DSK WIZZ AIR кредитна карта

• 20 306
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
Онлайн плащанията с картата - да. Ако просто плащате с онлайн банкирането - не. Трябва да е плащане, в което въвеждате данните на картата.

Плащанията по банков път с тази карта трупат ли точки?

# 256
При подмяна на картата с нова точките остават ли?

# 257
Остават. Нали смениха Мастъркард с Виза и аз пак си ги имам.

При подмяна на картата с нова точките остават ли?

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 12:15 от Crociati

# 258
На мен още не са ми я сменили. СМС за смяна така и не съм получил.

# 259
Съобщението ми излезна в Дск смарт на телефона, но не отварях специално да го чета, а сега не успявам да го намеря.

# 260
  • София
Аз съм си с Мастеркард-а още.  Работи си, не ми е отказвала. Август ходих до офис на банката и ми казаха, че те ще ми се обадят до края на годината.

# 261
  • София
Работи ли старата карта след като се вземе новата?

# 262
Работи ли старата карта след като се вземе новата?
Да, казаха, че още мога с нея да пазарувам. Ще започна да ползвам новата, чак когато ми откажат трансакция със старата, иначе не знам как ще разбера, че са я спрели. 😃

Допълвам, че жената в банката ми каза "Ползвайте си старите!"  🤔 Понеже на мен 2 карти ми смениха. Чудно ми стана, но това й бяха думите.

# 263
А двете карти са с различни номера, нали?

# 264
  • София
Да, различни са.

Стори ми се странно да имам нова карта и да мога да ползвам и старата.

# 265
Аз реших, че трябва да върна старите в банката, но ми казаха, че още работят.

# 266
  • София
А на мен още не са ми писали за смяна на картата. Старата си работи,  ползвам я ежедневно.

# 267
  • here and now
Моята нова е пристигнала, но онзи ден бях в банката по друг повод и така успяха да ми вдигнат кръвното, че забравих да я взема.
Старата си работи. Докато не ми се обадят, че ще я връщат или спре да работи старата, изобщо няма да ходя пак.

# 268
Здравейте, някой успявал ли е да си издаде карта DSK Wizz Air без да си открива банкова сметка в ДСК?

# 269
  • София
Здравейте, някой успявал ли е да си издаде карта DSK Wizz Air без да си открива банкова сметка в ДСК?

То това няма как да стане - всяка кредитна карта има банкова сметка. Да не би въпросът да е дали може да имате само картова сметка без разплащателна в ДСК?

Общи условия

Активация на акаунт