DSK WIZZ AIR кредитна карта

• 20 305
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
От няколко дни имам кредитната карта на Wizz вързана с акаунта ми в дска и в уиза.Все още не виждам бонус програмата в ДСК директ.Изписва ми,че нямам активна програма за лоялност.Трябва ли са изчакам още?На някакъв период от време ли се отчитат точките?Аз усилено харча тези дни Simple Smile.
Поне два дни минават докато осчетоводят транзакциите, после още 2 да се начислят точките в акаунта. Събота и неделя изобщо не ги бройте, само работните дни гледайте.

# 241
Здравейте , до сега съм летяла с други компании , с Wizz за пръв път ми предстои . Закупих си белетите за Септември , но местата са много скъпи - 30 лв най евтиното . Намаля ли цената на запазено място по -нататък ?

# 242
Въпросът Ви няма никаква връзка с кредитната карта. Пишете в темата на Уизеър:
https://m.bg-mamma.com/?topic=1755370.555

Имате предвид “намалява” (няма дума “нама̀ля”). Цените на места са най-различни, в зависимост и от дължината на полета, и от това кога и на какъв етап са купени, и от разпопожението им в самолета.

# 243
Madame_Flame, а свърза ли картата с акаунта си в Уиз? При мен това (преди сто години )стана като си дадох номера на уиз акаунта на служителя на ДСК. Сега сигурно има онлайн начин.

# 244
  • София
Madame_Flame, а свърза ли картата с акаунта си в Уиз? При мен това (преди сто години )стана като си дадох номера на уиз акаунта на служителя на ДСК. Сега сигурно има онлайн начин.
Както ме посъветва Златна всичко се случи след два - три дни Simple Smile.Трябваше да имам повече търпение.Акауните  ми бяха възрази ,но трябваше време за осчетоводяване на транзакциите,за да почнат да се трупат точки в лоялната бонус програма в ДСК приложението.

# 245
Аз си взех карта преди два месеца.Служителката ми инсталира новото приложение, защото DSK Mobile щяло да спира да се ползва.
Картата ми е вързана според мен с прифила ми в Уиз.Вече два пъти съм я ползвала за полети, и не мога да се ориентирам къде да  видя таиз бонус програма. Ако има значение нямам друга карта на ДСК

# 246
Бонус програмата, за да си виждате точките и да ги прехвърляте, май е достъпна само от Десктоп версията DSK Direct.

Аз си взех карта преди два месеца.Служителката ми инсталира новото приложение, защото DSK Mobile щяло да спира да се ползва.
Картата ми е вързана според мен с прифила ми в Уиз.Вече два пъти съм я ползвала за полети, и не мога да се ориентирам къде да  видя таиз бонус програма. Ако има значение нямам друга карта на ДСК

# 247
Да, точно така. В мобилните приложения не се вижда.

# 248
Да, и ДСК мобайл няма да го махат, а ДСК Смарт изчезва. Мобайл е новото, което го сменя

Да, точно така. В мобилните приложения не се вижда.

# 249
Здравейте.Какъв е периода за който я издават картата,имали ексоресна поръчка ,тъй като видях някъде ,че струва 20лв,но не пише периода.трябва ми спешно

# 250
  • София
Питайте в банката, не нас. В големите молове офисите работят и в почивните дни. Освен това преди издаването, трябва да имате одобрение.

# 251
Питайте в банката, не нас. В големите молове офисите работят и в почивните дни. Освен това преди издаването, трябва да имате одобрение.
Питам тук защото хората са минали вече по този път.Освен това има и други населени места в Бг ,освен София в които няма големи молове. . Така че ако може да отговотите ,отговорете и не се хабете

# 252
Спешна кредитна карта точно от ДСК не ми се вярва да получиш. Подай си документи онлайн, през това време си вземи бележка за доходите от работодателя и чакай одобрение.
Ако спешно ти трябва каквото и да е кредитна карта, не точно wizz, имаш по-голям шанс в някоя малка банка, а не в ДСК.

# 253
  • София
Питам тук защото хората са минали вече по този път.Освен това има и други населени места в Бг ,освен София в които няма големи молове. . Така че ако може да отговотите ,отговорете и не се хабете
Не мисля, че е честа практика експрестото издаване. Пък и зависи от конкретните условия. Щом сте в по-малък град, предполагам, че ще е по-бавно отколкото в София. Аз последно исках увеличаване на лимита с 500 лв. на съществуваща карта и пак отне няколко дни.
Освен на място, можете да звъннете на кол центъра - може би работят днес. Оттам ще получите по-адекватна информация по въпроса спрямо форума.

# 254
  • София
Плащанията по банков път с тази карта трупат ли точки?

Общи условия

Активация на акаунт