💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 110

• 32 100
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Отново много интересен епизод. Heart Eyes В началото такива надежди имах за АсДев... пък на финала пак се гледаха лошо. Joy Дано скоро ги видим щастливи. Heart

# 76
  • au bout du monde
Епизодът започна комично и завърши трагично.

Страхотен от начало до край.

Лека нощ.

# 77
Каква серия само . Дори не мога да си изразя емоцията в момента.

От страницата в ИГ

И този паралел, тръпки ме побиха.

Къванч и Серенай са велики ❤️
На тази страница има четири откъса с превод на руски. Дано пуснат и финалната сцена.

https://instagram.com/dizilerin_kalbi?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

# 78
  • au bout du monde
Бъдещето на АсДев ми се вижда все по-писимистично Pensive Девин е все по-отчаяна.
Тя направо му уби надеждите.

Другия епизод направо да взима децата и да се маха от къщата. Започвам да се дразня.
Ако ще се разделят да се изнася Sad Не е нужно да живее там.

# 79
На плика, който Хюлия е дала на Недрет, когато са я изгонили, мисля, че прочетох "кара севда".
Ще чакам превод.
От мен лека нощ!

# 80
  • au bout du monde
От този поглед на Аслан тръпки да те побият.

Сигурна съм, че нямаше да е толкова въздействащ филма, ако бяха други актьори.

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 23:50 от La Libellule

# 81
Ваня, и аз мисля, че така пишеше.

Ретроспекциите бяха впечатляващи.

Въобще не слагам край на АсДев. Убедена съм, че Серап е виновна за смъртта на Ибо. Тя го видя при срещата им как си бие инсулин.
Аслан просто не направи нищо, за да го спаси.

Но Девин го сънува и бълнува неговото име.

# 82
  • au bout du monde
Тази сцена беше за наше успокоение, предвид това, което последва. Satisfied А какво ли е замислил за следващия епизод.

# 83
Ками, аз не виждам кои други биха изиграли така ролите на Аслан и Девин, и двамата са талантища!
Пепи, аз също изобщо не отписвам АсДев. Убедена съм, че Серап има пръст в отравянето на Ибо, макар да не разбрах Аслан откъде разбра за това. Пожелавам ви лека нощ с този сладък изкусител, Девин няма шанс, ако остане с него в една стая Smile

# 84
  • au bout du monde
Ками, аз не виждам кои други биха изиграли така ролите на Аслан и Девин, и двамата са талантища!
Страхотни са и двамата. Направо друго измерение. Имат такава харизма и обаяние. Получи се страхотен тандем, а тези които не го виждат са слепи Laughing
Като картина се е получило, виждаш всички нюанси.
Но тук и сценария е много силен. Трябва да взимат пример от него.
Колкото и да си добър, ако сценарият е кофти просто няма как да се разгърнеш толкова.

Удоволствие е да се гледа от начало до край.

# 85
Точно това ми прави впечатление, как леко и неусетно сценария ни води от точка А до края. Почна комично, завърши трагично, но всеки един момент си беше на мястото и стигнахме до края без да се усетим.

А Къванч и Серенай, ами наистина са велики ❤️ Без да разбирам и една дума, то емоцията им е в очите.

Нямам търпение да разбера какво си говорят, но и така съм под голяма емоция.

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 86
  • au bout du monde

Това дали не е подсказка какво ще се случи скоро🤭 видяхме, че Девин подсъзнателно го иска. Аслан много добре разбра тя какво сънува 😁 трябваше да й каже : да беше останала при мен в леглото 🤣

Тази сцена ще се върти цяла седмица из туитър и тик ток 😁

# 87
Ибо и Хюля са тровили Лейла, това вярно ли е??? 😳 Да тровиш собственото си дете...

Всеки живее със собствените си избори. Хюля е живяла със своя. Приела е насилникът Юсуф да се отнася с нея като с боклук, да излива яденето върху нея, да я бие и тормози, а после да се кланя на портрета и масата му. Станала е като него в момента когато са убили майката на Джихан, защото тя също е убийца.

За нея вече спасение няма, няма и оправдание за престъпленията й. Не мога да я съжаля дори след като видях, че Юсуф изля яденето върху нея.

# 88
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МОМИЧЕТА!

Ейй, преминахме 3-ката в тотала
В АВ сме си твърдо първи от сериалите

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 09:12 от jackie.

# 89
  • au bout du monde
Ибо и Хюля са тровили Лейла, това вярно ли е??? 😳 Да тровиш собственото си дете...

Всеки живее със собствените си избори. Хюля е живяла със своя. Приела е насилникът Юсуф да се отнася с нея като с боклук, да излива яденето върху нея, да я бие и тормози, а после да се кланя на портрета и масата му. Станала е като него в момента когато са убили майката на Джихан, защото тя също е убийца.

За нея вече спасение няма, няма и оправдание за престъпленията й. Не мога да я съжаля дори след като видях, че Юсуф изля яденето върху нея.

Точно това си мислих. Тя е знаела за кого се омъжва, предпочела го е пред Ибо.

Тя вместо да обича децата си и да ги защитава, е станала техен враг. Превърнала се е в насилник на собствените си деца. Имала е избор - багажа и да я няма, но няма да има и власт и пари.
Все пак е тъжно как е била увредена една психика, че да започнеш да си мислиш, че всичко това е нормално. Че това е нормално семейство.

А, Юсуф, още в началото не го харесвах. Бабата също не я харесвам. Добре че сега е с деменция, иначе щеше да си покаже лошотията.

Бебето всъщност няма какво да прави на масата при положение, че реве. Ставаш и отиваш в другата стая. Няма как да очакваш бебе да не реве и да се храниш спокойно.

Хюлия и да е имала някакви илюзии в началото, бързо са били унищожени. Начина, по който е опитала да се защити е грешен.

За миналото по-мога да я извиня, но не и за сегашните й действия.

Предполагам, че е била от бедно семейство и се е изкушила от живота, който може да й предложи Йосуф. Целта й е била да се омъжи и да бъде съпруга, едва ли е имала друга цел в живота.
Което всъщност се случва и с много други момичета, така стават зависими от съпруга.

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 09:25 от La Libellule

Общи условия

Активация на акаунт