Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви предимства предоставя кредитната карта DSK Wizz Air?
Как мога да натрупам и използвам точки с кредитната карта DSK Wizz Air?
Как мога да погася DSK Wizz Air кредитната карта и какви са таксите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви предимства предоставя кредитната карта DSK Wizz Air?
Кредитната карта DSK Wizz Air предлага множество предимства, включително безплатно членство в Wizz Discount Club, което осигурява отстъпки на билети и услуги. Освен това картата предлага револвиращ кредит с безлихвен период до 45 дни, безплатни SMS известия за транзакции и дължими суми, опция за довнасяне на средства над лимита, и възможност за издаване на допълнителни карти. Картата осигурява също бързи и удобни плащания през мобилни устройства, както и преференциален лихвен процент при активно използване.
-
Как мога да натрупам и използвам точки с кредитната карта DSK Wizz Air?
Можете да натрупате точки с кредитната карта DSK Wizz Air, като правите покупки, с изключение на тези, направени на бензиностанции, аптеки или за хазартни игри. За да ги използвате, влезте в DSK Direct, отидете на „Бонус програми“ и прехвърлете точките към вашия акаунт в Wizz. Не забравяйте да следвате инструкциите, за да избегнете загуба на точки поради закръгляване.
-
Как мога да погася DSK Wizz Air кредитната карта и какви са таксите?
-
Какви проблеми могат да възникнат при използване на точки от кредитна карта за плащане на билети?
-
Каква е валутната политика на кредитната карта DSK Wizz Air?
Последно искам да ви питам, дали имате идея как се определя кредитния лимит? Аз например съм им клиент от много години, редовна заплата в тяхната банка, нямам кредити и имам достатъчно пари там като обезпечение, съответно доста се изнанадах като ме фиксираха на 3К и то без да дават информация защо. Критериите за определяне на лимита трябва да са еднакви и за Уиз и Галакси.