🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 58 165
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Пепе дръпна много драматичен монолог накрая. Simple Smile Току да му се вържа и …… С това “Благодаря !” на финала предОбри. Направо си представих как завесата пада. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 676
Според мен Петър и Ния са добра двойка. Петър може бързо-бързо да стане чичо. 😁

# 677
Петър какво сълзливо го раздава, хаха. Много е обидено Егото му.
Направо се разтече от телевизора.

# 678
JoyJoyJoy
Беше изтрит коментара, но по-рано днес бяхме обидени от фен на Канатица. Само да вметна.

# 679
  • България
Според мен Петър и Ния са добра двойка. Петър може бързо-бързо да стане чичо. 😁

Това е една идея по-добра двойка от Кенан и Теди. Петър може да е баща на Ния. Grinning имат 20 години разлика.

# 680
Ния не е ли около 30?

Погледнах. На 27. 15 години разлика не е нещо нечувано.

# 681
За "водещите" е писано достатъчно, те са си навили на пръста, че зрителите им харесват насъскване на участниците като на пехливански битки и раздори и селски линчове до откат, но продължават с едностранчивото представяне на нещата. Седнали да бистрят дали бат Пешо е подмолен или не, но ни гък дали другите са такива или не. Някак трябва да приеме, че "критиките" им са супер искрени и да обсъждаме само критикувания, а никой не пита - те дали не "критикуват" от други подбуди, едни такива подмолни може би. Някой представя ли си, че Бай Ганьо Кенански наистина се тревожи за демокрацията в противниковия отбор и много му е важно жените там да не са потъпквани, водени за носа и подтискани. И един мармот... Но не, трябва да разсъждаваме върху думите на група злобни човечета без да си задаваме въпроси, те за справедливостта се борят и в никакъв случай не искат да додрапат до финала. Разбира се продължавам да не разбирам и какво толкова невъобразимо ужасно е направил Перчема, че е това анатемосване, щото за това, че си е направил коалиция в телевизионна игра и уж подтиснатите момичета ги е запазил един вид за сметка на мъжете в отбора аз не виждам защо е това преиграване, пък те почти бесило му готвят. Някаква "фройдиска" обсесия има сержи, ми се струва, не изглежда нормално неговото...

# 682
  • София
Петър какво сълзливо го раздава, хаха. Много е обидено Егото му.
Ако ти се разкрещят така, както го направи вчера вечния ухажор, ако на всяко събиране си в центъра на критиките, не само от противниците, но и от продукцията как би реагирала? Трябва да си изключително дебелокож и глупав, за да приемеш всичко това и да си замълчиш.

# 683
За "водещите" е писано достатъчно, те са си навили на пръста, че зрителите им харесват насъскване на участниците като на пехливански битки и раздори и селски линчове до откат, но продължават с едностранчивото представяне на нещата. Седнали да бистрят дали бат Пешо е подмолен или не, но ни гък дали другите са такива или не. Някак трябва да приеме, че "критиките" им са супер искрени и да обсъждаме само критикувания, а никой не пита - те дали не "критикуват" от други подбуди, едни такива подмолни може би. Някой представя ли си, че Бай Ганьо Кенански наистина се тревожи за демокрацията в противниковия отбор и много му е важно жените там да не са потъпквани, водени за носа и подтискани. И един мармот... Но не, трябва да разсъждаваме върху думите на група злобни човечета без да си задаваме въпроси, те за справедливостта се борят и в никакъв случай не искат да додрапат до финала. Разбира се продължавам да не разбирам и какво толкова невъобразимо ужасно е направил Перчема, че е това анатемосване, щото за това, че си е направил коалиция в телевизионна игра и уж подтиснатите момичета ги е запазил един вид за сметка на мъжете в отбора аз не виждам, пък те почти бесило му готвят. Някаква "фройдиска" обсесия има сержи, ми се струва, не изглежда нормално неговото...
Завист.

# 684
Обаче Сергей го хвана шубето.Започна да увърта, когато го попитаха кой мъж си избира ор Елбетица, не му стига смелост да извика Петър.Жените били п..ки, държавата била не знам каква...Кенан добре го каза.Сергей трябва да си извика Петър.Много е удобно да плюеш, но някой друг да отстреля врага ти.

# 685
Обаче Коко се пази. Как набързо смени темата - да не коментират Петър.

# 686
Обаче Сергей го хвана шубето.Започна да увърта, когато го попитаха кой мъж си избира ор Елбетица, не му стига смелост да извика Петър.Жените били п..ки, държавата била не знам каква...Кенан добре го каза.Сергей трябва да си извика Петър.Много е удобно да плюеш, но някой друг да отстреля врага ти.
Още му държи влага, как Пе/Пе го опердаши на битката в понеделник Head Band

# 687
Смятам, че Пепи в края на участието си ще дръпне една реч как Фермата е била любимото предаване на баба му. 😁

# 688
Почвам сега епизода от днес, Теди нещо май много е лапнала по УхаЖоро, хаха, много мазна е около него, гласът й, прегръдките.

# 689
Въпроси на деня: Кой в най-подмолният и лицемерен участник. Днес много добре ни го показаха. Дано повече хора са го забелязали. И още един въпрос: между Лили и Петър има сериозни характорови различия, но дали стратегическите им характеристики са също толкова различни?

Общи условия

Активация на акаунт