На море в България 2024 г.! - Тема 1

• 80 602
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • София
🙂

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 01:01 от Maidenly

# 631
  • В.Търново
Гледах коментар на Симона Пейчева за Евроспорт. Говори на английски, по-точно повече чете, питаха я има ли изненада в индивидуалното, нищо не каза за Стили. Красива е, но да беше обула едни високи обувки, а не на дантелена рокля платформи. Това май е за компроматите.
Нищо не хванах от леката атлетика, през цялото време даваха баскетбол по БНТ, даже не разбрах къде е.
Май объркахте темата. Grinning

# 632
  • София
Да, извинявам се. 🙂 Утре пътуваме за Слънчев бряг отново, ще дам отзиви по някое време.

# 633
  • В.Търново
Пристигнахме в Тиара Бийч. Сложиха ни гривните в 12:30 и обясюдвахме по наше желание. Настанихме се към 13:10ч в стаята. На първо четене е добре почистено. От към ястия в ресторанта няма разнообразие, според моите разбирания. Печени картофи, ориз, пилешко, нещо като руло Стефани, но със зелени и по средата и риба, таратор, май 2 супи, нещо като планирани картофено хапки. Отвън печени кюфтета-не много вкусни, печени пилешки гиленца, пържени картофи, спагети и гадна пица. Сладоледа е надипен-не е лош на вкус. Сладките като падтички, еклери, толумбички не са лоши, баклавата не я опитах, плодове, салати-не голям избор, иначе маслини няколко вида. Аз мислех, че в Белведере няма голям избор храна, но от към ястия Белведере печели. Ще разказвам повече пак. На рецепция, след като попитах на кой етаж сме при изискване висок етаж, ни казаха, че ни дават 2 етаж, при което веднага отсякох, че за това съм направила резервация и съм потвърдил още първите дни на декември. След това веднага вдигна телефона и без да се обяснява ни смени етажа с 5. Значи стаи има. И се пазят според мен високите етажи за чужденци, защото ниските етажи нямат видимост към морето. Ще пусна коментара и в другата тема.

# 634
Здравейте, другата седмица съм няколко дни в Свети Влас, ще съм благодарна за препоръки кои плажове в околността (Свети Влас, Слънчев бряг, Несебър и др.) да посетя, тази година горе-долу каква е цената за шезлонг и чадър, както и къде наоколо може да се хапне вкусно на разумна цена? Благодаря предварително Heartpulse!

Плажът пред хотел Dreams се казва Св.Влас Болницата. Той е разкошен и ще ви е най-близо. Там цените за шезлонг и чадър са по 7 лв. Веднага след него започва плаж Делфин, където са по 9-10лв.

# 635
За Влас - чисти плажове и вода.Пробвайте гръцкия ресторант Аераки, под Бадемите.И има един апарткомплекс Лазур, над Ривиерата, в ляво.Тази година е с нов готвач и е бая вкусно.
Обедни менюта, нормални цени и вкусно, има в хотел Панорама ( до Бадемите), но ако не сте от първите, има бая да чакате и свършват!

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 17:53 от Franceska

# 636
От хотел Авеню на входа на Бургас до плажа в града далече ли е - пеша, с ГТ, с кола?
Колко е като време и по трите начина? Къде се паркира с кора? Зона ли е?

# 637
  • В.Търново
Ресторанта беше препълнени. Ние сме 2 смяна. Трудно намерихме маса. Като се излее нещо на земята почистват бързо, стараят се. За вечеря по-добре се представиха от Тиара Бийч. Ястията пак са малко, нещо като свински кебап, свинско филе, зафушен ориз със зеленчуци, картофено пюре, риба. Навън на барбекю то има миди, свински котлет на плоча, кюфтета на шиш, но не ги правят те, на някаква фирма в тарелка са, пица, пържени картофи. На легнали са на сирена и кашкавал, няколко вида салати, ордьоври. Плодове, оастички, две торти, еклери в течен шоколад.
В момента върви детската дискотека.

# 638
От хотел Авеню на входа на Бургас до плажа в града далече ли е - пеша, с ГТ, с кола?
Колко е като време и по трите начина? Къде се паркира с кора? Зона ли е?
За пеш е далече. Има автобуси, ама не знам кой номер върши работа. Иначе около плажа е зелена зона, има много паркоместа. В делничен ден зоната е от 11 часа.

# 639
Ресторанта беше препълнени. Ние сме 2 смяна. Трудно намерихме маса. Като се излее нещо на земята почистват бързо, стараят се. За вечеря по-добре се представиха от Тиара Бийч. Ястията пак са малко, нещо като свински кебап, свинско филе, зафушен ориз със зеленчуци, картофено пюре, риба. Навън на барбекю то има миди, свински котлет на плоча, кюфтета на шиш, но не ги правят те, на някаква фирма в тарелка са, пица, пържени картофи. На легнали са на сирена и кашкавал, няколко вида салати, ордьоври. Плодове, оастички, две торти, еклери в течен шоколад.
Може ли да попитам колко струва това на нощувка?
И децата колко големи са?

# 640
  • В.Търново
Може ли да попитам колко струва това на нощувка?
И децата колко големи са?
Симът ми е на 14г, почти 15, и се води трети възрастен. Декември резервирах на ранни двойна стая море, 5 нощувки за 1823лв. Отделно платихме 100лв паркинг за периода, чадъри към плажа няма и сме  на свободната зона. На плажа има място.

# 641
Има ли отзиви за Примиер Форт - Св. Влас?

# 642
Колко е.разстоянието с кола от входа на Бургас до квартал Изгрев?

# 643
  • Бургас
От кой "вход" на Бургас, не са един и два...? "Изгрев" е първият комплекс вляво от кръговото, ако влизаш от магистралата.

# 644
  • София
Днес се върнахме от морето.
1во бяхме за 1 нощувка в хотел Джули - в Слънчев бряг, понеже шашавата тийнка от миналата година ми говореше как ще се пуска на Buster - едно въртящо се много високо нещо. Бъррррр! Ужас!
Но тя беше доволна.
И после бяхме още 6 нощувки на Равда. Това официално е любимото ми място. Хотел на 4 метра от плажа, вълните шумят вечер, изгрев... УНИКАЛНО!. Единствено, че плажната ивичка е тясна, но вчера преди тръгване отидох към 9 и нещо и пак имаше свободна място. Морето чисто, няма камъни, много дълго време е плитко, моя позната (видяхме се случайно, оказа се, че свекърва ѝ има апартаментче там) разказа, че е ходила и на друг плаж - там ставало дълбоко много бързо и всички хора стояли и се бутали на едно място, защото ставало дълбоко изведнъж.А тук въпреки многото във водата имаше пространство и си плувах спокойно. Дори нощно къпане направих (е, с вода до колене Simple Smile ). Понеже бях с колелото всяка вече обикалях и я обиколих почти от единия до другия край - На съседнияплажа "Олимпийски надежди" водата беше мърлява (единия ден отидохме там) и понеже бяха сложили надуваеми препятствия за катерене, за пускане, за преминаване, та дъщеря ми ходи, много приятно, но за да се влезе, понеже е заливче имаше много водорасли. Последната вечер открих още едно плажче, ама и то беше на залив. В обобщение - много ми хареса. Определено бих ходила още много!

Общи условия

Активация на акаунт