те са арестувани за пране на пари.
Този Хакан Бономо.
И накрая диалога между Аслан и Девин на сутринта.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗
Забрана с пистолет ли е имало да не го доближава?
. Едната е искала да се самоубие, не е издържала и се е потопила в депресия и отчаяние. Другата е загубила всичко човешко в себе си, границата за добро и зло се е размила.

, мерси за рейта, горе долу бива.
, нямате търпение да коментирате новата серия 

благодаря за новата къщичка! 
гледах през вашите очи и постове новия епизод и се изпотих от напрежение. Представям си как вие сте се чувствали, потопени в действието и магията на „Семейство”. Очаквам с нетърпение бг. субтитрите,
за да се насладя за пореден път на качествен сценарий и великолепна игра.