💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 110

• 32 101
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Аз снощи намерих превод на руски и гледах някои сцени.
Детето е Аслан, има още нещо там, не е само, че плаче. Отделили са Джихан били са на път да и вземат и Аслан. Няма оправдание за това, което е сега Хюлия, но ако някой се опитва да ми вземе децата.... не лоша, дявол ще стана.

Лошото в случая е, че тъмнината е обзела така душата й, че Хюлия отдавна е загубила мярка за всичко.

Много интересен диалог има на масата, когато са Неше, Аслан и Девин. Нешето е не по малко зло, то затова Аслан издивя и удари по масата. Девин никога не трябвало да стане майка,. , това бяха нейните думи.

Нямам търпение за превода, мисля че епизода беше изключителен.

От снощи ми излизаха публикации със сцената между Аслан и Бадри на пристанището във всичките им информационни страници, които следя. Цитират думи на Аслан за някакви турски блогъри, които нищо разбира се не ми говорят. Но сега ми излезе инфо, че сутринта те са арестувани за пране на пари.
Този Хакан Бономо.

И накрая диалога между Аслан и Девин на сутринта.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 91
  • au bout du monde
Една майка след раждането много лесно може да бъде смазана, ако не получава подкрепа, било то че не може да кърми или нещо друго.
Това отделяне ми е много странно. Как да го отделили. Джихан е на масата както се вижда. Не е в друга къща. Отива в стаята му и прекарват заедно време. Играят, четат. Rolling Eyes Забрана с пистолет ли е имало да не го доближава?

Неше е жестока в думите си, не се замисля какво говори и че може да нарани децата си, но не би ги убила умишлено. Все пак бих предпочела Неше, пред Хюлия. Но и двете майки не са майки за пример Sad. Едната е искала да се самоубие, не е издържала и се е потопила в депресия и отчаяние. Другата е загубила всичко човешко в себе си, границата за добро и зло се е размила.
Не знам Неше всъщност имала ли е професия, работила ли е? Или и тя като Хюлия е била просто съпруга и като го губи, не знае какво да прави.
Още едно напомняне към жените, че трябва да учат и да работят, за да са независими.

И аз видях статията. Ето я:

https://x.com/darknly/status/1719617956206744014?s=20

Епизод 17 - Аслан и Девин

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 10:07 от La Libellule

# 92
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!
Благодаря за споделеното! 🌸🌸🌸

Благодаря за темата, Айре! Здраве, добри новини и емоции да са наши спътници от началото до края ѝ.

Недрет е живяла в къщата 8 години след раждането на Джихан.
Тя го е отгледала. Къймет го попита, когато бяха заедно и той каза, да, тя ме отгледа до 8 години, когато я изгониха.
На масата са всички по задължение.
Сойкан и тяхната маса. Гади ми се от всички тях. Сехер е толкова грешна, че за да може да продължи да живее, тялото ѝ я е спасило в тъмнината на деменцията.
Юсуф каза на Хюлия, защо разплакваш сина ми, Недрет е права, че за нищо не ставаш, дай ѝ веднага детето.
Като става ясно, че няма предвид да ѝ го даде да го подържи.
Как са ги взимали, къде са ги отделяли, извратено е. Тази Хюлия там обича децата си и иска да им бъде майка. Затова е манията да не отвеждат внуците ѝ. Идеята на Ибо беше, това, в което обвини Лейла, за да отнемеш попечителството, ще го направя истина.
Аз не знам как Аслан се сдържа, след думите, които този мръсник каза за Лейла на пристанището.
Земите на Недрет са от бащата на Бедри. Той изведнъж изчезнал. Просто се изпарил. Говорело се, че са го убили майка и син, че даже са го потопили в сярна киселина, Тургут разказа.
Аслан си мисли, че ще използва парите им, ще ги направи партньори, но няма да имат право на глас в управлението.
Девин си мисли, че ще подпише Недрет, ще дойде в Истанбул, ще си разчисти сметките и ще се наредят нещата.
Добри намерения имат и двамата, няма спор, но нищо добро няма да излезе от цялата работа.
Горките Кая и Зейно.
Аслан каза, че Неше била смешна 😂😂
Как върви сексуалният ви живот, ги попита и какво мислел Аслан за естетичните операции, мислела да си направи такава на гърдите.
Ако не беше тъжно, щеше да е смешно.

Да не забравя да ви честитя празника.
Невежество+религия=тероризъм
Невежество+свобода=хаос
Невежество+власт=тирания
Невежество+пари=корупция
Невежество+бедност=престъпност

Невежеството е коренът на всяко зло.

Честит празник на народните будители!
🌸🌸🌸

# 93
Има изявление от продукцията

# 94
Алина, мерси за преразказа 🌼

Изрод до изрод. 🤬
 Зейнеп и Кая трябва да бъдат изведени от това "семейство" незабавно.

# 95
  • au bout du monde
Имат добри намерения, но другите не. Те са изгнили отвътре и ще отровят всички.

Този епизод беше като кошмар, ако не бяха забавните моменти, направо мога да се отчаям. Гади ми се

Девин хваща децата и да се маха, това писах и в другата тема. Ако наистина иска развод това е решението. Няма смисъл да е в къщата, ако не иска да е Аслан.

# 96
На Хюля трябва със закон да й забранят да доближава децата. Поне тези деца трябва да бъдат спасени. Лейла като излезе от затвора, да си ги взема и да заминава накъдето й видят очите само не и при маминка. Ако трябва Аслан и Дев ще й помогнат да стъпи на краката си, но колкото се може по надалеч от тази помия 🤬

# 97
Привет на 1 ноември, хубав и позитивен нов месец! Flowers Four Leaf Clover

Честит празник на народните будители! Flowers Bouquet

Джаки Hug, мерси за рейта, горе долу бива.

Благодаря ви за споделеното Flowers Hibiscus, нямате търпение да коментирате новата серия Blush

Терзи, ако искаш сложи малко от снимките, които излязоха снощи, че аз се захващам с нещо друго Wink

# 98
Минавам без да ви чета, че не искам да си развалям удоволствието от епизода (прочетох само нещо за отрова, хахха), но някой гледа ли на английски и къде следи за превод?

# 99
Здравейте Благодаря за споделеното
Честит празник на будителите

https://twitter.com/tatkvnc/status/1719464679041290241

# 100
Минавам без да ви чета, че не искам да си развалям удоволствието от епизода (прочетох само нещо за отрова, хахха), но някой гледа ли на английски и къде следи за превод?
тук има сносен превод
https://www.dailymotion.com/video/x8p92yw

м/ у другото, не видях да е писано
Серап е сменила инсулина на Ибо с нещо друго

та както се коментира снощи, убиеца не е Аслан, но той не направи нищо.....

Терзи Hands Plus1

# 101
Здравейте, момичета!

Докато стигна да ви поздравя с новата тема, вие ще я изпишете и нея. Извинете ме!

Айра, благодаря за новата къщичка!
Чудесна е – винаги откривам на 1-ва страница нещо, което съм пропуснала и е ново и интересно за мен.

Момичета, гледах през вашите очи и постове новия епизод и се изпотих от напрежение. Представям си как вие сте се чувствали, потопени в действието и магията на „Семейство”. Очаквам с нетърпение бг. субтитрите,   за да се насладя за пореден път на качествен сценарий и великолепна игра.
     Всички герои са толкова живи и истински, че съпреживявам заедно с тях, вълнувам се сякаш и аз съм на масата сред семейството.
     Няма да пиша за всеки герой поотделно, вие толкова добре сте ги характеризирали и разнищили. Съгласна съм с всичко, върху което сте акцентирали. Но Хюлия не мога да подмина – не я понасям,  нищо не може да я оправдае за постъпките й.  С удоволствие бих я удушила и ще бъда много разочарована ако по някакъв начин избелят образа ѝ. Тази жена трябва да страда, трябва да бъде жестоко наказана за всичкото зло, което донесе на семейството.
     Дори не мога да напиша, че тя е майка, защото всичко може да е тя, но не и майка, загрижена за децата си.
     Предполагах, че Ибо е замесен в насилването над Серап. Не ми допада този персонаж – мазен и прикрит, лукав и отмъстителен.
     А любимата ми екранна двойка Аслан и Девин винаги ме изпълва с възхищение. Киво и Серенай сякаш са родени за тези роли. Играят като зверове. Раздават се на макс. Горят в играта си!
     Вълнуващ е начина, по който Хакан Бономо гради тяхната любовна история. Преминаха през всички кръгове на ада, за да възкръснат и тяхната чиста, неподправена и истинска любов да победи. Сигурна съм в това.

