🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 58 067
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 840
Приси няма да пропусне тази възможност да се отърве от силна жена. Мартина е против Петър тоест против Ния, Георги и Андрей и ето ги 4.

# 841
Козата пръч трябва да я задържат, за да разцъфне любафта и да земе Теди за жина Sweat Smile

Свинан е най умен от фсички, като види дибелия фърга расото, и се прави на изтървал козите

# 842
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Браво на Канатица! Страхотна игра, страхотна стратегия при избора на дуелисти! Най-накрая започнаха да мислят, това го чакам от началото на формата.
Играта на Елбетица несъмнено я изгуби Андрей, няма какво да се опитва да прехвърля вината върху останалите.
На дуела в понеделник ще стискам палци на Канатица, въпреки че нямам против да си тръгне Сергей. Видях му прословутите ценности и съм мерси - псувни, грозни обиди и "Тая пак ли започна с тази цигулка?". Всъщност той е един малко по-рафиниран и еманципиран Кенан.
Жоро не знам защо го смятат за толкова силен, аз не помня да сме видели кой знае какво от него. Не че и Сергей е силен, напротив. Просто от УхаЖоро евентуално може да очакваме да вкара някаква мисъл в играта си.
Ако паднат Елбетица, няма да има изненади, ще изгонят Ния. Тя си е наясно.

# 843
  • Пловдив
Гледахте ли промото за дуела? Или са сменили играта с пясъчни часовник, или са монтирани грешни кадри, което е евентуален спойлер..

# 844
  • Варна
Гледахте ли промото за дуела? Или са сменили играта с пясъчни часовник, или са монтирани грешни кадри, което е евентуален спойлер..
Я изплюй камъчето, че не знам каква е тази игра с пясъчния часовик и не виждам нещо нередно.Sweat Smile

# 845
В промото Лили и Еми играят играта с обръщане на плочки. Много странно.

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 18:00 от ~~Мария~~

# 846
  • Пловдив
Ами едната игра между Лили и Еми, трябва да е тази, в която носят непрестанно пясък, с който пълнят пясъчен часовник. Той междувременно тече отдолу. На промото Лили и Еми играят онази игра, в която обръщат черни и бели плочки...

# 847
  • Димитровград
Може заради дъжда да са променили играта. Мокрия пясък няма да изтича през отвора.

# 848
Има резон. Такъв дъжд отдавна не е имало във фермата, както бяха последните 5 минути. Ако е така Еми има по-големи шансове.

# 849
  • Валенсия
На дуела в понеделник ще стискам палци на Канатица, въпреки че нямам против да си тръгне Сергей. Видях му прословутите ценности и съм мерси - псувни, грозни обиди и "Тая пак ли започна с тази цигулка?". Всъщност той е един малко по-рафиниран и еманципиран Кенан.

Точно така. Hands ThumbsupHands ThumbsupHands Thumbsup
Нямам търпение да го изгонят този лукав поглед Сергейски.
Дори Кенан ми е по-симпатичен, при все, че е модел Nº1 за Бай Ганьо на Фермата 9.

# 850
В Кенан я няма чак тая злоба. Той е мръсен в червата, и лукав като хиена
На вълка ако си му враг, и сте в един вход, всички щи станат врагове. От първия до последния етаж Sweat Smile
Даже и приятелите. Няма да си показваш носа навън от страх, да не го срещнеш пред асансьора, като си хвърляш боклука

Аз се чудя на акъла и мозъка на тия които му се възхищават. Трябва да си като него, за да харесваш такъв човек

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 21:54 от dsfds

# 851
  • София
Продукцията и този сезон икономиса бюджет за покриване на арената. Грозна работа.

# 852
  • България
Този път много правилен стратегически избор на Канатица с избраните дуелисти.
И тримата са слаби на Алманаха, така че Елбетица започват с 0-4 пасив от раз!
Мисля, че и Жоро е силно надценен и не е нищо особено като играч...
Еми и Ния, ако са досетливи, могат да активират коалицията "жени" и да отпадне Ухажоро. А Ния се е отказала още преди битките и е приела, че е пътник, също и вместо да мотивира отбора си защо тя е ценна, ги убеждава защо Еми не трябва да отпада и да стига до финала - не се играе така! Много лош стратег. Не я бива в социалната игра.
Отделно - за втори път ще ходиш на арена, и първия път не чете Алманаха, време е сега да почне да го чете, или да помоли Линда да й го разкаже. Липсва ми мотивация, липсва ми социална игра, липсва четене на Алманах. Затова не виждам Ния като важен участник и мога с лека ръка да преценя, че заслужено ще си тръгне.
Емилия може и да се разплака, но се стегна да чете! Ухажоро не го виждам и той да седне да чете, да видим бива ли го във фермерските дейности.

# 853
Жоро иска да спечелят, но като цяло му е спокойно - имат само трима мъже и смята, че няма да го изгонят. Още повече, че има и подкрепата на Андрей и Мартина, и като цяло на останалия отбор. Той и затова не е седнал да чете.
Мартина и Присияна са ми малко мътни и не знам дали биха подкрепили една такава женска коалиция или биха се възползвали от момента да "изчистят" жена.

# 854
  • Разпиляна във въображението
Би трябвало да чистят мъж, но нали е Жоро, а не Петър, ще гонят жена. Аз все пак се надявам Канатица да паднат и Сергей да е пътник.

Общи условия

Активация на акаунт