DSK WIZZ AIR кредитна карта

• 23 811
  • 360
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Вижда се в профила. По принцип е годишно, но се подновява за всяка следваща автоматично в рамките на срока на валидност на картата.

# 61
  • София
Здравейте.
При издаването на картата, жената в банката ми каза, че при минимум две плащания на месец с кредитната карта, годишната такса от 48 лв. отпада. Според Вас, това вярно ли е? Мен малко ме съмнява, защото никъде не виждам да го пише в условията

Това е моментна прИмоция за карти, които сега се издават.
Не важи за вече издадени. От тях някои са с % кешбек, други с безплатно известяване, трети с различни зарибявки  - каквото са измислили да рекламират към момента на издаването.

# 62
  • Варна
Някой възползвал ли се е от услугата Flight Delay Pass (безплатен достъп до lounge зоните на летищата след 60 минути закъснение на полет)? Пътувам 1-2 пъти в годината и все забравям, че има такава услуга.

# 63
  • Добрич
Здравейте! Заявих си вече въяпросната кредитна карта, но едно нещо не мога да разбера - кое точно членство към Discount Club върви заедно с картата Стандарт или Премиум? Надявах се да мога да използвам приорити и кабинен багаж. А по някое време в профила ми ще се появи ли това че имам членство към клуба, към момента не виждам къде се изписва такава информация.

# 64
Включва StandardPlus и е валидно от момента на одобрение на картата, още преди да си получите пластиката.
Здравейте! Заявих си вече въяпросната кредитна карта, но едно нещо не мога да разбера - кое точно членство към Discount Club върви заедно с картата Стандарт или Премиум? Надявах се да мога да използвам приорити и кабинен багаж. А по някое време в профила ми ще се появи ли това че имам членство към клуба, към момента не виждам къде се изписва такава информация.

# 65
Но ако се научите да плащате всичко с тази карта и да не плащате почти нищо в брой, ще останете доволна от резултата. Например режийните (през ePay с въведената W!Zz картата или през банкомат на ДСК с Wizz картата, кликвате на Други услуги - Битови сметки.. и въвеждате клиентските номера, отнема няколко минути за 3 сметки) и т.н.

Ако имате въпроси, пишете в темата за кредитната карта на Уизеър

Чета в условията на ДСК: "Не се изплаща отстъпка за трансакции извършени при захранване на виртуални портфейли или сметки (зареждане на карта Revolut, Curve и др.), за трансакции, свързани с хазартни игри, залагания, покупка на чипове, валута, акции и други парични и финансови инструменти, както и трансакции за погасяване на задължения или захранване по други кредитни карти или платежни инструменти, издадени от друг доставчик на платежни услуги"
Според мен това би трябвало да касае ePay, но явно Wizz точки се начисляват? Някой знае ли, дали и на другата им Galaxy карта ще се начислява 1% кешбек през ePay плащане с картата? И дали тези неща зависят от това дали си зареждате ePay през картата, или автоматично ePay ви дърпа от картата?

# 66
Начисляват се точки при плащане на режийни през ePay, в това съм сигурна. Плащам всичко на цялата рода. Въвела съм си картата там, и си я избирам от падащото меню, за да платя с нея. За останалото не мога да кажа.

# 67
Благодаря за информацията! И diziler каза същото, значи явно за Уиз картите работи. Ако случайно накой знае може ли да сподели дали и при Galaxy картата се начислява 1% кешбек с ePay? Колебая се за такава, но е странното, че когато ми се обадиха казаха, че до 3000лв може да ползвам лимит, а уж до 7 хил. е на сайта и не ми предоставиха информация какъв доход тряба да имам за по-голям лимит или други условия..

# 68
За Epay няма да начисли точки/кешбек ако се прави зареждане на Микросметка в Epay с кредитната карта /това се води захранване на виртуален портфейл или сметка/. Ако обаче се плащат битови сметки с кредитна карта в Epay - тогава ще начисли точки/кешбек.

# 69
Ясно, сега проверих, таксата е 0.5%, което означава, че с Галакси ще си на 0.5% "печалба", а с Уиз картата цели 2%, само дето трябва да литиш с тях Simple Smile Последно искам да ви питам, дали имате идея как се определя кредитния лимит? Аз например съм им клиент от много години, редовна заплата в тяхната банка, нямам кредити и имам достатъчно пари там като обезпечение, съответно доста се изнанадах като ме фиксираха на 3К и то без да дават информация защо. Критериите за определяне на лимита трябва да са еднакви и за Уиз и Галакси.

# 70
Чета в условията на ДСК: "Не се изплаща отстъпка за трансакции извършени при захранване на виртуални портфейли или сметки (зареждане на карта Revolut, Curve и др.), за трансакции, свързани с хазартни игри, залагания, покупка на чипове, валута, акции и други парични и финансови инструменти, както и трансакции за погасяване на задължения или захранване по други кредитни карти или платежни инструменти, издадени от друг доставчик на платежни услуги"
Според мен това би трябвало да касае ePay, но явно Wizz точки се начисляват?
Е кой говори за отстъпки? Просто се начисляват точки.

# 71
  • Варна
Кредитния лимит на Wizz картата сама си го променям, когато поискам, през приложението и става веднага. Няма значение доходи, заплати и т.н. При издаването на картата лимитът ми беше 1500лв., по едно време си го вдигнах на 5000лв., че ми трябваше, сега съм на 2000лв.

П.П. променям дневният лимит за разплащане/теглене. Кредитният лимит не може.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 22:08 от Katerina M

# 72
Кредитния лимит на Wizz картата сама си го променям, когато поискам, през приложението и става веднага. Няма значение доходи, заплати и т.н. При издаването на картата лимитът ми беше 1500лв., по едно време си го вдигнах на 5000лв., че ми трябваше, сега съм на 2000лв.

Това ако е така, имат проблем.. Не може клиент самостоятелно да си променя кредитния лимит, когато му хрумне.. Има подписан договор с фиксиран лимит, подадени данни в ЦКР..

# 73
Според мен има някаква грешка, имам картата и приложението и не мога да променям кредитния лимит.
Мога да променям дневен/седмичен лимит за теглене, но това няма общо с кредитния лимит на картата.

# 74
Що пък да не може? Максималният е седем. Какъв е проблема да си го вдигнеш до седем? Аз го направих

Това ако е така, имат проблем.. Не може клиент самостоятелно да си променя кредитния лимит, когато му хрумне.. Има подписан договор с фиксиран лимит, подадени данни в ЦКР..

Общи условия

Активация на акаунт