Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2023

• 104 510
  • 897
  •   1
Отговори
# 15
Радика, ❤️❤️❤️ Останах много приятно изненадана и поласкана!
Май не съм от тези, които развързват кесията точно по черно-петъчните намаления. Забелязала съм, че обикновено месец преди това има доста добри оферти, а на самия ден - нищо изключително, дори цените ми се струват  завишени.
Мен ме катализират дребните жестове от страна на търговците. В последните две седмици имам няколко поръчки от Мейкъп и Нотино на козметика, като утре чакам поредната от Нотино и  ще споделя по-късно.
От парфюмната ми апатия ме извади днешната придобивка от Венера  -  ще я коментирам в другата тема. Консултанта съвсем не беше на ниво или аз имам високи изисквания и очаквания, но определено не може да се разчита на адекватна консултация или поне не в моя случай.
Желая на всички ви много, но не само сбъднати парфюмни желания! Към търговците апелирам за добро клиентско ориентирано отношение и поведение, така, че да пазаруваме от вас не само заради добрите цени, които за съжаление вече са рядкост.

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 01:22 от •mimoza•

# 16
Благодаря за новата тема  ❤
Ще следя за намаление на козметика Dior, като парфюми нищо не ме вълнува конкретно и не търся.
Получих съобщение за намаления до 40% в Кодифе, от сайта не ми става ясно дали има нещо топ.

# 17
Благодаря за темата! Чакам намаления през целия месец и ще купя по 2 нови парфюма, кои точно... ще видим, списъкът е дълъг, но ще са сезонни и лесно носими.
Миналата година купих Mon Intense, Serpent Boheme, Alien, Alien Goddess и Chanel CH на добри, но не и безаналогови цени. И сега очаквам промоции отвсякъде, но не вярвам да има големи удари. Страхотните цени напоследък намаляха и трябва да стане търговска грешка, за да грабне човек нещо наистина изгодно.

# 18
За Черен петък дебна изгодна цена за Shalimar Souffle Guerlain и евентуално Dior J’adore L’or.
В момента, мога да взема от Шалимар-а, 90мл. - за около 170лв. и се двоумя, дали да чакам по-добра цена.

Днес или утре, очаквам Shalimar Iris и ще напиша отзиви за selfridges.com/gb.

# 19
Благодаря за темата Радика Flowers Hibiscus !
Оглеждам се за определени парфюми за подаръци. Дано ни изненадат на ЧП.
Последно се възползвах от намалението на Ермес в Нотино, с добра цена се получи само новата Градина, защото я държах в кошницата и я хвана кода, иначе тези 15-20 процента не са реални.

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 09:28 от Dari_77

# 20
Happy November! Благодаря за новата тема!
Много обрано купувам парфюми през тази година и очакванията ми са насочени повече към бяла козметика. Но ще следя, може нещо да изпадне.

# 21
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз се надявам да изпадне dyson на добра цена, както и Килиън.

# 22
  • София
Благодаря  на Радика за новата тема! Flowers Rose
Споделям позитивен отзив от parfium.bg - от там за приятел поръчах Boucheron Singulier EDP 100мл без търговска опаковка.

https://parfium.bg/boucheron-singulier-parfyumna-voda-za-maje-bez-opakovka-edp

Добавих код от предишна поръчка и намалих още малко. Дойде супер бързо - вчера преди обяд го поръчах, сега сутринта го взех. Перефектно опакован, идва с капачка, не беше пръскан, всичко е перфектно, както винаги от parfium.bg. Изглежда така:
Скрит текст:

Няма да изпадам в дълги обяснения за парфюма, за да не ми изтрият поста, както с арабските преди дни, но ако търсите елегантен ароматно-дървесен мъжки парфюм на супер цена - това е избора.

# 23
  • Отвъд алеята зад шкафа
Доста парфюми са с 15% отстъпка в Нотино.

# 24
Здравейте!

Скрит текст:

# 25
# 26
Благодаря за новата тема! 
Аз се надявам на добра цена за Mon Guerlain или на множеството discovery set-ве, които ми се иска да взема, но тях едва ли ще намаляват.

# 27
Доставка с превозвач (ggbg) от selfridges.com/gb. Плащане с българска, дебитна, еврова карта - получено без забележки, без мостри.

P.S. - Забравих: Благодаря на съфорумката за препоръката за този сайт и конкретно този парфюм в предишната тема!

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 13:09 от AmnesiaC

# 28
Последната за момента поръчка от Нотино.
Няма да навлизам в подробности за артикулите, защото не са предмет на тази тема, но искам да споделя за адекватната и незабавна реакция от тяхна страна и благодарение на която си получих поръчката цяла на желаната от мен цена.
Тази поръчка повторих. Бях отворила два прозореца на браузъра и в единия следях вече направената поръчка, а в другия събирах нова.
Многократно спирах по работа и в един момент вместо да трия излишното от кошницата,  съм изтрила подаръка YSL MYSELF 3ml. Опитвах многократно да го добавя, но не ставаше, вероятно защото двата продукта в кошницата бяха на по-ниска цена от тази на сайта им в момента. Звъннах им и го добавиха след като бях завършила и платила поръчката.
Калпазан съм и не спрях до тук с белите Joy
След рефрешване и клик съм изтрила 1бр от поръчаните продукти и следователно автоматично се сторнира и подаръка на Армани 15мл. Звъннах втори път и отново успяха да ми възстановят поръчката. Извиних се, благодарих и вече ще съм по - внимателна ☺️
Ето така се печелят клиенти! А черното пликче с кодовете ми е любимо и ще си ги използвам с кеф!

# 29

Общи условия

Активация на акаунт