Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с НЯР/ИЯР - тема 21

• 57 144
  • 782
  •   1
Отговори
# 645
Тартюфче, отдават го на възраст т0+ и оттам качество на Я. Не ги обвинявам е нищо,  напротив. Сппред мен се постараха спрямо методиката си. Пробвах в друга турска клиника с хормон на растежа, защото в Мемориал не го използват. Имах малко повече като количество
но по-нисък % оплодени. На 5ти ден пак нищо ...
Не знаех, на нас не ни го предложиха изобщо и казаха до 5 ден се чака и се прави ПИД. Явно сте по сложен казус, поне казаха ли каква е причината да не стигат до 5 ден?

Тартюфче, не е вярно това, че в Турция не трансферират на 3ти ден. Зависи от случая. Пример от Мемориал,  препоръчват ни 5ти ден и ПИД, но виждат, че нашите забавят на 3ти ден, и ме питат дали искаме да ги замразят, за да се направи трансфер на 3ти ден. Отказахме им 2 пъти, тъй като преди това имам трансфери в БГ, както споменах. При разговор с проф. Кахраман после тя ми каза, че когато видят такъв случай, все пак изборът е на пациента дали да рискува до 5ти ден изчакване и без ембриони за трансфер, или да рискува с трансферна 3ти ден. Специално нейната препоръка за нашия случай конкретно беше да пробваме с трансфер на 3ти ден, но ние си решихме да изчакаме.

# 646
Пингвинче, съжалявам за неуспеха.
Борба за първо дете ли е?

# 647
Звучи ми като на проблем при мъжа, както и слаба енергия на митохондриите. Така поне съм чела, не казвам че съм специалист. Мисля за енергията на яйцеклетките се пиеха някакви добавки в книгата всичко започва с яйцето го имаше.

Тартюфче, отдават го на възраст т0+ и оттам качество на Я. Не ги обвинявам е нищо,  напротив. Сппред мен се постараха спрямо методиката си. Пробвах в друга турска клиника с хормон на растежа, защото в Мемориал не го използват. Имах малко повече като количество
но по-нисък % оплодени. На 5ти ден пак нищо ...
Не знаех, на нас не ни го предложиха изобщо и казаха до 5 ден се чака и се прави ПИД. Явно сте по сложен казус, поне казаха ли каква е причината да не стигат до 5 ден?

Тартюфче, не е вярно това, че в Турция не трансферират на 3ти ден. Зависи от случая. Пример от Мемориал,  препоръчват ни 5ти ден и ПИД, но виждат, че нашите забавят на 3ти ден, и ме питат дали искаме да ги замразят, за да се направи трансфер на 3ти ден. Отказахме им 2 пъти, тъй като преди това имам трансфери в БГ, както споменах. При разговор с проф. Кахраман после тя ми каза, че когато видят такъв случай, все пак изборът е на пациента дали да рискува до 5ти ден изчакване и без ембриони за трансфер, или да рискува с трансферна 3ти ден. Специално нейната препоръка за нашия случай конкретно беше да пробваме с трансфер на 3ти ден, но ние си решихме да изчакаме.

# 648
Ако някой знае какви са добавките за енергия на Я, моля да пише!

# 649
Аз пих  за енергия на клетките Коензим кю 10 + други хранителни добавки за подобряване на качествато на яйцеклетките 3 месеца.Водих се по книгата "Всичко започва с яйцето"

# 650
Patence, аз вземам Убиквинон, Астаксантин, Омега, вит. Д, вит. Е, вит. С. Първите две са силни антиоксиданти и бу трябвало да помагат за това. Убиквинонът е по-добре усвояема форма на Q-10. Мога да ти снимам от книгата точно какви бяха, но ме болеше стомах от някои.

# 651
Може да публикуваш снимка- ще бъде полезно за всички! Благодаря Heart

# 652

Има доста добавки в iherb  аз си взех на  Natural Factor Regener life. Плюс https://stcnutrition.bg/product/mito-regen/ някой от тях по отделно.

