🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 58 484
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 225
Той пък един красавец ...

# 226
  • България
Малееее във Фейсбук групите тия хора са се побъркали,само Петър се коментира,Абе какво толкова е направил този човек,гледала съм всичките сезони на Фермата,ама толкова коментиран участник не е имало,все едно няма други хора в това предаване. Да се смееш ли ,да ревеш ли? Последното което прочетох е че трябва да участва за Ергенът,що да не участва може си всичко човека,че кой да участва Кенанчо или Сергейчо.
Такъв самовлюбен, неготов на компромиси и жертви човек няма да си намери жена. 43 години не си е намерил, сега ли? В Ергенът взимат по-млади момчета от него с 10 години, на възрастта на Боби и Ухажоро.

# 227
Еййй, Ухажоро е топ кандидат за ерген. Ще ми простите използваната чуждица, но свалките му с Валерия бяха толкова cringe, че още се сгърчвам от неудобство като се сетя. Така се чувствах и докато гледам Ергена.

# 228
  • Разпиляна във въображението
Сергей е станал татко на момиченце. Да са живи и здрави!

# 229
  • България
Иван гостува на Неделчо и Туджаров в НадкасТ

# 230
Наваксах с епизодите от изминалата седмица.
Петър продължава да ме изумява. Много сръчен в ръцете е. Много е кадърен и можещ. Няма какво да му се опре. Каквото хване го прави с мерак и тертиплийската.
Удариха кьоравото с него ИА отдавна не е имал такъв пишкин във Фермата, като добавим колко е атрактивен и обаятелен, не разбирам защо ИА сами си утрепват златната кокошчица, защото за мен е вън от съмнение, че те насадиха цялата тази нетърпимост на другите към него.
Да, Кенан, Сергей и Станката го мразеха от чиста мъжка ревност на калпавия към можещия, но останалите за мен бяха манипулирани и умело подкокоросани от продукцията. Истеричните изблици на омраза на Лили, отдръпването на девойките и Георги леко им беше подсказано, че продукцията не го долюбва и е черната овца за Продукцията.
По незнайни за мен причини Серго, този толкова сив и невзрачен персонаж го лансират.
Безкрайно скучен и досаден е любимецът им този сезон. А си го бутат, ще рече човек, че им прави шоуто, а той когато и да си тръгне ще е късно. Rolling Eyes
Няма какво да покаже. Нито има дар слово, нито с нещо е атрактивен, нито умее нещо. Работи през пръсти и не се старае, само отбива номер. И още чакам да видя какви са тези аджеба ценности, за които го пазят, като зеницата на окото си и не дават косъм да падне от главата му, че чак и булката включиха.
Това го превъртях, дойде ми в повече лансирането му и лъскането на имиджа му.
Слепи ли са ИА, та на челото му пише СКУЧЕН?!

Виж Пепито е друга бира! Nerd
Питката и козунака на Петър ме довършиха. Тоя човек няма нещо, което не умее, златни ръце има.
А какъв кавалер е, как умее да предразположи дамите и да ги накара да се чувстват значими!
Супер си е ПЕ/ПЕ! Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 13:56 от sineva 1

# 231
sineva 1, ти го изкара най-уникалния мъж на планетата. Satisfied

# 232
  • София
Иван във Фермата подкаст на Ивайло

# 233
  • при късмета
Георги определено се дръпна почти в началото и беше заради Станислав, не заради продукцията или жените.

# 234
sineva 1, ти го изкара най-уникалния мъж на планетата. Satisfied
Чак уникален не е, защото не единствен, има много кадърни и можещи мъже, които са и кавалери. Но не е за изхвърляне, хич даже. Simple Smile
Момите да не се ослушват, а да действат, докато някоя друга не му е откраднала сърцето. Nerd

Всичко, което съм написала за него е вярно, не съм преувеличила и на йота!
След козунака и питката-слънце не остана за какво да се хванем и да го критикуваме. Nerd
Георги определено се дръпна почти в началото и беше заради Станислав, не заради продукцията или жените.
Георги сам си го каза защо се е дръпнал в един синхрон от мисля миналата седмица!
Не е заради Станислав, а по думите му, защото в един момент Петър е почнал да си общува повече с момичета и го е пренебрегнал. Обяснението му беше, че го е чувствал сигурен за плановете си и е тръгнал да обработва девойките, а на него не обръщал внимание, както преди.
Моето тълкуване е, че Петър го е преценил, че е семпъл и не му е било интересно да общува с него.
За сметка на това, жените в Елбетица може да са телевизионно неатрактивни, но са интелигентни и интересни жени и Пепито предпочита тяхната по-приятна компания, отколкото на скучния и безинтересен Жоро.
Както той каза в един синхрон, ако беше манипулатор и имаше скрити помисли, щеше да обърне повече внимание на Сергей и той щеше да му е приятел, а не враг, но това не го интересува, Същото важи и за Георги.

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 16:11 от sineva 1

# 235
Да, той си е самодостатъчен. Всичко знае, всичко може.

# 236
  • София
Всъщност, Пепе няма нито един приятел измежду мъжете. Това за мен е достатъчно показателно - само по себе си.

# 237
То по-скоро той да действа и да не се ослушва, че на тия годинки още да не са му "откраднали" сърцето, явно не е много за крадене. Smile
От такива мъже бягам далеч с 200.

# 238
Повечето мъже са със силно изразено его и не търпят някой друг да ги превъзхожда, да се разпорежда, да изпъква и да им обира женската аудитория. Всеки, влязъл в такъв формат, има висока оценка за личните си качества, особено мъжете. Няма как Петър да има мъже-съмишленици и приятели вътре. Познаваме и други формати, в които победителите са недолюбвани от останалите участници.

# 239
  • София
Той зорлем го тикаше това сърце на Моника, що ли така тя не го взе? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт