Юлски бебчета 2024

• 57 539
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета. Как сте? Има ли някоя минала вече на първа фетална и разбрала пол? Споделете инфо. .. Също може да ви се стори малко смешен въпроса, но някой знае ли юли месец от коя точно дата стартира зодия лъв или варира? Много ми се иска да е лъв, не рак... Успех на всички до финала!

# 136
Здравейте момичета. Как сте? Има ли някоя минала вече на първа фетална и разбрала пол? Споделете инфо. .. Също може да ви се стори малко смешен въпроса, но някой знае ли юли месец от коя точно дата стартира зодия лъв или варира? Много ми се иска да е лъв, не рак... Успех на всички до финала!

След 23.07 е зодия лъв

# 137
Tedi, страхотни снимки! 😇😍
Archimind, на мен ми предстои в сряда и нямам търпение вече. Много се надявам да има предположение и за пола. Ще мина да споделя след прегледа ☺️

Минавам да споделя, че феталната мина, всичко е наред с бебчето! Добре е , развива се правилно, органите са добре 😇 За пол обаче не можаха да ни кажат нищо категорично. Надявам се на обикновените прегледи скоро да се види нещо 🤭
Някоя друга мама мина ли феталната? Как се чувствате?

Последна редакция: сб, 23 дек 2023, 11:36 от bebe1107

# 138
Здравейте
Тихичко се намърдвам при вас ❤

# 139
Честито Рождество Христово, момичета! Здраве и любов да има в домовете ви! 😇
Как сте? Споделихте ли радостната новина на близките?

# 140
  • София

Казахме на най-близките, лека-полека почваме и на приятелите да казваме.

# 141
Изчакахме да ни излезе пренатеста, което се случи вечерта преди Бъдни вечер и казахме на всички😀❤️

# 142
Весела Коледа, мили бъдещи мами! Желая ви крепко здраве и лека бременност.
Само аз ли още се страхувам да казвам на всички или има и други като мен? Имах миссед през 2020г и сега имам много останал страх.
Иначе миналата седмица минах БХС, всичко е наред. Бебчо се развива нормално, симптоми вече нямам освен гърди и корем 😂
Но се страхувам от казване на хората.

# 143
Честита Коледа на всички! Казахме на родителите и от двете страни вече изцяло. Знаят иначе само 1-2 мои приятелки. За момента се въздържаме да казваме на повече хора. Първата фетална ми е началото на януари заедно с БХС. Може би след средата на януари ще започнем да казваме на приятели живот и здраве всичко да е наред.

# 144
Честита Коледа ,момичета ! Бъдете здрави и благословени , вие и вашите семейства !
Ние казахме на почти всички роднини и приятели след феталната ,която беше на 22.12.  .Не съм суеверна и разпространяваме добрата новина смело 😄

# 145
Честита Коледа и от мен. И ние се притеснявахме до сега, но на 22.12 имахме преглед, казаха ни, че всичко е наред, бебчо се движи с около седмица напред, плацентата се е оформила вече и е добре закрепена и ние се успокоихме. Вече спокойно споделяме. На 28.12 предстои фетална и БХС и след това вече съвсем няма да му мислим ❤
Лекота ви желая, момичета ❤

# 146
Здравейте!
На Бъдни вечер дъщеря ми сподели, че мама има бебе в корема (на семейството на ММ), аз им казах, че е истина и вече не си измисля. Единственият отговор беше "А, ние знаем". Няма честито, няма как си.
Семейството на майка ми от вторият брак се зарадва толкова много и десет пъти ме питаха как съм..
Трето дете ще ми е, но чак пък никаква реакция, за второто реваха по телефона да го кръстим на свекъра. Сега няма да им давам никакъв отчет относно бременността ми.
Вече съм 10+г.с. Утре ще се обадя за час за БХС

# 147
# hopetobemamma разбирам те напълно, и аз имам неуспешни бременности и си я карам на принципа колкото по- малко хора знаят, толкова по добре за мен. За мен знаем само аз и мм, както и моето семейство, но те не защото исках да знаят, а се наложи да споделя, тъй като се пазя доста и е нестандартно за мен. Така че, не се притеснявай.. така или иначе след някой друг месец като започне да ти личи ще разбервт повечето, а живот и здраве като ги родим ще знаят ВСИЧКИ! Прави това което смяташ за добре ти..!

# 148
  • София
Откъде си купувате дрехи за бременни?
 Аз от HM мисля да си взема дънки специално, че моите скоро ще отеснеят 😁 Но ми е интересно какво друго има.В Синсей имат супер малък избор, в Wikiki също.

# 149
Откъде си купувате дрехи за бременни?
 Аз от HM мисля да си взема дънки специално, че моите скоро ще отеснеят 😁 Но ми е интересно какво друго има.В Синсей имат супер малък избор, в Wikiki също.

Привет, аз също преди броени дни си купих дънки от H М, не бяха хич евтини, въпреки че са оттам, мерих няколко модела, но само един ми стоеше добре. Oт Wikiki си взех 2 анцунга, доста са удобни. А от Mango взех 2 тънки рипсени широки панталона - за пролетта по-скоро, не са серия за бременни, но дори S размер беше огромен. Иначе и аз се чудя за друго откъде. Една приятелка, която роди иска да ми дава още едни нейни дънки. Няма голям избор наистина. Та май така ще я караме.. Лятото с рокли 😅.

Последна редакция: чт, 28 дек 2023, 09:28 от archimind

Общи условия

Активация на акаунт