💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 878
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 1 500
  • София
Затрудних ви този път.
Много разнопосочни гласове, много близки резултати в гласовете. Simple Smile

# 1 501
  • София
Мери просто Мишо се държи за Дени и Никол в този случай .Разбирам го, от ден едно за заедно .Обещали са си ,и вярвам честно казано в тази тяхна дума.Затова и той играе с Мартин .
Да, да, това е ясно.
Но защо номинира Момчи, а не Дуньо, като Мартин и Дени?
Според мен той не харесва Момчи заради Васко.
Което не е ...ок. За мен.

Мишо от чистилището е близък с Никол и Дени. Според мен затова не иска да гласува за Дунев, някакъв дълг към Никол усеща.
Утре искам да паднат Старейшините и да номинират Оряшкова. Ще ме прощава, ама тя им е единствената котва, която ги бави по битките. Да, при Амазонките изпъкваше със сила, защото там това липсваше, но тук е просто излишно бреме. И Дунев ще я бие супер лесно (не че ми е зор той да седи, но поне на битките е добър).

# 1 502
Ми няма как да го харесам тоя Мастагар  Rolling Eyes /гледам с 15-20 мин. закъснение/!
Не само по лична инициатива се заизвинява на Мартин след играта, но и той поиска да поговорят двамата! А след като говориха,  200 пъти му благодари и изказва съжаление, че несъзнателно го номинирал 2 пъти и се радва, че най-после се разбрали да играят двамата... и т.н.,  и т.н. А после, каза, че Мартин поискал да говори с него!
Мноого кофти характер!
Да, силен е физически, играе до откат и от сърце, но този миши характер хич не ми е по вкуса! SmirkRolling Eyes
Човешки оксиморон!

Мартин поиска да говори с Мастагар.Каза го на Дени още предишната вечер,когато си лягаха.Изложи й целия си план.

# 1 503
  • Другата България
Мишо,Радо, Крум, Цецо, Благо. Всички тези според мен са добра опция за победител

Цецо не трябва да се коментира даже😄.Е там беше гаврата на сезона !!!
Цецо вече не е наличен. Иначе съм съгласна, че беше добър и комплексен състезател. Но знаем там какво стана. Който говори много, си отива без време. Не става за победител.
Радо също не е наличен вече, иначе аз щях да съм доволна за него. Но и за него писахме, той просто беше над нещата, нямаше да им ходи по “гайдата“, каза си, че е влязъл основно заради битките, него като стратег го нямаше никъде, ако не беше Рълев, и до тук нямаше да стигне. Поне не го очерниха, поне това.
Дунев, Благо и Мартин са хората на Тупарев, това са т.нар “екскурзианти“, за които от ден едно пишем, че ще са в ТОП8, но никой от тях няма да е краен победител. Мастагар беше добър избор, но много, прекалено много го вкараха в образа на мъченик и онеправдан, което автоматично го прави неподходящ за целта. Освен това победителят трябва да е човек с характер, доказал се не само на арената, а и в отношенията с останалите. А Мастагар се провали с гръм и трясък на този “фронт“.
И Мишо. За него се чудя кое им е попречило. Има и визия, и поведение, и всичко, за да им играе по свирката.

# 1 504
  • София
Продавам томаховкити на Тато ди тути капи. Грошуви ми тря'ат. TrollfaceJoyJoyJoy

Само пази да не ти ги отнесат кУмаритИ. Тез гадуви...

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 23:37 от January_

# 1 505
  • Другата България
Скрит текст:
Мери просто Мишо се държи за Дени и Никол в този случай .Разбирам го, от ден едно за заедно .Обещали са си ,и вярвам честно казано в тази тяхна дума.Затова и той играе с Мартин .
Да, да, това е ясно.
Но защо номинира Момчи, а не Дуньо, като Мартин и Дени?
Според мен той не харесва Момчи заради Васко.
Което не е ...ок. За мен.
Още преди съвета каза, че не иска да гласува за Дунев, затова и не го направи. Все пак човекът почти еднолично ги отведе на резиденцията.
Голям е шансът вторият номиниран да е слаб и/или контузен играч, защото има доста такива в играта, така че на Момчил щяха да му дойдат супер 100 гроша, а и щяхте да го гледате в още една битка. Вместо да благодарите на Мишо и Дунев, че са му дали шанс, вие им се ядосвате. Laughing
Е, всички щяхМЕ да го гледаМЕ. Joy
Някои с кеф, други не чак толкова. Но си държа на мнението, че нямаше нужда от ЧАК толкова геройства.
Що се отнася до Дунев, той му даде “шанс“ само защото се беше пон@ср@л, та 'айде нЕма нужда от такива шансове, по-добре да си му дойдат когато сам/или “любимците ми“ продуценти/ преценят, а не един страхливец.
А за другия номиниран, ако е от червените както се очертава, и Рълев е капитан, то изборът не е особено голям - Крум и Калоян. Или Мастагар. Нито слаби, нито контузени.
Всъщност, така и отговорих в анкетата. На база очилата на Димо - гладиатори на съвет и Крум и Калоян номинирани.

# 1 506
Мишо и Денислава недолюбват Васил, защото ги направи за смях на първата битка за влизане в племената. Ако бяха пратили него на онази битка за храната, а не Радев можеше и да хапнат. Подцениха го. Той ги разби и това не им хареса. Още ме е яд как отпадна, щеше да ги разцепи.

Не знам какво толкова му харесвате на Мишо освен външния вид като, той се оказа просто част от стадото овце наравно с останалите жени. Единствената позиция, която е заел ясно като мъж е да мачка Мастагарков наравно с останалите. Може само да се учи от батко си Момчил и батко си Васил, защото само те имаха смелост да не яхват лесната вълна и да тръгнат срещу течението. Всички други мишкуват и избират лесния път.

Мартин яко се жегна от Мастагара.  То са епитети, обиди, бил предаден. Бълва глупости буквално без да мисли, човека тотално рухна за момент. Мастагара ходил навсякъде, а ти колко пъти обърна палачинката? Фана го шубето от едно предимство. Утре още повече ще се изложи.

# 1 507
Има много критики към Благо, че всичко изпял на новото племе. Е, ми всички го правят, и Цвети, и Мани...

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 23:30 от mery_poppins1

# 1 508
  • Другата България
Мишо е идеален за победител на Тупарев, това имах предвид.
Аз го харесвам само като физически подготвен играч, и как плува. Ама как плува......!
Но пък Рълев според мен е по-комплексен като физическо представяне, без плуването. А и стратегически се справя поносимо. Факт.
Има много коментари, че Благо всичко изпял на новото племе. Е, ми всички го правят, и Цвети, и Мани...
Къде ги има, в спойлерите ли? Joy
Че и аз го писах същото .....Joy
А сега сериозно - груба грешка беше това, но пък надали сам се е сетил да го направи.

# 1 509
На Дунев главата беше надолу, но върху масата, не виждаше земята. Така поне ми се видя, не ми се връща сега

Ако ще връщате обърнете внимание, че в следващите кадри торбичката не се вижда там където падна.Дали е некадърен монтаж, дали пак е имало някакво нагласяваме, че да изглежда играта по оспорвана от колкото е.

# 1 510
  • София
И Мастагар пресоли манджата.
Готов беше да клекне на Мартин, така го погледна на онази маса в очите и се зарадва, че евентуално ще му се разминава вече, а сега наежи гребена и вече смени репертоара. Няма как да си променя мнението за него, и продължавам да смятам, че ще изработи и Крум и Калоян.
Абсолютно съм сигурна, че продукцията е подшушнала на Мастагарков да каже за този разговор с Марто.
О, да, това да, даже го писахме, спор няма.
Но имах предвид сега, при Гладиаторите, когато разказваше отново и отново какво се е случвало при сините, а Виолета го “работи“ както си знае и Мастагар пее, ли “пее“! От другата страна Крум го четка как племето е станало по-силно, откакто той е дошъл, и Мастагар наистина се сети, че има топки.
Ами, Мартин поне държи една линия, не криволичи.
А Мастагар верно е/беше с всички, само и само да им се хареса и да е доброто момче.
На кой ли не се подложи. Затова и когато се кълнеше на Момчил в онази битка, с плочките и паметта, че ще е до него и ще “изоре арената заради него“, изобщо не му повярвах. При първа възможност ще го прецака, ако може.
Ами, не се прави така. Когато се опитваш да си добър с всички, си лош за себе си.
И няма как всички да те харесват.

