DSK WIZZ AIR кредитна карта

• 23 490
  • 354
  •   1
Отговори
# 120
  • гр.Варна
Още от самото начало си има лимит, максималният оборот, върху който се трупат точки, е 40 000 лв.
Както споменах,от доста време имам картата и съм купувала само с точки по няколко семейни пътувания на години.Считам,че стойността им определено е надхвърляла 1200лв.,затова си зачудих.
Ще опитам да направя справка назад във времето,че ми стана интересно.
Благодаря

# 121
  • София
Може да имате и повече от 800 лв. в точки годишно, ако плащате с нея за билети и услуги на Уиз или за стоки на борда на самолета. Тогава получавате 4 точки за всеки лев.

# 122
Bonanza, аз имам картата от самото ѝ пускане в България. Ограничението е от самото начало. И не е нужно да ми вярваш, прочети си договора.

# 123
Здравейте, как мога да платя към Техем чрез уиз ДСК карта?
Ще ползвам мобилното приложение от телефона.

# 124
Аз плащам всички режийни (включително Техем) през Уизеър картата от години.
До миналата година плащах през банкомат на ДСК, кликваш на ДРУГИ УСЛУГИ->БИТОВИ СМЕТКИ->ТОПЛОФИКАЦИЯ ... и там си въвеждаш 6-цифрения клиентски номер на Топлофикация, то ти показва сумата, потвърждаваш и  ти дръпва сумата от картата. По същия начин плащах и ток, вода и т.н. От есента насам плащам през epay.bg. Там така или иначе трябва да запаметиш в сайта карта, с която да плащаш... съответно запаметяваш данните на Уиз картата.  И си въвеждаш еднократно клиентските номера на всички битови сметки, които искаш да плащаш... примерно Електрохолд, Топлофикация, Софийска вода, мобилен оператор и т.н. Когато и да влезеш в профила ти, то ти дава "чакащи задължения", слагаш чавка на всичко ,което искаш да плащаш и с 2 клика си платил.  Сега успявам до една минута да си платя всички режийни от лаптопа.  При банкомат отмена 3-4 минути за 3 сметки, въвеждат се ръчно клиентските номера.

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 13:01 от diziler

# 125
На този етап ще платя от мобилното приложение, но изчаквам айбана да ми пратят.
Опитвах да ги търся в битови сметки, но там ги няма, а трябва чрез банков превод.
Благодаря за отговора.
Както винаги  си полезен.

# 126
  • София
А въведени ли са в секцията Битови с/ки?
Спомням си, че ги въведох в началото с абонатен № и после всеки месец излизат дължимите суми.
После ги изтрих и продължих да плащам през приложение на друга банка - по-изгодно ми е.

# 127
Картата ми уиз ДСК е кредитна и няма опция за плащане на такива сметки.
Може да се пазарува само.
Това ми го казаха в банката след второто посещение днес.

# 128
Оххххххх, малоумни хора. Честно ви казвам, като наемат служители в ДСК, само ги питат дали са идиоти, и ако кажат "да", ги наемат. Чутовна некомпетентност на всички нива и от всички служители.

Влизаш си в ДСК Директ (през браузър), четвъртото меню е Битови сметки (след Средства, Кредити и Карти). Ако я няма в списъка на падащото меню, значи не предлагат да се плаща по този начин, но всички масови сметки си ги има. Отделно може да си я добавиш и в epay и да си плащаш оттам.

Утре отиди трети път и им кажи, че са дебили.
Няма да почвам да разправям през какво минах последните две седмици, докато си преиздавах пластиките, които спряха да работят на трети януари (не по моя вина). Където и да ги видиш, напсувай ги, няма да сбъркаш и все ще имаш повод. Вбесяваща некомпетентност.

# 129
  • София
Може да се пазарува само.
Това ми го казаха в банката след второто посещение днес.

Категорично не е вярно.
Може да се плащат битови сметки през банкомат (може да се ползва и меню B-pay с кодове за плащане), през epay или от сайта на търговеца, ако предлага онлайн плащане (например А1, Софийска вода и др.). Плащането се отчита като покупка на пос и се ползва гратисен период.

# 130
Вярно са доста зле тези от ДСК, щом са казали подобна безмислица. От 2018 си плащам сметките с кредитната карта Уизеър на ДСК. Вкарвам я в банкомата и си плащам сметките оттам. Както казах, през epay също става за секунди. Сайтът иска плащане с банкова карта и му е все едно дали е дебитна или кредитна.

# 131
  • София
Че те всички Уиз карти са кредитни.
Писах по-горе как си въведох абонатните № за периодично плащане. Няколко месеца плащах с нея. После се върнах към плащане с кредитна карта на друга банка - по-изгоден ми е кешбека. А и не пътувам с Уиз ер вече.

# 132
За битовите през ДСК Директ могат да се плаща, ако човек има сметка в банката. Аз съм пробвал, но кредитната карта въобще не излиза като вариант за плащане.

Оххххххх, малоумни хора. Честно ви казвам, като наемат служители в ДСК, само ги питат дали са идиоти, и ако кажат "да", ги наемат. Чутовна некомпетентност на всички нива и от всички служители.

Влизаш си в ДСК Директ (през браузър), четвъртото меню е Битови сметки (след Средства, Кредити и Карти). Ако я няма в списъка на падащото меню, значи не предлагат да се плаща по този начин, но всички масови сметки си ги има. Отделно може да си я добавиш и в epay и да си плащаш оттам.

Утре отиди трети път и им кажи, че са дебили.
Няма да почвам да разправям през какво минах последните две седмици, докато си преиздавах пластиките, които спряха да работят на трети януари (не по моя вина). Където и да ги видиш, напсувай ги, няма да сбъркаш и все ще имаш повод. Вбесяваща некомпетентност.

# 133
  • София
Crociati,никога не съм имала банкова сметка с постъпления или дебитна карта в ДСК. Само кредитната на Уиз ми е там. И можех да плащам битови сметки през приложението.
Ако сега има нещо ново - не знам. Утре пак ще разгледам приложението и ще пробвам да въведа поне 1 битова сметка.

# 134
Проблемът е, че трябва да се избере "От сметка" и, когато се кликне на него е празно. Предполагам хората, които имат сметка в банката, им излиза сметката и могат да я изберат. На мен не ми излиза картата или айбанът й и няма как нито да запазя битово плащане, нито да го платя, тъй като системата ми казва "Некоректен формат...От Сметка".

quote author=Aisha link=topic=1601973.msg49241809#msg49241809 date=1738352590]
Crociati,никога не съм имала банкова сметка с постъпления или дебитна карта в ДСК. Само кредитната на Уиз ми е там. И можех да плащам битови сметки през приложението.
Ако сега има нещо ново - не знам. Утре пак ще разгледам приложението и ще пробвам да въведа поне 1 битова сметка.

[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт