На море в България 2024 г.! - Тема 1

• 80 568
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Отзиви за Марина Палас в Слънчев ден имате ли?
С две малки деца ще бъда.
Привлича ме, че плажът е хубав и е пред хотела.
Има ли някакви забавления за деца?
Храната как е? Има ли междинни хранения, сладолед, някви пици или бургери следобед?

# 526
Отзиви за Марина Палас в Слънчев ден имате ли?
С две малки деца ще бъда.
Привлича ме, че плажът е хубав и е пред хотела.
Има ли някакви забавления за деца?
Храната как е? Има ли междинни хранения, сладолед, някви пици или бургери следобед?
Значи хотелите са два различни: Марина и Палас.

Скрит текст:
От лято 2023 г. имаше прилични отзиви и за двата като плаж и ОИ. Имайте предвид обаче, че базата е остаряла, като всичко което е от времето на соца(няколко от старите хотели на Златни пясъци, Албена, Дюни, Ривиера на Златните, Русалка, бунгалата на Елените, хотелите на Св. Константин и Елена, купени от Илия Павлов и вече съвсем зарязани и други), взети с приватизационна сделка или купени за без пари и нищо в последствие не пипнато по тези сгради.
Това са концепциите на ОИ за двата хотела:
Концепция ALL INCLUSIVE Хотел Марина – Слънчев ден
Основен ресторант Марина
Закуска блок маса: 7.30 – 10.30 Напитки: вода, безалкохолни напитки, кафе, чай
Обяд блок маса 12.30 – 14.30 Напитки: вода, безалкохолни напитки, бира, вино, кафе, чай
Вечеря блок маса : 18.00 – 21.00 Напитки: вода, безалкохолни напитки, бира, вино, български алкохолни напитки, кафе, чай Тематични вечери 1 път седмично
Снакове, дребни сладки 10.30 – 12.00 & 15.00 – 17:00 Плодове и сладолед 15.00 -16.00 Работно време 10.00-23.00 Напитки: вода, безалкохолни напитки, бира, вино, български алкохолни напитки, кафе, чай
A-la-Carte Ресторант в хотел Палас
Четиристепенно меню 18.00 – 21:00 Напитки: вода, безалкохолни напитки, бира, вино, български алкохолни напитки, кафе, чай Включено в цената 1 път на престой, с предварителна резервация на рецепцията, минимум 2 дни предварително/ при записани 7 нощувки/
Бийч бар Работно време : 10.00 – 18.00 и според метеорологичните условия 15.05.-15.09
Напитки: вода, безалкохолни напитки, бира, вино, български алкохолни напитки, кафе, чай Минибар на разположение във всички хотелски стаи срещу заплащане.
Безплатни хавлии на басейна и на плажа: - срещу депозит 25.00 лв./Работно време: 09:00-11:00 § 16:00- 18:00/ Детски клуб в хотел Марина 10:00 – 12:30 & 15:00 – 17:30
Безплатни 2 шезлонга и 1 чадър за стая на плажа и шезлонги и чадъри около басейна при наличност , тенис на маса и WI-FI, открит басейн с минерална вода (външният басейн е с топла термална вода до 31.05 и от 01.09)
Срещу заплащане гостите ползват: сейф на рецепцията , паркинг в синя зона – през хотела, в курорта: тенис корт, фризьор, козметик, Балнеологичен и Спа център, водни спортове Програмата се предоставя от хотела. Актуална информация се предоставя от рецепцията на хотела при настаняване на гостите.

Концепция ALL INCLUSIVE + Хотел Палас – Слънчев ден/ Лято 2024
Основен ресторант - Палас
Закуска блок маса: 7.30 – 10.30
Напитки: вода, безалкохолни напитки, кафе, чай
Обяд блок маса: 12.30 – 14.30
Напитки: вода, безалкохолни напитки, кафе, чай
Вечеря блок маса: 18.00 – 21.00 Напитки: вода, безалкохолни напитки, кафе, чай, български и вносни алкохолни напитки Тематични вечери – 1 път седмично
Италианска вечер по меню 18.00 – 21:00
Напитки: вода, безалкохолни напитки, кафе, чай, български и вносни алкохолни напитки Включено в цената 1 път на престой апредварителна резервация, най-малко 2 дни по рано (при минимале престой 7 нощувки)
Лоби бар Палас /10:00 - 23:00 ч./
Напитки: трапезна вода, наливни безалкохолни напитки, бира и вино, местни и вносни алкохолни напитки, кафе, чай
Плодове и сладолед 10:00 - 18:00 ч.
Сладкиши и снаксове 10:00 - 18:00 ч.
Пул бар
Работно време: 10.00 – 18.00 Напитки: вода, безалкохолни напитки, кафе, чай, български алкохолни напитки Снакове 12.00 - 17.00
Функционира от 01.06.20 до 15.09.20 МИНИ-БАР на разположение във всички хотелски стаи срещу заплащане.
РУМ-СЪРВИС 08:00 – 23:00
заплаща се допълнително. БЕЗПЛАТНИ ХАВЛИИ НА БАСЕЙНА И ПЛАЖА : срещу депозит -25.00 лв /раб. време: 09:00-11:00 § 16:00-18:00/
Безплатно еднократно зареждане с 2 мин. води при пристигане.
ДЕТСКИ МИНИ-КЛУБ 10:00 – 12:30 & 15:00 – 17:30 в хотел Марина
Комплимент : свободен достъп до Виталити СПА Център – Термална зона (финландска и билкова сауна, парна баня, контрастен басейн, леден фонтан), акватоничен басейн, солна стая, релакс зони, витамина бар.
Платени услуги: Балнеология и Спа услуги , сейф на рецепция, фризьор, козметик, водни спортове, тенис корт, паркинг в синя зона / пред хотела/ Програмата се предоставя от хотела.
Актуална информация се предоставя от рецепцията на хотела при настаняване на гостит
Паркинг на територията на комплекса за гости на хотела
- зелена зона – безплатен
- синя зона/ пред хотела/ - платен – 20 лв на ден
Термална вода във външния басейн на хотел Палас е на разположение на гостите до 15,05 и от 15,09.
[/spoiler]