Утре пак ще плакнем очите с плуване. Много плуване. Логично червените трябва да загубят.
Някой видя ли нещо в очилата на Димо?

Видя, ама да не ме бият тука Simple Smile

# 1 511

Така трябва.Да свиква:)

# 1 512
Е, всички щяхМЕ да го гледаМЕ. Joy
Някои с кеф, други не чак толкова. Но си държа на мнението, че нямаше нужда от ЧАК толкова геройства.
Що се отнася до Дунев, той му даде “шанс“ само защото се беше пон@ср@л, та 'айде нЕма нужда от такива шансове, по-добре да си му дойдат когато сам/или “любимците ми“ продуценти/ преценят, а не един страхливец.
А за другия номиниран, ако е от червените както се очертава, и Рълев е капитан, то изборът не е особено голям - Крум и Калоян. Или Мастагар. Нито слаби, нито контузени.
Всъщност, така и отговорих в анкетата. На база очилата на Димо - гладиатори на съвет и Крум и Калоян номинирани.
За мен абсолютно всеки е възможен номиниран в Гладиаторите, като даже давам най-малък шанс на Мастагарков. Ако играе с Крум и Калоян, стават 5:4 с допълнителните гласове, които няма причина да не използва, защото важат само за следващия съвет. Ако играе с другите и без тях има мнозинство.
Така че от сеирджийска гледна точка, предпочитам Гладиаторите да паднат. И в Старейшините не е много ясно, но не ми се слушат пак обиди, затова като зрител предпочитам да си спестят съвета.

Мишо и Денислава не харесват Васил много отпреди битката, в 4-те минути, които ни излъчиха от Чистилището, коментираха как Васил и Елена не се вписват. Но не мисля, че неприязънта към големия брат е причина за атака срещу малкия.
Защо го харесвам няма да обяснявам, не е само заради външния вид, но не съм и сляпа, де Grinning Но ще отбележа как 2 страници по-назад беше нахокван защо не е гласувал със стадото, а е номинирал Момчил, сега пък нищо не показвал освен да яхне общата вълна.

# 1 513

Така трябва.Да свиква:)

В този контекст, какви ли допирни точки имат Рълев и Денислава, че чак да станат двойка - интереси, ценности, интелект, характер, амбиции, мироглед... ?

# 1 514
  • Другата България
А, верно бе, аз забравих за двата гласа на Мастагар , а и за “случайния“ разговор между Рълев, Теодора и Виолета /тримата с грошове/, които ги смятаха отново “случайно“. Joy Което за мен си е явен спойлер, че ще се купуват гласове на следващ гладиаторски съвет, евентуално.
Затова и исках сеир, гладиаторски съвет тази вечер....голяма бяла птица съм. Да, съгласна съм с теб.
Ще е интересно надцакване.
И все още си мисля, че Мастагар може да обърне фронта на съдействие. Ако не до края на тази седмица, скоро.

Изобщо не съм “хокала“ Мишо. Все ми е тая, просто не ми направи положително впечатление защото нямах логично и по-скоро, едно/лично/ обяснение за поведението му. А то било комплекс от причини, с водеща /за мен/ неприязънта към Васко. Каквото и да си говорим, Мишо си е мъж на честта, не е някакво разглезено леке тип Мудев. За мен Мишо би бил по-добрия победител от Рълев, по-преживяем.

Общи условия

Активация на акаунт