DSK WIZZ AIR кредитна карта

• 20 362
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
  • В центъра на моретата
Здравейте, интересува ми, ако се усвоят точките, т.е. прехвърлят с профила на wizzair, колко време могат са стоят без да се използват? Трябва да купя билети, но сега видях, че до два дни ще се появят в профила на wizz, което ми е късно. Губят ли се, ако не се закупи билет и си стоят в профила?

# 196
Една година важат след прехвърлянето

Здравейте, интересува ми, ако се усвоят точките, т.е. прехвърлят с профила на wizzair, колко време могат са стоят без да се използват? Трябва да купя билети, но сега видях, че до два дни ще се появят в профила на wizz, което ми е късно. Губят ли се, ако не се закупи билет и си стоят в профила?

# 197
Една година. По време на пандемията уж бяха 2 години. На мен колко точки ми изгоряха тогава (с тия отменени пътувания, карантини и т.н.), не искам да се сещам.

Доколкото знам, тази една година важи само за конкретните точки, които са прехвърлени на дадена дата, а не всички, които имаш прехвърлени. Примерно... ако сега имаш прехвърлени 20 000 точки, от тях вчера с прехвърлил/а 3000 точки, днес и те се добавят в уиз профила ти, само тези 3000 точки важат до 24 март 2026, не всичките 20 000, другите важат до по-рано, защото са прехвърляни по-рано. В профила  на Уизеър имаш пълна разбивка, като си кликнеш на баланса... дава ти кои точки кога изтичат, какво кога си ползвал и т.н.

# 198
Ако днес си попълня:
https://dskbank.bg/%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D1 … _campaign=partner
Днес мога ли да си купя самолетни билети  с отстъпка?

Ако билетите са ми на обща  стойност 1500 лв. с отстъпката,  какъв кредитен лимит да си заявя?

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 17:32 от ябълка_66

# 199
Ееее, то няма да стане веднага. Обадете се и питайте за колко време се получава одобрение, но със сигурност не е в рамките на часове, че и след края на работния ден. Нали трябва да ви проверят, да ви одобрят, да ви издадат пластиката, да я доставят в клон, да идете да си я вземете...

При мен картата я издадоха сигурно за десетина дни, нещо подобно (беше преди много години и не помня точно, а и сигурно са ускорили процеса, но няма да стане за часове).

Колкото до кредитния лимит, аз примерно започнах с 1000 лв. и като трябваше да плащам нещо по-скъпо, си ги надвнасях предварително. После с времето ДСК ми вдигаха лимита от тяхна страна. С по-малък лимит можеш да направиш по-малко поразии, ако нямаш добра финансова култура и самоконтрол. Ама то ако ги нямаш, не препоръчвам кредитна карта като продукт по принцип.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 17:43 от Country Strong

# 200
  • София
Как да си ги купите с отстъпка? Ако говорите за точки, то не, не може. Ще ви трябва физическо време, за да си закупите продукти с кредитната карта (когато си вземете пластиката), да се отразят в профила на банката, да ги прехвърлите към профила на Уиз.

# 201
Тя може би има предвид не да купи билети с точки, а да се възползва от намалението на WDC, което е обикновено 10 евро на полет. За двупосочен... 20 евро/40 лв. 

# 202
След колко време звънят при даване на заявка? Аз имам вече членство

# 203
Аз получих отговор по мейл в рамките на деня, автоматичен, с отказ, преди няколко месеца. Въпреки че имам отлично ЦКР и нямам висящи кредити.
В друг форум пишеше, че ако човек няма сметки при тях, в повечето случаи при онлайн заявка системата им автоматично връщала отказ. Ако обаче се пусне заявка в техен офис - получаваш одобрение.

# 204
Аз получих отговор по мейл в рамките на деня, автоматичен, с отказ, преди няколко месеца. Въпреки че имам отлично ЦКР и нямам висящи кредити.
В друг форум пишеше, че ако човек няма сметки при тях, в повечето случаи при онлайн заявка системата им автоматично връщала отказ. Ако обаче се пусне заявка в техен офис - получаваш одобрение.

Аз нямам сметки при тях и не бях клиент на банката. Подадох в офис и в рамките на деня ме одобриха

# 205
Кой е пин кода на картата при плащане на пост терминал ... Два пъти ми се случва да иска и наистина нямам идея. Не ми приема статичен пин, а друг нямам.

# 206
Този, който са ти дали в запечатан плик при получаването на картата (ако не си го сменила на банкомат след това). Ако си го сменила на банкомат - новия, който си задала. Като при дебитните карти е - картата идва в запечатан плик, ПИН кодът - в друг плик, и при получаване на картата в банката ти ги дават и двата.

# 207
Кой е пин кода на картата при плащане на пост терминал ...
Всеки си има собствен пин код. При получаване на пластиката, сте получили Вашия пин код.
Само една вметка: не е "пост", а ПОС терминал. Идва от POS (point of sale) terminal Wink

При плащане най-често ще Ви иска въвеждане на два кода... единият е 6-цифрен, който току що сте получили като СМС.. и още един, ПИН-кода, който е 4 цифрен.

А на ПОС мисля, че всяко пето безконтактно плащане е с въвеждане на ПИН кода. Останалите са без код.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 20:02 от diziler

# 208
Видяхте ли съобщението на wizz:
От 29 април 2025 г. отстъпката за билети от 10 € вече ще се прилага за цените на билети от 29,99 € вместо предишните 19,99 €. Тази корекция ни позволява да продължим да предоставяме висококачествени услуги и да поддържаме изключителните стандарти, които очаквате от нас.

# 209
Да, беше обсъдено още вчера в основната тема на Wizzair.

Общи условия

Активация на акаунт