🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 58 082
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 795
Интересно, Да се регистрираш специално да похвалиш футболистчето и да дадеш оценката си за Петър Simple Smile
Не гледам много този сезон , но потърсих биографията на Петър и попаднахх на профила му вън фейсбук. Много хубава сациална ангажираност има , рецитира стихове от български автори , пише ясно и смислено. Хубави и интересен  мъж. Чудя се колко ли му коства общуването с Кенан, Лили, Андрей ....

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 23:40 от gerido

# 796
Аз да кажа на момичетата, да не хвърлят вината върху Петър, защото така себе си представят в лоша светлина. Да го имат предвид.

# 797
Интересно, Да се регистрираш специално да похвалиш футболистчето и да дадеш оценката си за Петър Simple Smile
Пък и да удариш едно рамо за реклама на някаква гимнастичка.

# 798
Пък и да удариш едно рамо за реклама на някаква гимнастичка.
Всеки има право на мнение и може да го сподели в интернет. Следя риалити форматите и разбрах, че тук има голяма активност в коментарите. Не разбирам какво ви пречи, че съм се регистрирала сега. Изказвам мнение кого харесвам и кого не. Нали затова е направена анкетата? Ако аз пиша, че искам Коко да спечели съм фейк профил, но ако някой друг пише, че иска Петър да спечели, няма да е, така ли? Също така, смятам, че има достатъчно майки тук, които биха се заинтересували от информацията, която дадох. Валерия не блесна с особено представяне във Фермата, но това не означава, че би била лош треньор. То бива, бива хейт, ама вашето вече на нищо не прилича! Навсякъде търсите конспирации! Дано да ѝ тръгнат нещата на момичето!

# 799
Не фейк профил, а някой участник или роднина. В това няма лошо. И други пишат. Wink

# 800
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Валерия, хайде по-спокойно и без истерии и обиди. Не сме ти във Фермата, както ти имаш право да се регистрираш и да си правиш безплатна реклама, така и ние имаме право да си напишем мнението.

# 801
Добре дошла в темата и във форума!
Благодаря 😉
Валерия, хайде по-спокойно и без истерии и обиди. Не сме ти във Фермата, както ти имаш право да се регистрираш и да си правиш безплатна реклама, така и ние имаме право да си напишем мнението.
Така е, не мога да докажа коя съм, ама и ти може да си Петър! 😂😂😂
Все тая, със здраве, мами! Не съм Валерия, ама ако я видя ще ѝ изпратя много поздрави от вас, пък и на Коко, нали са ми първи дружки. 😊

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 23:40 от N. P. 93

# 802
  • София
Още гледам епизода, нещо много я дават Ния този епизод. Дано не си тръгне тя, на мен ми е интересен образ. Даваха и Теди относно прашката, може пък тя да оплеска там.

Кенан ми стана мил, когато единствен се сети за Петър и единствено Приси настоя да дойде. И тя е приятно момиче, нормално е вътре да се объркват и да не знаят на кого могат да разчитат, но няма злост у нея.

Как се зарадва на баба Дешка, каза ѝ откога я чака да си пийнат, явно няма другарче по чашка.

# 803
  • Варна
Кенан такъв, Кенан онакъв, ми аз ще направя забележка на Иванка, вместо да виси по дуварите, да си удари една контра. На многострадалнатата Теди също и не Кенан е разбрал, че не може да "пребори" Тедка, а Тедка се усети, че с това мрънкане няма да й се получат нещата.

# 804
Не гледам много този сезон , но потърсих биографията на Петър и попаднахх на профила му вън фейсбук. Много хубава сациална ангажираност има , рецитира стихове от български автори , пише ясно и смислено. Хубави и интересен  мъж. Чудя се колко ли му коства общуването с Кенан, Лили, Андрей ....
Не разбрах, оценката ми за Петър е, че е хирър и умее да манипулира. Не съм казала нищо лошо за него. Това не са лоши качества, напротив. Не поставям под съмнение интелигентността му, както и всичките му умения. Човекът си има стратегия и си я следва, това на нормални неща, но в случая, смятам, че другите страдат от това. Не защото нямат пендари и не бият. Лично аз, смятам, че на няколко места Петър не даде всичко от себе си, чисто стратегически, за да се отърве от някои хора. Това не е тайна, той го е споделял пред другите. Много мразя хейта и никога няма да тръгна до обиждам хората в интернет, защото всички имат семейства и всички са деца на някого! Имам право да изразя мнение, че не харесвам Петър като играч, не харесвам Кенан като човек, но грозни епитети никога не бих използвала, защото смятам, че е грозно и не отива на един възпитан човек да говори така! Смятам, че е по-добре да се фокусираме върху добрите неща, които правят хората. Да поздравим всички участници за прекрасните неща, които изработиха на занаятите, да сме съпричастни с Нанси, че не завърши играта си, а пострада доста сериозно. За мен тя също беше претендент за първото място. Всички сме хора, всички се борим за някакви лични цели. Наистина не разбирам грубият хейт, който чета за участниците, без значение Кенан, Петър, Коко, Валерия, Жоро... Отплеснах се, но пък споделих какво ме мъчи! Благодаря за вниманието!

# 805
На кого е споделял Петър?

# 806
Като сменят,  и без това колебливата си линия на поведение, и ПрисиЯна и Коко ми се струва, че получават насоки от кораба майка.
Какви са каузите на Иван и Андрей сега, Коко връзва ли се да е подходящия за целта?

# 807
На кого е споделял Петър?
Още в началото, не помня на кои точно от харема, ама обясняваше, че няма проблем и да паднат, отборът има нужда от редуциране.
Като сменят,  и без това колебливата си линия на поведение, и ПрисиЯна и Коко ми се струва, че получават насоки от кораба майка.
Какви са каузите на Иван и Андрей сега, Коко връзва ли се да е подходящия за целта?
Възможно е, Коко май е футболист, мога да го свържа с филма им за Гунди, ама за Присияна не знам. Ако вие имате идея... Но и така да е, или Коко е много добър актьор, или е представен така от продукцията, или наистина е добър човек.

# 808
Все пак не мисля, че е падал нарочно. Пък и другите момичета имат глави на раменете си, не са толкова малки и могат да мислят. Щом като са го подкрепили, явно и те са били на неговото мнение.

Аз като страничен наблюдател мога да кажа, че е вярна и следната логика. Момичета, които хич не са глупави, много добре се ориентираха кой как да използват. Петър стратег с умения - ще ги бута напред. Сложи си и мишена човекът, тоест едно място на елиминации е постоянно резервирано за него. Като поокапаха мъжете и се почувстваха застрашени, още повече това беше и период на загуби за отбора, решиха да се надигнат и евентуално да го разкарат. След това решиха, че могат да го използват още малко. За играта на Жорката и Андрю няма да правя отделен разбор. Прибавям ги към предишната група..

# 809
Коко не е актьор определено, спокоен и благ човек, просто ми се струва леко побутнат.
Ще обере зрителския вот , ако е на финал, защото продукцията дискредитира всички останали.
Мислех, че кътат и Андрей, не го даваха много в началото, но сега му поразрушиха ореола.

Общи условия

Активация на акаунт