Юлски бебчета 2024

• 57 547
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
Весела Коледа, мили бъдещи мами! Желая ви крепко здраве и лека бременност.
Само аз ли още се страхувам да казвам на всички или има и други като мен? Имах миссед през 2020г и сега имам много останал страх.
Иначе миналата седмица минах БХС, всичко е наред. Бебчо се развива нормално, симптоми вече нямам освен гърди и корем 😂
Но се страхувам от казване на хората.
И аз имам мисед 2022 в 13г.с и ние се страхуваме да кажем още.При вас в коя седмица беше мисед.

# 151
# hopetobemamma разбирам те напълно, и аз имам неуспешни бременности и си я карам на принципа колкото по- малко хора знаят, толкова по добре за мен. За мен знаем само аз и мм, както и моето семейство, но те не защото исках да знаят, а се наложи да споделя, тъй като се пазя доста и е нестандартно за мен. Така че, не се притеснявай.. така или иначе след някой друг месец като започне да ти личи ще разбервт повечето, а живот и здраве като ги родим ще знаят ВСИЧКИ! Прави това което смяташ за добре ти..!

Е значи не само аз пазя упорито тайната. Simple Smile Иначе то вече започва да се вижда и понеже се занимавам с фитнес тренировки и съответно сега нося широки дрехи и се прикривам, но то и това ще е до някъде. Важното накрая е да са ни здрави и пухкави. Късмет и лека бременност.
🫶🏻
Само аз ли още се страхувам да казвам на всички или има и други като мен? Имах миссед през 2020г и сега имам много останал страх.
Иначе миналата седмица минах БХС, всичко е наред. Бебчо се развива нормално, симптоми вече нямам освен гърди и корем 😂
И аз имам мисед 2022 в 13г.с и ние се страхуваме да кажем още.При вас в коя седмица беше мисед.
При мен беше по-рано 9-10г.с. не се знае с точност. Установих в 11г.с. на преглед.
След направени изследвания се оказа, че имам една от мутациите на тромбофилия. Сега съм на терапия с Фраксипарин и се надявам положението да е различно и със щастлив край. Стискам палци и при вас всичко да е наред. 🥰
Крайна цел: сладки и пухкави бебоци

Последна редакция: чт, 28 дек 2023, 11:01 от hopetobemamma

# 152
# hopetobemamma разбирам те напълно, и аз имам неуспешни бременности и си я карам на принципа колкото по- малко хора знаят, толкова по добре за мен. За мен знаем само аз и мм, както и моето семейство, но те не защото исках да знаят, а се наложи да споделя, тъй като се пазя доста и е нестандартно за мен. Така че, не се притеснявай.. така или иначе след някой друг месец като започне да ти личи ще разбервт повечето, а живот и здраве като ги родим ще знаят ВСИЧКИ! Прави това което смяташ за добре ти..!

Е значи не само аз пазя упорито тайната. Simple Smile Иначе то вече започва да се вижда и понеже се занимавам с фитнес тренировки и съответно сега нося широки дрехи и се прикривам, но то и това ще е до някъде. Важното накрая е да са ни здрави и пухкави. Късмет и лека бременност.
🫶🏻
При мен беше по-рано 9-10г.с. не се знае с точност. Установих в 11г.с. на преглед.
След направени изследвания се оказа, че имам една от мутациите на тромбофилия. Сега съм на терапия с Фраксипарин и се надявам положението да е различно и със щастлив край. Стискам палци и при вас всичко да е наред. 🥰
Благодаря ви и на вас пухкав финал желая и аз нося широки дрехи и при мен започна да се очертава коремчето.

# 153
Дано всичко е наред при всички! Аз целя да запазя пресата, колкото дълго мога и съм същите кг в 10г с, тъй че никой не подозира покрай мен. Казала съм си минимално, че ще кача. Познавам жена, която вече второ здраво бебе роди на 68кг, при начални 62. Идеята е здравословно хранене на малки порции и спорт. Не съм спряла фитнеса и съм без оплаквания, даже напротив, помага ми на настроението. Има начин да запазиш формата оптимално, било то и с корем на финала. Печелиш здраво тяло и бебе. 😁 

# 154
  • София
Ronikka, браво!Страхотно изглеждаш.
И аз се старая да не качвам, защото си имам кг в плюс обаче и засега 11+5 ,не съм качила нищо,макар че по Бъдни вечер и Коледа всякакви режими заминаха по дяволите.
 Сега разтоварвам 🙂

# 155
Аз също нищо не съм качила (13+4 съм), обаче преди да забременея си сложих едни 3-4 кг отгоре, та може би и за това. Бях си казала, че ще погладувам малко, за да ги сваля, но разбрах, че съм бременна. Не съм повръщала, защото някои казват, че тогава свалят 2-3 кг. Не бих казала, че и ям повече от преди. Даже напротив, понякога ми става тежко и спирам да ям. Шоколад почти не опитвам, защото ми става гадно от него (преди го обичах). Тортички мога да хапвам, но не се сещам и да си взимам. Та може би за това положението при мен е под контрол.
Сестра ми беше качила 26 кг като беше бременна и майка ми вика, че и аз ще кача поне толкова, което за мен е адски много и абсурд. Повече от 12-15 кг не трябва да кача, защото и аз самата не съм била в манекенски размери.

