Отговори
# 390
Ееее чак пък смърт за Пело. Да е жива и здрава и да си гледа детето. Иначе ще го натресат на Сейран/тя нали винаги ще е до Ферит/ 
Искам да гледам битка между двете "господарки" на дома - Пелин и Суна , да ги видя колко ще са щастливи. Нашите да се изнесат от този кошер с оси.

# 391
Абе не ми се разсъждава много много, тя надеждата умирала последна, каквото такова, каквото ни поднесат. И да гадая, я ще е тъй, я няма да е тъй.

# 392
Харесаха ми  най-много Суна и Кая в епизода. Напълно нормални са желанията на Суна..Цял живот го отнася, цял живот яде бой, възпитавана и малтретирана с мисълта да се омъжи за богат мъж. Радвам се,че избухна,изля всичко от себе си. Време беше да надигне глава, да има свои желания и да ги защити. Тази смелост исках да видя в нея отдавна.   Каза тежки думи, но  не я виня,като си спомня първия епизод.
Хареса ми как  Кая  се изправи срещу Кязъм,попита го мъж ли е като бие жени.
Ще видим какво ще излезе от тази драма с женитбата.  Дано ни изненадат приятно, стига вече са я женили тази Суна.  АбСун слез време пак ще са на преден план,ако Кая е лошия,но връзката им е изтъркана плоча.

Сейран тепърва, ще се сблъсква с ужасни събития.   Не зная от къде ще черпи сили.

# 393
За това че Сейран не се спаси от Казэм и след втората им сватба, е виновен Ферит.  Трябваше да го изхвърли от живота им, пък той да прави напук на Деде, го домъкна в имението. Кусур беше куку Казъм. Кая поне се държи като мъж, може да не е искрен в чувствата си, но и Суна е същата. Ще се случи между тях. В ял то ако не можеш да манипулираш, те манипулират, много е просто.

# 394
Аз си мисля , че братовчедката ще играе двойна игра.Сега ще се докаже на Пельо уж , че е на нейна страна.Ама май ще играе срещу нея .. такова усещане имам.

# 395
Все си мисля , че Ферит си беше точно за Суна. И тя щеше да е доволна и той. Щеше вече да има и наследник. Ифакат  беше си я харесала  ама.......съдба. Сейро изтегли късата клечка в този антепски магазин.

# 396
  • София
До колкото разбирам не е имало сцени с Ферит и рибата, а сцената от фрага с ехографската снимка я няма.
От това, което гледах ми хареса сцената между Ферит и Сейран накрая и това, че този път си поправиха грешката от първи сезон с журналиста и се обърнаха за помощ към дядото. Събудихте ми интереса утре да прегледам серията със субтитри Simple Smile
В момента туитър ври и кипи по друг въпрос. Явно Мерт се кара нон стоп с Онур, затова и някак си в тази серия Ферит е по-нормален.

# 397
И кво като викнаха журналиста пред Деде, пак ще скрият истината за Султан и Феро, че е истина.
Сега е ред на Нюню.

# 398
Четох, че Пъръл ще се сближи със Сейран и ще и стане мъчно за нея..
Защото с Пелин не се харесват много, ще и направи номерца..

# 399
Аз влизам с въпросите 😂
1. На Ферит кога му мина ръката? Гледам си я движи активно и никой и дума не обелва по темата
2. Какво си казаха Кая и майка му в стаята му?

# 400
Аз влизам с въпросите 😂
1. На Ферит кога му мина ръката? Гледам си я движи активно и никой и дума не обелва по темата

Да ,зави Сейран с две ръце ,а в предния епизод я зави с една. Хахаха.

# 401
Хахах, явно не само на мен ми е направило впечатление в точно тази сцена ....😄
Аз влизам с въпросите 😂

Да ,зави Сейран с две ръце ,а в предния епизод я зави с една. Хахаха.

# 402
  • София
Мислех да напиша един дълъг пост, за да изкажа възмущението си от това, което се случва с Мерт, но по-добре да не е сега.
Само ще кажа, че девойката с ключовете по нощите е гаджето на Али.
А на шнурчо пожелавам това да е последният му проект, в който участват Афра и Мерт, заедно и по отделно.

# 403
На мен епизода ми хареса беше доста динамичен, завързаха се доста неща други се разкриха.
АфРам предадоха толкова много емоции в сцената, когато разговаряха в колата. Сейран от една страна беше в шок, погнуса, неразбиране, объркване....Ферит-срам, страх да не я загуби, яд, отвращение....

Но виждайки, че тя цялата трепери, той я хвана за ръката и тя не го отблъсна.

По повод КайСун -това е борбата и на двамата. Знам ли-може би това беше най-смислената интрига, която направи Ифош, за да събере тези двамата. Суна си изля всичко, което я мъчеше от години и таеше в себе си. Неща, които и Сейран я учудиха. Разочарова се от сестра си, но аз не упреквам Суна поне не и засега. Момичето преживя толкова страдания, побоища, омъжиха я насила за онзи откачалник-естествено че заслужава и тя да бъде щастлива. С Аби няма как да бъде, той я остави в много важен момент, но надеждата ми е в Кая. Това момче се опълчи на Кязъм, защити я- никой до сега не го е правил, не и е казал добра дума, не се е отнасял с нея с внимание и любов, а тя точно от това има нужда. Мисля че тук е момента в който Кая ще се отдели от намеренията на майка си и ще поеме по своя път, своя живот. А колкото и да го притискат от инат той няма да се спре. Много силно момче е....искам наистина скоро да стоплят отношенията си и с Феро. Искам да се подкрепят и да си помагат, а не като вълци да се нахвърлят един на друг.

Игрите на Нюкет и Ифош тепърва започват- нито едната ще се спре нито другата.

Хареса ми, че Сейро надскочи себе си и застана до Ф, така ми се иска и занапред да го прави . Просто трябва да разговарят и да споделят един с друг -това е.

СейФер срещу всички и всичко!
Не знам дали Ферит ще каже за бебето, едва ли....иначе кулминацията ще се провали, но само идеята, че иска да сподели с нея ми допадна,дано я и осъществи.
Иска ми се Пъръл да е до Сейро и да бъдат състудентки. В момента Сейран е сама дори и сестра ѝ не е до нея, тя има нужда от приятелка. И каквото и да става да не зарязва университета. Дано и Гюлгюн е да е до нея в нейните решения и да я напътства, защото нейната майка пълна абдикация.

# 404
Не гледах серията но ви изчетох !! За Суна и Кая  нещо не ми е наред много бързо стана работата !! Няма как да се влюбени в това съм сигурна и все си мисля че работите няма да им се получи !! Суна пак ще добре до Аби аз не я защитавам и не е разбирам !! Защото за мен любовта не е пари и власт !! Тя иска мястото на сестра си за мен това е злоба и завист !!

Общи условия

Активация на акаунт