На море в България 2024 г.! - Тема 1

• 80 630
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, това лято имаме резервация за Лозенец. Ще бъдем с още 1 семейство и ще е лудница с 4 малки деца.. Кои плажове бихте ми препоръчали, които да са подходящи? Може и в околята на Лозенец, радиус 30км (+/-). Също като забавлебия за децата какво има? За първи път ще ходим в Лозенец и изобщо не знам какво да очаквам.. Благодаря Ви предваеително! Simple Smile

# 391
Ние миналата година бяхме на Лозенец, но мястото не допадна на моето семейство. Има един голям площад и препълнени кафенета, една затворена църква и един малък лунапарк. Всичко ми се струваше адски скъпо. Плажът беше много хубав: златен пясък и кристално сини води, но нямаше никакви атракциони.

# 392
  • София
Здравейте. Някой наемал ли е колело по морето и в частност Обзор? Може ли да споделите впечатления и някакъв контакт/цени)
Благодаря!

# 393
Много харесвам централния плаж на Лозенец - ситен пясък и спокойно плитко море. Но вечер наистина няма какво да се прави. Има лунапарк за малки деца. Има и малка лятна сцена, но реално не знам дали изобщо се ползва по предназначение.

# 394
От Каварна нагоре има много хубави места за почивка. Макар че се застрои, все още има диви и красиви места, където човек наистина си почива и е далеч от шума на курортите.

А някой ходил ли е да почива на онова с голф игрищата, тракийски скали ли беше..? Заслужава ли си..? Има ли тема за него..?

А точно от Лозенец си докарах такова чудо едно лято, че как не си заминах от дехидратация не знам..

От тогава не искам да чуя за това "софийско" село (цяла София ходеше там навремето, сега не знам как е..)

Удачно ли е в тази тема да попитам за препоръка за ваканционен апартамент в Бургас, близо до морската градина, може да е от букинг или от airbnb, за семейство с дете..? Иска ми се да прекараме една седмица в града. Ако има друга тема за Бургас, ще си пренасоча питанката. 😀

# 395
Здравей,аз взех седмица в тази къща https://www.bghotelier.com/detaili-kshcha-za-gosti-pirgos В букинг имаше чудесни отзиви.Понеже дъщеря ми пожела да бъдем в Бургас.Исках да е близо до плажа,градината,центъра..Мисля,че този е добра опция,но ще разберем в края на месеца.
Попитах за хотел "Парадайс" Св.Влас дали някий има впечатления Имаме резервация за седмица през август.Чух се с хазяйна,който е чех,той потвърди,че няма паркинг.Имало възможнлст с голям късмет,да се паркира на улицата отпред.
Сега се чудя за "Гранд хотел Свети Влас"-някой с впечатления за него?

# 396
  • Sofia
Удачно ли е в тази тема да попитам за препоръка за ваканционен апартамент в Бургас, близо до морската градина, може да е от букинг или от airbnb, за семейство с дете..? Иска ми се да прекараме една седмица в града. Ако има друга тема за Бургас, ще си пренасоча питанката. 😀

Ние харесахме Alagen Apartments Burgas, има ги в букинг и airbnb. Два апартамента един до дуг са.

# 397
  • София
Здравейте, вчера пристигнахме в Ахтопол -любимо място, последно посетено 2022.
Искам да споделя с вас,пък било то и за да предпазя поне един човек- морето е отвратително Централен плаж) такова чудо, разочарование отдавна не бях изпитвала - мътно, много водорасли -ок. Но освен това пълно с безброй остри камъни, парчета тухли, керемиди, отломки от тротоарни плочки!!! Няма стъпване. Оказа се,че при миналогодишните наводнения, реката е преляла и всичко се е изсипало в морето.
Имайте предвид,ако сте решили да летувате в Ахтопол.

# 398

Попитах за хотел "Парадайс" Св.Влас дали някий има впечатления Имаме резервация за седмица през август.Чух се с хазяйна,който е чех,той потвърди,че няма паркинг.Имало възможнлст с голям късмет,да се паркира на улицата отпред.

Ако става въпрос за Парадайс бийч, който е извън Влас, има паркинг. Този пред хотела не е голям, но встрани има голям паркинг.

# 399
Тези хазяи-хотелиери няма ли да се научат че с трици маймуни не се ловят и няма ли паркинг, няма и туристи. Вместо да градят до милиметър със стаи и стайчета, да вземат да предвидят и малко място за удобство на почиващите. Любимо ми е да прочета "паркоместа до изчерпване на количествата, шезлонги също" Аз съм отишла на почивка, не за да се надпреварвам за тези най-обикновени екстри.

# 400
  • на земята
Здравейте, бихте ли споделили мнение за хубав хотел на Златни пясъци на първа линия? Цената няма значение ,да бъде с храна. Искам да настаня близки хора, които идват от чужбина за 7 дни.
Благодаря на всички ,които ще споделят.

# 401
  • В.Търново
Резервацията ми за Тиара Бийч все още ме държи под напрежение. Нямам добро усещане.
Оглеждам офертите, ако нещо ми хрумне, но няма добри отстъпки за нашия период.
Четох сега положителен отзив за Зорница Сендс в групата въъв фейса, като единствено се споменават камъните на плажа, но аз за тях знам.

_лале_ , за Златните само Грифидите, те са на отлично ниво. може би и хотел Лилия.

Знаете ли кой е хотела с пързалките, където е жълтата пързалка, в Златните се намира.  Отпред е хотел Лилия.

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 11:39 от Русалка_1

# 402
  • София
Това трябва да е Грифид Болеро. Той има аквапарк.

# 403
Вчера се настанихме в Сентидо Мареа, двама възрастни с дете на 1.5 год. Засега впечатленията ми са предимно отрицателни. Хигиената не е точно на ниво, а аз не съм маниак.
Шезлонзи на плажа няма достатъчно. Запазени са още рано сутрин. Beach staff не прави нищо по въпроса. Станахме свидетели и на няколко скандала по този повод. Едва тогава преместиха кърпите на резервираните шезлонзи. Едно от семействата с две малки деца го придружиха до съседен плаж, където също очевидно нямаше свободни места, тъй като се върнаха.
Стаята не е почистена. Говорих с момчето, което зарежда минибара за бутилка вода за малкия. Донесе ми, беше много любезен. Обясни че колежката почива днес и буквално са претоварени. Нямам претенция толкова за почистването, все пак вчера дойдохме, но поне боклука ми се искаше да беше изхвърлен.
Детския басейн е тип локва. Около него няма място за достатъчно шезлонзи. Имаше родители подпряни и на плочките и до бордюрите отстрани.
Храната засега е единственото, което ми харесва.
Общо взето от персонала са учудени всеки път като чуят, че сме българи. Казаха, че хотелът е пълен с румънци, поляци и германци.
Не бих го препоръчала.

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 13:12 от *Chloe*

# 404
Здравейте,
Август планираме с майка ми да ходим на къмпинг по морето Simple Smile Търсим семпли бунгалца, близо до плажа, със санитарен възел, нищо специално. Ако може около Бургас.

Имате ли препоръки и скоро билили ли сте на подобни къмпинги? Не сме били на къмпинг по черноморието от 20 години сигурно :/ За момента сме се спрели на Каваците, но бих желала да се посъветвам и с Вас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт