🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 57 510
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 105
Канатица избраха кой да играе, но Иван реши да им даде правото да посочат и на кой пост да играе Андрей.Не беше коректно второто...според мен.

# 106
  • Велико Търново
Т.е. това правило е "дописано" и никой от Елбетица не е имал нищо против?
Вариант хората да си знаят правилата и те просто да са такива, каквито ги виждаме, няма. Така ли?

Освен това Канатица на Андрей да дадоха пост, който самият той като бивш баскетболист си избра предишния път и на който самият той щеше да избере да бъде и сега. Та... не знам с какво "решението" на Иван е било некоректно.

# 107
Теди има повече спечелени дуели. Жената -танк колко има? Смятам, че Андрей все повече ще иска да се наложи над Петър, вероятно и ще успее, защото ще дръпне някои от жените на своя страна. Много ме дразнят как висят на оградата и "снасят" - точно на Кенан и Сергей ли? Пресияна не ме кефи, има непоследователност в мисленето, опитва се да гради някакви стратегии, но не й се получава досега. Скандалът беше буря в чаша вода. УхаЖоро не знам защо е в тази игра, честно. Кенатица не могат да мислят стратегически, много са зле в тази част.

# 108
  • Велико Търново
Не знам дали има повече спечелени дуели Теди, но съотборниците ѝ я смятат за слабо звено.

# 109
Не знам колко още им трябва, за да се убедят, че Лили е силна само на думи.

# 110
  • България
Днес пробвах да гледам епизода: ами скучно ми беше без участието на Иван, много лесно се разсейвах, единствено гледах битките и даже не си направих труда да върна да гледам скандала с Петър. Сценката на Жоро и Андрей не беше лоша - ако правят глупости ще ги следя.
От тук нататък Канатица ще са ми като фон и няма да им стискам палци. Фермата ще ми е като фон на миенето на чинии.

# 111
  • Велико Търново
Ти два часа ли миеш чинии Joy шегичка Smirk

Мен също ме е яд за отпадането на Иван. Петър постигна това, което искаше - да отстрани "мозъка" на Канатица.

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 23:14 от DamaPika

# 112
Теди има повече спечелени дуели. Жената -танк колко има? Смятам, че Андрей все повече ще иска да се наложи над Петър, вероятно и ще успее, защото ще дръпне някои от жените на своя страна. Много ме дразнят как висят на оградата и "снасят" - точно на Кенан и Сергей ли? Пресияна не ме кефи, има непоследователност в мисленето, опитва се да гради някакви стратегии, но не й се получава досега. Скандалът беше буря в чаша вода. УхаЖоро не знам защо е в тази игра, честно. Кенатица не могат да мислят стратегически, много са зле в тази част.
Присиана е страшно хлъзгава. Валерия не беше хич доволна от нейното сватосване и даже каза няколко неприятни неща за нея.

# 113
Сега ми попадна промото за утре. Сър г3й искал , да изгонят Петър и да го поставил на мястото му. Алооо смешко, кой беше ти? Колкото и да му завиждаш Петър винаги ще бъде класи над теб.
Deal with it Sunglasses

# 114
Добре, този Андрей толкова ли е с извинение глупав. Кенан толкова очевидно го разпитва да изкопчи информация. И Андрей си му снася. Аз съм в потрес. 🤯 То хубаво Андрей има мускули, но един много важен му липсва.

# 115
Скрит текст:
Присиана е страшно хлъзгава. Валерия не беше хич доволна от нейното сватосване и даже каза няколко неприятни неща за нея.

Къде това? При Верислав и Неделчо или при Ивайло ?

# 116
  • София
Интересна битка се получи, защото не участва Петър. Иначе щяхме да гледаме поредната зелена наказателна акция. Петър щеше да ги уцели веднага гъбите, познава ги.

Мартина правеше страхотни бомби, много по-добре се справи от Лили с нейните малки топченца.
Андрей какъв баскетбол е играл? Ебаскет (електронен...)?
Браво на УхаЖоро за колелото. Коко заради голямото си его за малко да провали отбора си, въпреки отличната си стрелба. Като не видя, че не става с колелото от 3, 4 опита да поиска наказание и до там. А той поне 10 пъти се пробва.
Елбетица на гъбите бяха трагични (не че Канатица се справиха добре и там). Айде Андрей и Мартина ги разбирам, ама Жоро не беше ли някакъв земеделец там. Голяма лотария беше това тяхното.