# 156
Ще се държим в ръце. Ако си с поднормено е очаквано да качиш повече в началото, за да е пригодно тялото. Но 10кг е окей, така се виждам макс. Взех си рокля тип риза за натам😁
По-лесна умора при вас има ли? Първо бях като ударена с парцал. Някои дни продължавам да се будя сутринта и да не мога да отлепя, но отшумява симптомът за радост🙏🏼😌

# 157
  • София
На мен много ми се спи,както легна и заспивам.
Мислех,че е прогестерона,ама вече почти го спрях и продължава.Лягам и за секунди се отрязвам.
Аз със сина ми качих 18 кг,после и с кърменето качих ...
Сега съм 80 кг на 172 см и не трябва да качвам много,че ... лошо!

# 158
Привет!
Каква мутация имате? Аз съм хетерозиготен носител, на три от гените за тромбофилия (ако не се лъжа) и приемам само Натаспин Х.
Имам мисед в 7-ма седмица, преди 4 години. Интересно ми е при вас какво е довело до фраксипарина.
[/quote]
[/quote]

# 159
Привет!
Каква мутация имате? Аз съм хетерозиготен носител, на три от гените за тромбофилия (ако не се лъжа) и приемам само Натаспин Х.
Имам мисед в 7-ма седмица, преди 4 години. Интересно ми е при вас какво е довело до фраксипарина.
[/quote]
[/quote]

Хомозиготен носител 4G/4G на PAI. Това е единствената мутация, която имам.
Моят наблюдаващ искаше да ми даде натаспин и още нещо, но аз казах, че изпитвам огромен страх от нов спонт. аборт и съответно ми даде директно Фракси.

# 160

🫶🏻

А при мен също беше нещо подобно при първата бременност преди 18 години, към 8-ма - 9-та пометнах, имах силни болки, но когато се прибрах понеже нямаше кървене се успокоих. В 11-та седмица при рутинен преглед се установи, че плодният сак е празен, безформен (смачкан) и няма бебе вътре. Явно сакчето се беше спукало 2-3 седмици по-рано, когато усетих болката и бебчо е паднал. Но сакчето не се беше отделило и нямаше кървене. На следващия ден ми направиха кюртаж.
Докторката, която ме гледаше тогава, не беше докторът, който ми установи бременност, той знаеше че имаше ембрионче преди това. Което след 2-рото зацапващо кървене, имаше някакъв проблем.

# 161
Дано всичко е наред при всички! Аз целя да запазя пресата, колкото дълго мога и съм същите кг в 10г с, тъй че никой не подозира покрай мен. Казала съм си минимално, че ще кача. Познавам жена, която вече второ здраво бебе роди на 68кг, при начални 62. Идеята е здравословно хранене на малки порции и спорт. Не съм спряла фитнеса и съм без оплаквания, даже напротив, помага ми на настроението. Има начин да запазиш формата оптимално, било то и с корем на финала. Печелиш здраво тяло и бебе. 😁 

Браво, момиче, чудесна си и вдъхновяваща! И аз си мечтая да съм така, нооо … 🫣
След 5-6 трансфера с хормонални лечения съм много далече от тази фигура! И все пак, доволна съм, че за сега си влизам в старите дънки и още не се оглеждам за нови дрехи, а съм вече в 12 +гс. Радваме се на малките неща 😃
И след 10г чакане на бебе ме е страх да тренирам бременна. Знам, че много жени го правят, но не и аз. Не искам да поемам абсолютно никакъв неоправдан риск! След 4 месец може да включа йога към рутините, но толкоз!
Като родя, ще се взема в ръце. А сега само ще ти се радвам 🥰

# 162

Браво, момиче, чудесна си и вдъхновяваща! И аз си мечтая да съм така, нооо … 🫣
След 5-6 трансфера с хормонални лечения съм много далече от тази фигура! И все пак, доволна съм, че за сега си влизам в старите дънки и още не се оглеждам за нови дрехи, а съм вече в 12 +гс. Радваме се на малките неща 😃
И след 10г чакане на бебе ме е страх да тренирам бременна. Знам, че много жени го правят, но не и аз. Не искам да поемам абсолютно никакъв неоправдан риск! След 4 месец може да включа йога към рутините, но толкоз!
Като родя, ще се взема в ръце. А сега само ще ти се радвам 🥰

И аз при четвъртата ми бременност преди три години в началото се храних здравословно, аз свалих 3 излишни килограми, а бебчо растеше перфектно, дори и леко изпревари с 4-5 дни за 2 месеца, но всичко тръгна наопъки когато се преместих при баща му , което никога няма да си го простя, по добре да бях самотна майка с живо и здраво бебе, а не 😢. Но грешката ми беше че споделих тогава и на баща ми и втората ми майка за бременността и те почнаха да ме натискат да живеем заедно с бащата. Сега имам други съображения за да не ѝм кажа, нищо, че с мъжът ми сме женени от година и половина (с онзи се разделихме след загубата на бебчо)
И сега ще се опитам да се храня здравословни с повече ядки и зеленчуци.

# 163
Здравейте момичета. Включвам се в 10 г.с. след инвитро. И сега дилемата ми е при кой да ида на бхс. Записала съм си при Сигридов и Чучумишев. Преди трансфера и след загуба бях при Сигридов, но той е малко краен в изказванията си, за това запазих и при Чучумишев. Вие при кой сте на бхс? Някой да е ходил при Сигридов?

# 164
Здравейте момичета. Включвам се в 10 г.с. след инвитро. И сега дилемата ми е при кой да ида на бхс. Записала съм си при Сигридов и Чучумишев. Преди трансфера и след загуба бях при Сигридов, но той е малко краен в изказванията си, за това запазих и при Чучумишев. Вие при кой сте на бхс? Някой да е ходил при Сигридов?

Моята гинеколожка ми препоръча за
БХС Ивелина Димитрова от Медицински център Марков. Каза, че, ако се съмнява за него, вика д-р Марков. На 05.01 съм при нея.

Общи условия

Активация на акаунт