# 102
Привет! Благодаря за всички коментари. Тъмната човешка природа! Низките страсти, мисли, дела. Демоните, които носи всеки от нас и как животът някак закономерно поднася в определени семейства злощастие и няма спасение - поколения наред... Всъщност жаждата за пари и власт винаги е събуждала най-тъмните сили в хората и  е отнемала човешкото в душите им. Пример - Юсуф, Хюлия, Илияс, Ибо... Не харесвам лелята. По принцип не харесвам идеята за отмъщението. Считам, че рано или късно човек получава това, което дава. Имам усещането, че Джихан помага на Аслан със своите действия без да го иска. И чрез Серап, и чрез всичко онова, което е било между тях в детството. Аслан също в своите мисли, сънища и дупки - вижда Джихан от детството си, когато никое от децата няма вина за постъпките на своите родители и близки.
Бедри е нагъл и противен, но ... всеки си намира майсторът. Между другото Джихан е изключително наблюдателен. Както писах и преди,  винаги е една стъпка пред другите. Девин е много чист образ. Разбира се, със своите слабости и изтрещявания, но душата и е чиста. Дори, когато е наранена от Хюлия, никога не и говори с омраза. Обича Аслан , тя не може да диша без него, защо е още сред тези змии, ако чувствата и към него не са толкова силни. И той я обича, но е толкова опустошен от собствената си майка и нейните действия, че иска справедливост по неговия си начин, каквото и да означава това. Освен всичко е и кукичка, няма да прости лесно.
Няма да се предаде лесно.

# 103
  • au bout du monde
Видяхте ли накрая как Девин му сложи в чинията. Очаквах и да го нареже 😄
Започна да го обгрижва. Грижила се повече за него, отколкото за децата 🤭

Сънят й показа ясно какво чуства - липсва й.

# 104
Да смятаме, че Хюлия е могла да си вземе децата и да си тръгне или да бъде с тях и да ги обгрижва, въпреки забраната на семейството от днешна гледна точка изглежда лесно. Ваня, сигурно ще го обясни по добре, но традиция тук играе голяма роля. Традицията е не само там, такава е била навсякъде в миналото. Децата се възпитават от майката до към 7-8 годишна възраст, после майката учи дъщеря си на женските работи, а бащите синовете на мъжките. Не случайно до тази възраст децата са ходели облечени по един и същ начин, когато стане отделянето на сина той за пръв път обува панталон или дълги гащи както са ги наричали. Единственият избор, който виждам за Хюлия в нейната ситуация, а и на всички жени в миналото е била да си тръгне сама без децата. Опцията взимам си децата и се махам просто не е съществувала. Лошото при нея е, че болката е изпепелила душата й, а не я е направила по благороден и добър човек. Сега разбирам и отношението й към Сахер, единствения човек, към който тя проявява загриженост и някакво уважение.

Всички сме категорични, че Аслан и Девин се обичат много. Прави ми впечатление неговото отношение към нея. Няма никакво притискане, никакъв опит да се опитва да се възползва от една или друга ситуация. Чака я тя да приеме в себе си, че те двамата ще бъдат заедно. Още когато и каза, че ще задвижи нещата, за да се разведат, той и каза, че няма да се получи. И ако любовта за Аслан е това, което го е излекувало, Девин все още има нужда да повярва, че любовта не убива, а лекува.

Къванч снощи се е раздал на макс. 😍

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт