💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 137 933
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 2 685
И аз го видях това. Явно Димо не е. Можеха да го монтират по друг начин и да не го видим и ние.

# 2 686
  • До морето

Ако бяха дали на плувец плувна елиминационна битка, щяхме да пищим, че играта е нагласена като за Калоян. Като не дадоха игра с плуване, защо пък да не дадат на плувец битка с плуване.

Ами като дават на гимнастик лостове, редно е и да има плуване за плувеца.
И като има предимство, с което съкращават с 1/6 трасето, трябваше да има пъзел или стрелба, за да има шанс за обръщане.
Иначе просто няма как....

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 11:48 от Boho chic

# 2 687
  • Буркина Фасо
и ако плувеца е добър пъзелист, а гимнастика добър стрелец какво да им дадат?

# 2 688
Трябва да признаем все пак, че предимството на Дунев не беше толкова огромно, както при дуела Виолета - Цвети. И на най-гимнастическия елемент Калоян се представи по-добре. Дали не бяха отчели факта, че Калоян наистина може да извади всичко от себе си или Виолета е по-бутана, ще остане загадка. Дунев пък беше изключително пренавит, дори и това, че всички от племето му го изпратиха не успя да уталожи огорчението от номинирането му. Опита се да изкара малко от собствения стрес върху Момчил, ама Момчо го отряза. Малко в повече ми дойдоха и словата му. Но като цяло и без последната игра, неговото представяне на терен е по-добро от това на Калоян, така че предпочитах той да остане. Пък и имаме да гледаме какво ще направи (а дано!) срещу Мартин.
Калоян е добро момче, определено напусна Игрите с чест. Бъдещето е пред него. Сега му стискам палци да си намери едно хубаво добро момиче, което да го превърне в мъж.

ПП Довечера най-накрая ще го видя кой е този Алекса. Може да не го гледам, но поне ще го видя. И дано инцидента на терена да не е много страшен.

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 11:44 от Блу

# 2 689
Аз пък нямам търпение да гледам Алекса спасителя със жезъла! Само едно ме мъчи и разваля кефа - Къде е слипа???

# 2 690
  • Sofia
От малкото ми гледане снощи запомних само репликата на Крум (май го каза) за развой при сините: "Остават двама мъже и Мартин" Joy.
Ха ха, да! Това беше култово и точно на място. После нека ми обясняват, че жените сме по-податливи и отвътре ни идвало да сме клюкари и интриганти. Пълни глупости! Наш Мартинчо успя да сложи цялото женското съсловие в малкия си джоб! Бързо надуши краставите магарета и се съюзи с тях, че и водач им стана!Главата на триглавата ламя, която с благословията на продукцията ще продължава да ни залива със злоба!
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 16:50 от Crystal_Noir

# 2 691
В Уикипедия пише ,че епизодите са общо 73 .Довечера ще излъчат 56 еп. Значи към 24 .11.да очакваме финала .

# 2 692
  • Брюксел / София
С уговорката, че вчера не съм гледала битката (между Дунев и Калоян), ми е чудно Дунев как може да е такава мижитурка. Ясно е, че и той е човек с плюсове и минуси, но в поведението му има нещо изключително “тоталитарно”, ако мога така да се изразя. Заради спортните си успехи, които са безспорни, той се държи като примадона. Смята, че определени неща просто му се полагат: да му сервира някой, всички да му се кланят защото той нали е големия спортист, да не го закачат, да го обгрижват, да не му противоречат, да не го номинирВат, да не го ядат кУмаритИ и т.н. Той смята, че като има медал от олимпиада, вече е изпълнил основната си роля в живота и всичко му се полага. Убедена съм, че е влязъл с хонорар и това допълнително му дава крила, че е безценен и звезда. Да, ама не! Чудесно е, че е достигнал връх в собствената си област, но това не го прави автоматично добър и свестен човек! Някъде по пътя след спортните постижения е забравил какво е честност и достойнство! Не може да приема ИВ като олимпиада, а да се държи по начина, по който се държи.
И още нещо: споменах, че ми е чудно защо Момчил му се връзва толкова. И не приемам довода, че Момчил го уважава и затова така го подкрепя. Дунев се държи неадекватно и недостойно. Момчил може да му показва уважение, но не по този сервилен начин, както вчера. Някой спомена, че такава била играта на Момчил за зрителите, ами добре, значи подценява зрителите. Само да кажа, че лично аз (не че е важно и на някой му пука) не съм във възхита от подобно поведение!

