Юлски бебчета 2024

• 57 686
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
Как овладяхте анемията? Защо не можехте да вдигнете хемоглобина над 70? Тогава приемахте ли нещо?

# 181
Здравейте!
Има ли вече мамчета с термин юли!
Днес ми излязоха резултатите, ще си имаме юлско бебче 🥰

Здравейте,аз съм с термин към края на юли 2024.Много съм щастлива,но малко се притеснявам,тъй като ми е първа бременност!Може ли съвет как да не мисля за лоши последствия!Благодаря за отделеното внимание предварително!❤️🥰😍

# 182
  • София
Мина моята фетална,всичко с бебенцето е наред,отговаря си по всички параметри и си расте добре.
  При мен плацентата е ниска още,ще я чакаме да се вдигне.
 Май ще съм в отбора на сините гащи Blue Heart
Ще си имаме още едно момченце.

# 183
Здравейте и моят преглед мина.
Много риташе и се движеше бебето, не се спираше за секунда.
Плацента превия на предната стена. Предполагам, че искаше да каже че е ниско. Ще разпитам в петък на БХС.

# 184
Как овладяхте анемията? Защо не можехте да вдигнете хемоглобина над 70? Тогава приемахте ли нещо?
Не мога да кажа защо преди това не съм успявала да кача хемоглобина. Ходила съм по лекари, пила съм желязо, веднъж ме водиха даже, че съм в болница уж за повече изследвания и пак нищо.
Сигридов ми направи много генетични изследвания освен нормалните. И ми изписа най-различни добавки. Някои от тях са с мета формули, понеже иначе не ги усвоявам. И желязо на Better You ми изписа и една година след приемане на всичко нещата бяха коренно различни. Даже съм спряла добавките от около 4 месеца и въпреки това всички изследвания са ми супер. Предполагам, че овладяната анемия е  резултат от усилията на много далобавки заедно. Например Биозин мама спомага за усвояването на желязото, а то е добре да се приема и с B12…. Та така

# 185
Питам, защото и аз съм с анемия. Моята я установиха в болница - желязо-дефицитна. При прием на желязо вдигам веднага хемоглобина. Но друго не знам. Как може това да се оправи трайно, каква е причината и тн. Сега си пия желязото и това е. Май така ще съм си цял живот.
А, от изследвания може ли да се разбере каква форма усвояваме и каква не? Аз от Бетър Ю не съм доволна. Грам не ми мръдна желязото. Пия Сорбифер.
За Б12 знам друго. Приема му пречи за усвояването на желязото. Б12 ми е в норма и за това сега не го приемам, а наблягам на желязото.

# 186
Моята анемия също е желязодефицитна. Отключи се някъде около може би година  преди бремеността ми.  2рата. Сега ми е 3та на мен. Ветеран съм 😂
При мен с хапчета не се стигна до никакво подобрение. Имах прием в болница и инжекции доста дълъг период. Слава богу от тях се повлиях. Нямам идея кое я отключи и оттогава (3 години) нямам проблеми дано и нямам занапред.

# 187
Здравейте дами,искам да попитам,кога е подходящия момент да започнем да пазаруваме за бебчо, тъй като аз доста се вълнувам,но ми казаха да не бързам,че има време.Вие какво мислите по въпроса?🥰🍀

# 188
  • София
Дани и аз мисля,че има време 🙂
 Гледай си,набелязвай си, март месец Хиполенд/Комсед/Рая пускат черен петък, е тогава може да се избухне с някоя количка😁

Не знам колко души сме тук ,но гледам фейсбук групата.Напълни се с всякакви хора ... да не говорим на още колко им бих хикса, понеже съм и модератор, представям си на още колко са им били хикса и другите момичета и още колко сеирджии сме приели.

Колко от вас искат да си направим отделно група само на мамите от бг мама и да си пишем и споделяме само ние там?
Който е по активен тук,го вкарваме там и заключваме.

Мисля да продължа да си пиша и там, но с едно на ум де.Просто в тези групи понякога се споделят и много лични неща, с априлки 2017 сме си като семейство и до ден днешен е много уютно и топло в тази група.

# 189
Аз за сега не бих писала в такава група. Тук ми е по-удобно да следя мненията.

# 190
Аз съм ЗА , може да си направим и Вайбър група ,там да си пишем .
С първата бременност използвах приложението Фея - там също имаше чат и направихме Вайбър група.Много сме близки с момичетата , все още сме активни всеки ден ,дечицата ни са с дни разлика и обменяме много полезен опит и идеи .
Също смятам ,че е рано за покупки ,но не пречи да набелязваш от сега ,особено количка ,столче и по - големите неща .Аз купувах в последния момент , а всичко ,което ми остана , ми го подариха на погачата на малката .Така ,че според мен трябва да се остави и нещо от списъка за роднини и приятели ,все пак всеки иска да подари хубав и полезен подарък

Гледай си,набелязвай си, март месец Хиполенд/Комсед/Рая пускат черен петък, е тогава може да се избухне с някоя количка😁

Не знам колко души сме тук ,но гледам фейсбук групата.Напълни се с всякакви хора ... да не говорим на още колко им бих хикса, понеже съм и модератор, представям си на още колко са им били хикса и другите момичета.

Колко от вас искат да си направим отделно група само на мамите от бг мама и да си пишем и споделяме само ние там?

Мисля да продължа да си пиша и там, но с едно на ум де.Просто в тези групи понякога се споделят и много лични неща, с априлки 2017 сме си като семейство и до ден днешен е много уютно и топло в тази група.

# 191

Не знам колко души сме тук ,но гледам фейсбук групата.Напълни се с всякакви хора ... да не говорим на още колко им бих хикса, понеже съм и модератор, представям си на още колко са им били хикса и другите момичета и още колко сеирджии сме приели.

Аз съм За! Когато решите да създадете, бройте ме! ☀

# 192
Привет, момичета. Аз също съм "за" групата. И аз забелязах някои доста груби нападки и присмехулни подмятания във фб групата, които определено не са приятни. Ясно е, че като има много жени, понякога става кокошарник, но в крайна сметка трябва да има уважение и разбиране и на чуждото мнение без обиди " кой бил тъп, прост" и прочие... Аз споделям наистина личните си впечатления откъм прегледи, лекари и мнение, вярно първа бременност ми е, нямам кой знае какъв опит, макар дядо ми да беше доста известно АГ, но от доста старата генерация и отдавна почина, та съм растнала в семейство на лекар.. Надявам се да си помагаме и заедно да минем през този така нов за някои период. Бройте ме и мен към група ако правите. И аз предпочитам вайбър сякаш. Simple Smile

# 193
И аз съм за,пиша по-рядко в групата,но следя и ми е от голяма полза.

# 194

Брой ме за групата!❤️

Общи условия

Активация на акаунт