🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 57 350
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 1 470
Наистина всичко може Андрей, но игра с тежести при дискова херния е неоправдано голям риск.
Дано се размине и няма последствия.

# 1 471
  • Разпиляна във въображението
Тежестите нали са за 1 точка - хвърля пръта в началото и край.

Елбетица се нахъсват за победа в името на отбора, Канатица в името на махането на Петър. Жалкарска работа Simple Smile

# 1 472
Тежестите нали са за 1 точка - хвърля пръта в началото и край.

Дано стане така, не си заслужава да рискува при това за една точка.

# 1 473
  • София
Сергейчо е такова дребно човече! Злобно, отмъстително, злопаметно. Не може да преживее, че Петър е по-добър от него и това е, ще се изяде от яд. Където седне, където стане, все Петър му е в устата, страшно е жалък.
Както казах - един по-рафиниран Кенан. Само че Кенан, въпреки всичката простащина, от време на време показва и човещина, а този с ценностите още не е показал и една хубава черта. Нито интелект демонстрира, нито дар слово, нито някакви знания и умения. Просто един сексист и злобар с нереално високо самочувствие без никакво покритие. Той и Лилия вече са ми по-отвратителни от Кенан, ЖДНБ!

А Присияна беше толкова смешна с този лексикон на хвърчащи листа и обикалянето да го попълва, като някоя третокласничка. Цял сезон бля, сега се сетила да си опознава съотборниците и да се интересува какво мислят за играта. Отделно нали женската коалиция нонстоп умуват изигра ли ги всъщност Петър или играе за тях, където тези въпроси също би трябвало да са част от обсъждането.
Това, наред с даването на празен глас на съвета за отстраняване на някого от Канатица, за мен това е едно много, ама много глупаво девойче.

Надявам се Андрей да се откаже още в началото на играта и да не си рискува здравето залудо.

# 1 474
  • България
Според вас коя жена ще стигне до финалната тройка? Линда едва ли, Лилия също ме съмнява. Вероятно Емилия ще е в топ 3. Пресияна ми е много хлъзгава и се съмнявам да се дотътри. Мартина няма да успее в игри за бързина.

# 1 475
Имам един въпрос свързан с Петър - това, че хората и от двата отбора НЕ го харесват не е ли някаква червена лампа?Едва ли е само завист, че той е по-добър и хитър от тях. Според мен има неща у Петър, които не се харесват на хората. Ако беше само Сергей, Кенан или Лили да си каже човек, че са прекалено дребнави и злобни. Но масовото НЕхаресване на Петър...знам ли едва ли е случайно.
Колкото до жените на финал - Еми и евентуално Мартина.

# 1 476
Много зависи какъв ще е формата на финала и дали там ще има представители и на двата отбора. Залагам на Еми със сигурност. От жените тя ми е най-комплексен играч, въпреки колебливото и представяне на отборната битка в понеделник. От Канатица съм по-скоро за Теди. По флегматична е, но ако не се шашка, ако се концентрира и мисли се справя доста добре.

# 1 477
Според вас коя жена ще стигне до финалната тройка? Линда едва ли, Лилия също ме съмнява. Вероятно Емилия ще е в топ 3. Пресияна ми е много хлъзгава и се съмнявам да се дотътри. Мартина няма да успее в игри за бързина.
Според мен Линда няма да може да продължи,Присито имаше травма на ръката,Мартина и дай само да цели,за други по-бързи игри не става,ако и се падне да обръща онези плочки ще припадне,Емилия може да е на финал,издръжлива е.Лили и Теди,едва ли.

# 1 478
И какво сега? Петър го гонят в понеделник, така ли или не?

# 1 479
  • при късмета
Много нелепо с контузията на Линда. Сериозно е наистина и като е на свивката, ще се отваря само да опита да ходи нормално, камо ли да тича. А и боли много такъв вид рана докато зарасне. Вероятно няма да успее да продължи.
От дуелистите най-много искам да отпадне Кенан. И двамата от Сакатица не ми харесват, така, че ще съм за Елбетица на дуела, ама докато Сергей ми е смешен, турчето ми е противен и повече искам да си ходи
Имам един въпрос свързан с Петър - това, че хората и от двата отбора НЕ го харесват не е ли някаква червена лампа?Едва ли е само завист, че той е по-добър и хитър от тях. Според мен има неща у Петър, които не се харесват на хората. Ако беше само Сергей, Кенан или Лили да си каже човек, че са прекалено дребнави и злобни. Но масовото НЕхаресване на Петър...знам ли едва ли е случайно.
Колкото до жените на финал - Еми и евентуално Мартина.
Според мен не е нехаресване. Петър е най-голямата конкуренция и от там идва всичко, не заради личностните му качества. Т.е. знаят, че той е заплаха. Червената лампа на всички е светнала по това направление и жени и мъже. При това и от двата отбора. Не случайно всичко се прояви на този етап. За противниковия отбор разбира се по-рано се прояви, отколкото в собствения, защото в Елбетица имаха предимство, че е в техния отбор

# 1 480
Петър им е конкуренция на всички. Петър е труден за преглъщане с качествата, уменията, самочувствието и характера си. Логично да не е харесван.

# 1 481
Петър им е конкуренция на всички. Петър е труден за преглъщане с качествата, уменията, самочувствието и характера си. Логично да не е харесван.
Напълно съм съгласна, аз друго логично обяснение нямам защо е чак тооолкова черен и едва ли не лош герой (според Сергей) за Канатица, при положение, че не са в един отбор и почти не си комуникират с него, че налагането на мнение да им е проблем. Сега и Сергей ги настройва още повече с приказките си, въпреки че и преди него не си го харесваха.

# 1 482
По принцип тези неща се обсъждат в темата за спойлерите или тук, но в скрит текст, защото има потребители, които не искат да знаят какво ще се случи и нека сме коректни спрямо тях. Но все пак официална информация кой ще си тръгне в понеделник няма. Има догадки, но не и сигурни спойлери. Пренасям нещо от темата за спойлерите, т.като там на сто страници има два реда за фермата, така че моля не коментирайте в открит текст.

Скрит текст:
до тук има информация, че Коко и Андрей са на финал и че Сергей стига далеч, каквото и да означава това "далеч". Ако това е вярно в понеделник може да отпадне както Петър, така и Кенан, че дори и Сергей

# 1 483
  • София

Нали знаеш, че като се търкулне камъчето повлича цяла лавина.
Скрит текст:
Не може цял сезон на синхроните да ги разпитват за Петър, на всяко събиране да му спретват другарски съд, да повтарят, потретват и натъртват какво е или не е направил и накрая да не им внушат какъв тиранин и манипулатор е. От там и те вече почват да се самонавиват, да повтарят и виждаме резултата.

# 1 484
По принцип тези неща се обсъждат в темата за спойлерите или тук, но в скрит текст, защото има потребители, които не искат да знаят какво ще се случи и нека сме коректни спрямо тях. Но все пак официална информация кой ще си тръгне в понеделник няма. Има догадки, но не и сигурни спойлери. Пренасям нещо от темата за спойлерите, т.като там на сто страници има два реда за фермата, така че моля не коментирайте в открит текст.

Скрит текст:
до тук има информация, че Коко и Андрей са на финал и че Сергей стига далеч, каквото и да означава това "далеч". Ако това е вярно в понеделник може да отпадне както Петър, така и Кенан, че дори и Сергей

Извинявам се

Общи условия

Активация на акаунт