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 15:19 от Fatalina

# 527
Благодаря ти много, Фаталина Hug
Май няма забавления за малки деца там.
Ходила съм там, но преди да имам деца и изобщо не съм обръщала внимание.
Другото, което  гледам е Приморски на Св. Св Константин и Елена, но там пък няма ОИ и не знам дали ще ми е удобно с две деца.

# 528
Благодаря ти много, Фаталина Hug
Май няма забавления за малки деца там.
Ходила съм там, но преди да имам деца и изобщо не съм обръщала внимание.
Другото, което  гледам е Приморски на Св. Св Константин и Елена, но там пък няма ОИ и не знам дали ще ми е удобно с две деца.
За децата има хубава площадка между двата хотела,а и много място да тичат на воля,да карат тротинетки , колелета,явно има детски клуб и анимация.Ние сме посещавали Палас през септември и съм със страхотни впечатления.

# 529
Аз в момента съм в Палас. Посещавам го за втори път след миналото лято. Много съм доволна и сега. Чистотата е на ниво. Храната е разнообразна и много вкусна за мен. Десертите са черешката на тортата. Готвачи са турци и има много от техните традиционни десерти. Забавления за деца няма. Има не лоша площадка от вън за по-малките.  За по-големи само билярд. Сладолед има през целия ден. Бургери и пици няма.

# 530
Благодаря ти, yanyan25 🤗
А нещо солено изнасят ли между обяд и вечеря или само сладкиши?

# 531
  • София
Аз в момента съм в Палас. Посещавам го за втори път след миналото лято. Много съм доволна и сега. Чистотата е на ниво. Храната е разнообразна и много вкусна за мен. Десертите са черешката на тортата. Готвачи са турци и има много от техните традиционни десерти. Забавления за деца няма. Има не лоша площадка от вън за по-малките.  За по-големи само билярд. Сладолед има през целия ден. Бургери и пици няма.
И аз съм в Палас в момента подкрепям казаното по горе,не знаех че сладолед има цял ден . Сладоледа е пакетиран на Нестле. Нищо не съм видяла да изнасят между закуската и вечерята. Но ние сме по цял ден на плажа.

# 532
Правят малки сандвичи с кашкавал или шунка. Има и плодове- праскови, кайсии, сливи и ябълки.

# 533
Моля за отзиви за хотел Арсена Несебър.
Като цяло има положителни коментари.
Ще се радвам някой, който е бил скоро, да сподели..

# 534
Здравейте, моля ви, препоръчайте ми хубав хотел на първа линия, но да не е ол инклузив. За предпочитане е да си има ресторант в хотела, в който да можем да поръчаме каквото ни се хапва (и да си платим, разбира се). За предпочитане по южното черноморие. Без Равда и подобни… Благодаря предварително 🤗

# 535
  • В.Търново
А, аз попаднах предимно на отрицателни коментари и за това не резервирах за там.

Прави ми впечатление, че Визит бг тази година не работи с някои известни хотели.

# 536
А, аз попаднах предимно на отрицателни коментари и за това не резервирах за там.

Прави ми впечатление, че Визит бг тази година не работи с някои известни хотели.
Аз забелязах, че не предлагат апартаментите в Диневи резорт по някаква причина.

# 537
  • В.Търново
Доста хотели не видях тази година.

# 538
Здравейте, тази година по ред причини ще се наложи да отидем на море началото на септември. До сега не съм ходила толкова късно и ми е интересно да чуя мнения на ходили по това време, ясно че всичко зависи от времето, но все пак- става ли за плаж, кога приключва сезона по курортите и настъпва пустош?

# 539
Пустош настъпва от 14 септември нататък.
Иначе за времето - през последните години сякаш първата седмица на септември застудява, след което температурите пак стават летни, а водата е топла и през октомври.

Общи условия

Активация на акаунт