DSK WIZZ AIR кредитна карта

• 23 013
  • 339
  •   1
Отговори
# 330
  • БГ
Благодаря ви, днес получих и е-майл, потвърждаващ казаното по-горе.

Тази информация е от днес, да разбирам ли, че след натрупване на 10000т и усвояването им като 100Е приключвам с кешбека за тази година?

# 331
Това ограничение ми звучи като да е за кредитни карти, които връщат пари в реален кеш. Не знам де. Не виждам да пише да е за Уиз карта. В моя DSK mobile въобще нямам такава секция Моите ДСК точки. Нито пък имам такъв мейл

Благодаря ви, днес получих и е-майл, потвърждаващ казаното по-горе.

Тази информация е от днес, да разбирам ли, че след натрупване на 10000т и усвояването им като 100Е приключвам с кешбека за тази година?

# 332
Това е по-скоро за стандартните им кредитни карти - не ми се струва вероятно от 800 лева досега да паднат изведнъж на 100 евро (по-малко от 200 лева дори). Плюс това и споменават някакви планове, каквито няма в условията на Уиз-картите.

# 333
Какво значи План без ограничение и Премиум план? Нямам изпратена подобна информация , в банкирането на Бонус програми също не откривам подобна информация.

# 334
  • Beyond the stars
Това е за друг вид кредитна карта, съгласно актуализираните общи условия на сайта "Максималният годишен оборот на ПОС с картите (основна и допълнителни), върху който картодържателят натрупва точки е 20 000 EUR", те.е. 400 евро от точки, който са горе-долу досегашните 800лв.

# 335
Това е само при прехвърлянето към УИЗ, все още за цифрите след запетаята от ДСК не дават нищо, т.е ако имаш 9,99 евро ти дават 18т, при което ако сумираш всички тези, в случая, центове за 1 година може да се събере сума, която Е част от сумата, върху, която начисляват точки, но да не получим максимум точки. За пример: аз си купувам билет за 0,51евро два пъти на ден, това са ок 230евро за година, миналата година съм си купила 450 билета по 1лв, но тогава имаше за тях точки, сега няма да има..., ама аз съм далеко от максимума, така че чак толкова няма да ме засегне..., макар че сега в чужбина, където са в евро ще си я ползвам, докато преди заради *хубавия банков курс* си плащах кеш

# 336
Аа, тогава пенетрейшъна вече е двоен. Не съм разбрал явно. Смятат си стотинките за натрупване на оборот, но не го смятат за даване на точки. Все има скрити палави условийца, за да ни прецакат с нещо. Ама, айде, ще го преглътнем. Реално кешбекът ни тогава няма да е 2.00, а между 1.8 и 1.9 процента

Това е само при прехвърлянето към УИЗ, все още за цифрите след запетаята от ДСК не дават нищо, т.е ако имаш 9,99 евро ти дават 18т, при което ако сумираш всички тези, в случая, центове за 1 година може да се събере сума, която Е част от сумата, върху, която начисляват точки, но да не получим максимум точки. За пример: аз си купувам билет за 0,51евро два пъти на ден, това са ок 230евро за година, миналата година съм си купила 450 билета по 1лв, но тогава имаше за тях точки, сега няма да има..., ама аз съм далеко от максимума, така че чак толкова няма да ме засегне..., макар че сега в чужбина, където са в евро ще си я ползвам, докато преди заради *хубавия банков курс* си плащах кеш

# 337
от сайта ЛИНК :
Други
18. Не се натрупват точки за трансакции извършени при захранване на виртуални
портфейли или сметки (зареждане на карта Revolut и др.), както и за трансакции,
свързани с хазартни игри, залагания, покупка на чипове, валута, акции и други парични
и финансови инструменти. Максималният годишен оборот на ПОС с картите (основна
и допълнителни), върху който картодържателят натрупва точки е 20 000 EUR

**обаче това за различните планове не съм го видяла..., не съм получавала мейл

В моя DSK mobile въобще нямам такава секция Моите ДСК точки. Нито пък имам такъв мейл

и преди в ДСК смарт нямаше, и сега ли няма..., пффф, аз още не съм си го сложила, щото ме дразни това, че искат да си сканирам документ и да си правя селфи JoyJoyJoy, сигурно ще се предам по някое време, ама засега бойкотирам..., язък, изтървах колата...

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 14:19 от Aretka

# 338
Да, това се знае. Въпросът е, че за натрупването на оборот смятат и изхарчените стотинки/центове след десетичната запетая . В същото време не дават точки за стотинките /центовете. Които се превръщат в няколкостотин евро при много транзакции годишно. Прецаквацийка

от сайта ЛИНК :
Други
18. Не се натрупват точки за трансакции извършени при захранване на виртуални
портфейли или сметки (зареждане на карта Revolut и др.), както и за трансакции,
свързани с хазартни игри, залагания, покупка на чипове, валута, акции и други парични
и финансови инструменти. Максималният годишен оборот на ПОС с картите (основна

# 339
Плюс това и споменават някакви планове, каквито няма в условията на Уиз-картите.
Е няма, но вече може да има, аз затова се чудя, да не са някакви нови условия. При Уиз картите има годишно членство, което е няколко вида и със сигурност има "премиум" wizz discount, аз дори не знам моето членство какъв вид е точно.
Максималният годишен оборот на ПОС с картите (основна

Мдааа, това прави средно около 1666 евро месечно (20000 годишно)

Общи условия

Активация на акаунт