# 653
Ето снимка. От Nac мисля, че имах киселини и ги спрях.

Може да публикуваш снимка- ще бъде полезно за всички! Благодаря Heart

# 654
Май всички сме минали или минаваме през тези добавки, но човек трябва да се наблюдва дали му влияят добре и какви са последствията ?
Ето моите заключения :
- Овабууст - никакъв ефект при мен
- DHEA - силно окосмяване / лека замаяност ?? При кръвни изследвания - повишен тестостерон. Махнах го веднага. Сега всичко е ок
- Убикинол - мисля, че има ефект
- Мио-Инoзитол - мисля, че има ефект
- отделно пия и витамин Д  в плюс за всеки случай
- Метилирана фолиева също
- Пия и добавка тип оцет от ябълков сайдер, защото задържам вода и напълнявам от тези стимулации. Дори съм си купувала от тези gummies , които са доста модерни, но са скъпи, така, че си намирам обикновен сайдер, с пектин
- Пия е мелатонин, защото имам проблеми със съня
- Пия и билки/добавки за успокоение, срещу тревожност, защото съм нервна покрай тези хормони и неуспехи. Вечер пия чай от липа, както и от маточина.
Общо взето, една торба с добавки си е това....
п.с Писах си с една мацка, която е във фарма индустрията, тя беше писала, че за енергия на митохондри и тн можели и Л-каритин. Но, аз не съм го пробвала.

# 655
Само да кажа, че на Лаборатория COPMED последния месец изпих всички добавки, които са за митохондрии и ДНК- излезе ми около 550лв. курса и не виждам резултат!
Благодаря на всички, които споделяте опит с хранителните добавки!
И аз пия една торба, но явно възрастта е по-силна от всичко....

Има доста добавки в iherb  аз си взех на  Natural Factor Regener life. Плюс https://stcnutrition.bg/product/mito-regen/ някой от тях по отделно.
[/quote]

# 656
Само да кажа, че на Лаборатория COPMED последния месец изпих всички добавки, които са за митохондрии и ДНК- излезе ми около 550лв. курса и не виждам резултат!
Благодаря на всички, които споделяте опит с хранителните добавки!
И аз пия една торба, но явно възрастта е по-силна от всичко....

Патенце
В статията която пратих има обяснено кое какво и защо. Аз не съм ги пила тези от тази фирма а много от нещата които са вътре си ги взех отделно понеже дозите не са оптимални. По скъпо е но това е. И аз давам повече от 500 на месец. Факт е че моите хормони амх и антрални се подобриха след 3 месеца добавки, билки и акупунктура и хранене. Всичко заедно плюс време отнема.

BlackCat12
Нама как да усетите разлика. Не знам какво се очаква след като добавки действат на клетъчно ниво. Това че митохондриите работят по добре няма как да се усети. Или че клетката регенерира също няма как да го видите и усетите реално. Плюс това много добавки съдържат излишни вещества вътре които вредят от типа силикон диоксид. Непоносимост е нормално както и физически леко подобряване в тонус или кожа ама пък чудеса да се усетят няма как. Плюс всяко тяло е различно и ако на  мен е действало не значи че при друг ще действа. Дефицитите са ни различни както и химичните процеси които протичат. Гените са различни и усвояването е различно. Много неща са.

Книгата за яйцето е ок но вече остаряла. Универсални добавки няма.Препоръчват се около 17 добавки. Но реално има още много които могат да помогнат на клетката да функционира нормално. Антиоксиданти и витамини това е. Аз и Кверцетин съм пила и аргинин и л-ацетил-креатин и нмн и ресвератрол и още много. Не знам кое действа или не. Със сигурност някое действа ама няма никога да разбера кое.

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 16:44 от varna2020

# 657
Разбира се, че усещам разлика!  Под усещам имам в предвид, че съм си правила експерименти след прием на еди кои си добавки - стимулация и след прием на други добавки друга стимулация.
Като казвам усещам, имам в предвид наблюдавам резултати.

Имам наблюдение само, за тези, които съм похвалила и ниска доза на стимулация. Тогава извадихме най-много ( за моя организъм ) Я, най-много се оплодиха и уж бяха като по учебник....Ама....пак нищо не се получи.

@ Патенце : утре е май ден 5 !!! Всички тук ти стискаме палци и ти пожелаваме късмет !!!!!!

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 17:31 от BlackCat12

# 658
Heart Hands Pray Благодаря, BlackCat12! Утре е денят на истината. Сърцето ми е свито като на пиленце и честно казано не вярвам в чудеса Head Band

# 659
  • София
Патенце, желая ти успех! Знаеш ли, не го мисли много. Когато най-малко го очакваш, тогава се случва. Няма да забравя миналата година в началото на април, когато видях трицифрено ЧХГ за първи път и не вярвах на очите си...То беше чудене да не е сгрешено нещо, реалност ли е това или сън, но ето вече трети месец бебето е в ръцете ми и като си мисля - миналата година по това време бях в изходна позиция като вас, не вярвах, но все пак подходих с оптимизъм и надежда.
Ще стане!!

Общи условия

Активация на акаунт