💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 141 197
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 540
Благо няма шанс в червения отбор.
Залам, че ще остане син. Все пак, когато са на терен, играят отборно и се подкрепят.
А и този разговор с Мартин.... На Блажко само това му трябваше.
И дано Радо остане.
ДЪнев, Крум и Калоян да заповядат на изхода.

# 541

Тоз ми прилича на Дунев. JoyJoyJoy

# 542
Когато им трябва, на Продукцията ..ще покажат как Дени-слава, е посочила и казала Дун-дев, на стрина.
Сега не са на номинация..та няма и защо да го казват!
На час по лъжичка, та трай форум за скандалче Wink

# 543
  • София
Не мисля, че Денислава саботира. Просто грешка в бързината, която обаче можеше да им коства много. А на кого се е сваляла не ме интересува, големи хора са, могат да правят каквото искат. А пък Ралица (като никога) колко удобно пропусна наистина да спомене и казаното от Дени. Обикновено бърза продукцията да завърти интрига, явно малката Вили си й пазят реномето.

Говорихте за Ваня и че можело да не иска да влезе в All Stars. Аз имам друга теория. Ваня в момента е величана от всички фенове на игрите, като "прецакан победител". Да, добра беше в своя сезон и аз и стисках палци. Но нивото на игрите и играчите в нейния сезон беше доста по-ниско от сегашното. Имам усещането, че леко я е шубе да не й падне ореола, ако влезе с най-силните в звездния сезон.

# 544
  • Буркина Фасо
Ама хора, какво значи "последното парче" в пъзел? Това не е някаква машинария с установен ред на сглобяване на чарковете, този пъзел е като обикновените с картинка, слагаш където пасва, няма определен ред. Остана последното, просто защото го нямаше, ако беше при тях, можеше да го сложат и по-рано и друго да е последно.
Не знаете какво говорите. Частите са с различна големина, различни цветове на повърхностите и рисунък върху най-горните. Ако липсваха три от долните парчета няма нареждане.
ако са се сетили да преброят парчетата с картинки отгоре щяха да открият липсата.
те действаха по метода тука става там не става и накрая видяха липсата. иначе на тези празни места са
слагали парчета, но не са пасвали. предполагам всеки от нас би действал така - редиш до край и откриваш липсата.

# 545
Лошото е, че ако Мастагарков стане червен, Мартин ще се насочи към Момчил.

# 546
Да, и на мен ми се струва, че лустрото на Ваня може и да падне- още две години са много време. Моите спомени за нея са, че също беше чешит и все искаше да се покатери на нещо за да е над всички останали на съветите... Големи комплекси.

# 547
Не останаха силни характери в тези игри. Осъзнавам колко са ми скучни и несимпатични всички там, с много малко изключения. Не са ми интересни, не са смели, не са ярки характери, не са дръзновени. Много обичам да гледам целия карамбол на игрите, ама ако може да не ги пускат толкова да говорят и да се разправят. Много са зле.

# 548
  • София
Викинга, нито Филип,  нито Георги някъде са се представяли за жертви. Също. Дори напротив, Филип винаги е твърдял, че сам си е виновен за загубата. Blush
Тъй че за мен разлика между него и Ваня няма, що се отнася до прецакване от продукцията. Донякъде. Това имах предвид.
Що се отнася до другото - че Ваня е размислила за участие в някакъв измислен сезон, то лично аз не вярвам в това. Да сме живи и здрави, да го видим и тогава бих коментирала.
Не е нужно да казват, че са жертви на продукцията, достатъчно са изразявали недоволството си и съмненията си относно развоя на събитията в техния сезон. Тук дори беше споменат депресивният епизод, който е изживял Георги веднага след края на сезона. Не бих подхванала отказа на Филип да присъства на watch партито за финала с останалите участници, защото тук определено е чувствителна тема.

Ваня не е размислила за участието си в All Stars, не съм казала това, нито пък тя, просто очаква заплащане за това. И вероятно ще го получи, както и много други участници, намирам за нормално човек да поумнява с времето. А приказките за реванш и адреналин, се надявам да ги чуваме само в програмираните визитки и интервюта, не и извън тях.

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 13:49 от La Vikinga

# 549
  • SF
Лошото е, че ако Мастагарков стане червен, Мартин ще се насочи към Момчил.

Но Момчил няма да му реагира, както Мастагарков.
Мисля, че Мартин преценява на кого да скача и пред кого да си трае.
Ще се ориентира към Дунев като следващия "брат, имаш моята вярна дума".

# 550
  • София
Малко в повече ми идва това очерняне на Денислава заради една хипотетична и недоказана ситуация кого сваляла. Станахме като в мотото на амазонките, ама без мъжката сила.
А учудва ли те? Хипотезите рязко се умножават, когато не харесваме някого, да не говорим, когато са двама. Grinning

# 551
Малко в повече ми идва това очерняне на Денислава заради една хипотетична и недоказана ситуация кого сваляла. Станахме като в мотото на амазонките, ама без мъжката сила.
А учудва ли те? Хипотезите рязко се умножават, когато не харесваме някого, да не говорим, когато са двама. Grinning

Тц. Греда. Всъщност аз харесвам точно лошите този сезон. А това кой кого е решил да сваля - поел си е риска да се разчуе.

# 552
Подкаста на Чакала и Жорката с Генчо и Пух беше много добър, Гената както винаги показа, че има дар слово и много хубаво обясни за Дунев. Човек на неговата възраст и положение в обществото е постигнал много повече, та една игра с предимно младежи на възрастта на дъщеря му да му е от първостепенно значение. Човекът няма слабо представяне в игрите досега и някак не мога да повярвам, че спортист от такава величина няма характер, единственото, което остава е да се снишава умишлено. Като цяло доста разочароващо представяне в очите на зрителите.

Докривя ми от последната седмица и не изказах впечатлението си от представянето на Жорката и ако Чакалчето още чете да предаде искрени благодарности от форума, че игра за нас зрителите.

Довечера регламента ми е малко мъглив, капитана ако искал да се смени, ами ако мястото му си му харесва и си остане там, то каква е печалбата му от победата. Истински интересното би било победилият капитан да има правото да премести удин участник в друго племе и тогава печели Мастагарков и праща Мартин при червените и направо ги матира всички.
Все още гледам с надеждата Мастагарков да остане по-дълго от Дени, Дунев и Мартин най-вече. И то не защото Мастагарков ми е любим или напълно невинен,  просто това обединяване всички срещу един не го харесвам.

# 553
За мен хора, като Дунев, Оряшкова, Елица… не бива да участват в такива формати. Хубаво е да ги помнят хората с постиженията, а не да им се срива имиджа. Елица излезе като ревлива панда, Дунев като мишка, а Оряшкова като безхарактерна. Аз не мисля, че човек постигнал толкова много в спорта си може да е, което и да е от изброените. Не се връзва просто. Световен шампион не се става ако си се скатавал. Олимпиец пък още по-малко. Не трябва да влизат в Тупаревски ентъртеймънти.

# 554
Все още гледам с надеждата Мастагарков да остане по-дълго от Дени, Дунев и Мартин най-вече. И то не защото Мастагарков ми е любим или напълно невинен,  просто това обединяване всички срещу един не го харесвам.
Както се очертава палачинката още довечера ще бъде обърната за Мастагарков, пак ще го приемат в клуба /па макар и като портиер/ и той ще е щастлив и доволен отново!

Общи условия

Активация на акаунт