# 2 693
  • SF

Ами като дават на гимнастик лостове, редно е и да има плуване за плувеца.
И като има предимство, с което съкращават с 1/6 трасето, трябваше да има пъзел или стрелба, за да има шанс за обръщане.
Иначе просто няма как....

Да де, ама ще се окаже, че плувецът е и стрелец и хем му дали плуване, хем му дали стрелба, а на другия само халки.
Плюс това, те влизат в игрите с някакъв профил - плувец, щангист, гимнастик, акробат, калистеника и т.н., но знаят, че им трябва компексност. Както виждаме, че е тъпо без плуване, така и не може само с едното плуване.
Освен това играта трябва да има и някакъв сценарий, локация, да бъде заснета, а не просто едни елементи, които пасват еднакво и на единия, и на другия. Това винаги е било сложнотия. В миналия дуел, лично аз бях супер изненадана от моя хироу, който се показа толкова зле на баланс и толкова бърз на пъзел. Както съм изненадана от много доброто плуване на Дунев и доста обикновеното, клонящо към добро, плуване на Калоян.
Трасето е построено, играта е измислена, колкото до плуването на Калоян - да, може на плувец плуване, но тогава има недоволни отсреща, които казват "Нагласено е!"
За мен пък е нагласено това с лоста на Олимпийския медалист на висилка.
Тук въпросът е на кого симпатизираме.
Много исках Тета Виолета да отпадне и рязко станах фен на Цвети. До момента Цвети за мене играеше ценен глас за коалицията, която ще успее да я привлече и задържи. Вбесих се, че на Цвети, която не умее да плува, дадоха елемент с толкова много плуване. Но пренебрегвам факта, че и Виолета не е кой знае каква класна плувкиня. И все пак ме мъчи въпросът защо под ягодите дадоха на Цвети плуване. А и това ОГРОМНО предимство.

# 2 694
Твърдо за Алекса съм и ще му стискам палци
утре .Trophy   И аз така. Харесвам го.

# 2 695
В Уикипедия пише ,че епизодите са общо 73 .Довечера ще излъчат 56 еп. Значи към 24 .11.да очакваме финала .
Четох, че е на 28 май финалът.

# 2 696
  • София
Ако вчера Виолета беше на тази битка, дори и с предимство срещу Дунев, нямаше никакъв шанс! Трасетата са избрани предварително и може би повече съобразени с участниците за съботната битка. И това нагаждане всеки път кой да отиде на битка за елиминация направо скапва удоволствието! 
И колкото и безинтересен да е Калоян за продукцията, при положение, че е тотално изтощен от глад, нямаше нужда да има предимство срещу него. Като цяло предимствата ме дразнят и в индивидуалните и в общите битки. Да им дават награди, не предимства!

# 2 697
  • SF
Да, защото на 28 юни започват да снимат следващия сезон.
Ноември ще бъде май. Simple Smile

# 2 698
  • Другата България
Всички сервилничат с Дунев. Всички.
Аз от това съм изумена. И единственото обяснение е именно това - някакво уважение имат към него заради спортните му постижения и това, че е някакво име в БГ спорт. Не е само Момчил, не го казвам заради него, та те два дни не се спряха да му се обясняват ЗАЩО са го номинирали, да го обикалят и да задават баналния въпрос “Как си?“, един след друг, все едно е болен на легло! А той седи точно като Кръстникът с онази физиономия, като абсолютния жертвен агнец, тръгнал на заколение, и генерира състрадание към себе си! Грозно, жалко и позорно! Оряшкова, Мишо, Дени....един след друг не спряха да го обикалят и да се питат един друг “как е Дунев?“, Мартин накрая дори отиде да му се обяснява защо точно е номиниран, и беше прав.
Досега с друг номиниран такова нещо не е имало. Аз освен някакво уважение като мотив на всички за такова поведение, за друго не мога да се сетя.

# 2 699
За мен е вън от съмнение, че ще спечели Божидар.
Първо продуцентите ще направят реверанс към публиката, като падне омразния им Алекса и второ Божидар е  голямо връзкарче. От сега е ясно кой ще дундуркат следващия сезон и кой ще пусне корени в Резиденцията! Rage
Битката ще е избрана така, че Алекса да е с по-малки шансове за победата.
Мисля, че Момчи ще спечели залога и според анонса на Димо сигурно ще може да прави някакво разместване по племената. Ще е интересен изборът му предвид колко честен и коректен е.

Общи условия

Активация на акаунт