Петър трябваше да ги изслуша и да не прибързва с решението си. Би трябвало да се усеща, че това ги дразни, но наистина е експресивен и мисли първосигнално за отбора и победата. Андрей му го каза и той го разбра. Поне се извини след това пред всички.

Много слаб тактически избор на Канатица. Трябваше да изберат Емилия, ама нямат грам мозък там. Имаха ама вече го нямат, защото Иван напусна.

Петър за втори път послуша Андрей в този епизод. За избора на Сергей вместо Кенан. Да видим дали Андрей ще се окаже прав относно Алманаха.

# 117
Логично е другите да си избират от другия отбор, както и постовете. Може би, защото съм фен на отделни участници и от двата отбора и някак си в главата си не ги деля толкова много.
Петър, ако познаваше гъбите щяха да са ги наредила за 3-4 минути. Както направиха другия отбор. Описваш гъбата и някой ти ги казва. А той само викаше, тая е ясна, оная е ясна. Аз ям познатите в големите хипермаркети гъби, но само две знам като име, другите като ги видя и си казвам, тая ми харесваше, тази я правя жилава, ама идея си нямам как се казват.
Петър е шумен и за това оставя с впечатление, че е добър във всичко. Има и късмет. Както и да е. Хареса ми на пазара Иван (водещ) и този дето им дава задачите (забравих му името) как му въртяха очи докато показва ножовете. Очевидно и за тях е пренавит образ. Подценявате Жоро, за мен той добре си реди играта. Той и Андрей също са добри стратези, нито са трън в очите на Петър, мъжете от другия отбор ги уважават. Кенан е лош стратег и първобитен. Там думите излизат без мисъл.

# 118
Стратегията им е да се снишават, да се крият зад Петър и да снасят на другия отбор. Определено много успешна стратегия. Жорката гледа да избягва дуели. С най-малко усилия - най-добър резултат. А Присиана много добре отбеляза, че когато Петър има добра тактиката и е прав според тях, просто го оставят да ги ръководи. Иначе, когато според тях не е добра тактиката му, се надигат срещу него и се дразнят, че не ги изслушвал. Ами видяхме колко добре взимат решение. Обща отговорност е обща безотговорност. По-добре грешно взето решение, отколкото никакво решение. Ама тези неща се учат с годините и опита, които на повечето момичета в Елбетица липсват.

Аа и много по детски реагираха на случката с Петър. Линда не искала да си говори с Петър. Андрей не искал да гласува, за да не излезе той виновен?! 😂 Първия път не гласували всички? Защо?

Сценката с Петър - домакинята беше много смешна. Неговите съотборници как му казват "дишай", "темпо" и "ще се справиш". 😂

Елбетица трябва да вземат един камък. И който държи камъка, само той да говори - тоест да не говорят един през друг и да се изслушват. Но тогава имам чувството, че Петър няма да го пуска, ще го скрие или ще се сбие само и само да не го даде. 😁

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 08:31 от Alucard

# 119
Аз не съм сигурна дали Елбетица се крият зад Петър или Петър е застанал пред Елбетица и не дава никой да мине по-напред. За мен лично е второто. Всеки, който се осмели да мисли по-различно от него бива убеждаван как нищо не разбира, как единственото Петър знае и може, поема ангажименти и след като не се справи другите са му виновни, че всичко на него оставят(пример-къщичката за кучето. Андрей твърди, че Петър се е наел да я довърши, а после гледаше така, сякаш за пръв път чува такова нещо).
Не обичам да си правя изводи за хората на база монтирани кадри в телевизионно предаване, но се чудя как този Мистър "По-по-най" всъщност е не съвсем успял(да не кажа неуспял) никому неизвестен актьор на средна възраст, че и ерген при това (дали не е успял да намери жена, поне малко доближаваща се до неговото съвършенство или просто никоя не може да го изтрае постоянно да и дава акъл по всички теми на света)

Общи условия

Активация на акаунт