🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 57 390
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 915
  • Разпиляна във въображението
Петър не може да си оправя перчема, което е някакъв инстинктивен жест, обаче няма проблем Сергей да се подиграва като отдава чест?!

Жорко, Жорко, какъв въздух под налягане се оказа Simple Smile Както и очаквах де.

# 916
Дневно напомняне,  да си взимате медикаментите

# 917
Ох как се зарадва Серго, сякаш е спечелил Фермата 😅

# 918
  • Валенсия
Мартина е хлъзгава и подмолна. Какво видяхме от нея? Какво разбрахме за нея? Кое е автентичното в Мартина? Аз нямам отговор на този въпрос. Иначе облъчването обикновено се случва от скенер, рентген и т.н., казано в кръга на шегата. Всеки е поел дозата облъчване, която е позволил, и това си е негов избор. Иначе Ния показа в няколко ситуации характер и логическо мислене и да се пришива към Петър е несправедливо. Тя си има своя собствена светлина и на мен ми харесва нейната последователност. Малко от момичетата тази година я имат. Иначе знам, знам, заслепена съм от Петър и затова така мисля Grinning
Мартина е страааашна скрита лимонка. Не я харесвам още от началото на предването. Прикрита, надменна, интересчийка.
- Мрън-мрън Пепе, с теб сме.
- Мрън-мрън Серго, а без тебе за къде сме?!
- Мрън-мрън Петър на пангара, да хвръкне главата на царя.
- Мрън-мрън, драпам към финал, пък който минал се е - минал... Wink

# 919
Петър не може да си оправя перчема, което е някакъв инстинктивен жест, обаче няма проблем Сергей да се подиграва като отдава чест?!

Жорко, Жорко, какъв въздух под налягане се оказа Simple Smile Както и очаквах де.
Аз пък изобщо не очаквах, мислих, че Жоро е по- умен от Серго😆

# 920
И двамата играчи са толкова смотани, че да се чудиш как не се обесиха с въжето. Жорко вместо да му дръпне въжето, докато онзи му отдава чест и го държи с една ръка, стиска здраво и гледа незнайно къде. Сергейчо ми става все по-неприятен. Като селския олигофрен се нахилил. Ето затова исках Петър да го бие, когато играха двамата. Не се търпи тази мазна, самодоволна физиономия.

# 921
И аз като EmBrother, а явно и много други вече започвам все по-малко да следя всяка минута във Фермата. Омерзена съм, честно казано! Ако исках да гледам Игри на волята щях да гледам тях! И на мен ми липсва старата Ферма! Не ми харесват нито новите правила, нито каста! Все пак стискам палци за зелените, но те пък толкова загубиха живеца си, че чак ми е мъчно да ги гледам! Няма да сменя отбора в никакъв случай, най-малкото защото в Елбетица за мен са по-достойните за победа хора, но за съжаление вече всяка игра на този отбор ми се струва, че ще завърши със загуба! Явно и те смятат така, защото моето мнение е, че са се оставили на течението! Дано да не съм права!

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 22:24 от Lady A

# 922
  • Разпиляна във въображението
Сами са си виновни, че загубиха живеца си. За тях съм, но до момента, докато Петър е там. След това ще ми е все едно.

# 923
Защо Иван спира времето на Канатица?
Голям зор да им спести няколко секунди.

# 924
Толкова тегава "Ферма" никога не е имало. Участниците пълна скръб, водещите, трима за разкош (за чий не разбирам) не млъкват, направо ме заболяват ушите. В игрите нищо, изискващо фермерски умения не виждам. Единственото положително е, че се играят всички игри.
За последно си причинявам "Фермата".

# 925
Не гледам, но от вашите коментари оставам с впечатлението, че Жорката нарочно е паднал.

# 926
Ния и Лила са въздух под налягане.
А тоз паляк Сергей , за пореден път казвам , че очевидно страда от липсва на внимание , олиг0фр3н 🤦♀

# 927
Не гледам, но от вашите коментари оставам с впечатлението, че Жорката нарочно е паднал.
Не падна нарочно, а поради някои липси на втория етаж! За съжаление! Едно си мислехме за него, друго излезе!

# 928
Липсва ми стария формат на фермата. Надявам се да се върнат към него, ако имат още сезони след този. 😔

# 929

Не, просто толкова си може.

Общи условия

Активация на акаунт