Знаете ли кого видях - 43 тема

• 124 007
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Вчера по Раковска видях Вергов, беше с очила и небрежно облечен. Държеше под ръка по-възрастна дама.

# 286
  • софия
Днес Деси Банова излизаше от служебния вход на Народния театър, оглеждаше се дали я разпознават, качи се в джип. Очаквах да изглежда по-добре, лоша и състарена кожа на лицето.

# 287
Силвия Лулчева по Раковски сама
Ваня Щерева в магазин, в който се продават нейни бижута

# 288
  • София
Мая Манолова на площад Славейков вчера. Тъкмо си беше взела напитка от Старбъкс. Не я харесвам, но добре изглеждаше.
Пак вчера на Раковска- Владимир Люцканов. За възрастта си изглежда супер, поне в моите очи. 😃

# 289
Лулчева и аз я видях - обикаляше по Кузман Шапкарев напред-назад и говореше по тел. В района е бъкано с артисти. Редовно виждам Кърджилова - никакъв живец няма тази жена.

# 290
  • Sofia
Карина Караньотова около БНТ. Тя красавица никога не е била, но или се беше гримирала на тъмно, или е прекалила със слънцето и са я подвели, че добре й стоят избраните цветове на лицето.

Последна редакция: сб, 06 яну 2024, 15:03 от Child of June

# 291
  • София
Мая Манолова на Бул.Христо Ботев. Качи се отзад в черно лимузинесто рено с доста възрастен щофьор.

# 292
Димо Алексиев на детската площадка в Младост 1. Много пъти съм го виждала преди, защото живеехме в един блок, но явно се е преместил. Бях забравила колко е висок Simple Smile

# 293
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Карина Караньотова около БНТ. Тя красавица никога не е била, но или се беше гримирала на тъмно или е прекалила със слънцето и са я подвели, че добре й стоят избраните цветове на лицето.
Пише глупости във фейса, и трудно мога да я харесам поне интелектуално...

# 294
  • Sofia
Цитат

Не я следя по социалките, понякога засичам репортажите й. Знам, че тренира активно, запалена е по зимните спортове. Изглежда в добра физическа форма, понякога ретро или не съвсем подходящо според мен облечена в желанието да подчертае добрите си форми и стегнат корем. Така наплескана в лицето май за пръв път я виждам.

Последна редакция: сб, 06 яну 2024, 21:40 от Child of June

# 295
  • гр.Пловдив
Лулчева и аз я видях - обикаляше по Кузман Шапкарев напред-назад и говореше по тел. В района е бъкано с артисти. Редовно виждам Кърджилова - никакъв живец няма тази жена.

Да,в близост е Натфиз,а и доста от артистите живеят в централната част на София,както и Кърджилова между другото

# 296
# 297
Кърджилова на Шишман, абе да ви кажа, много съсухрена и ошмулена, чак се притесних. Дано всичко у тях е наред.

# 298
  • на последния етаж
Камен Донев небрежен и размъкнат в Мол Сердика.

# 299
  • ☀️София / London🌂
Цитат

Не я следя по социалките, понякога засичам репортажите й. Знам, че тренира активно, запалена е по зимните спортове. Изглежда в добра физическа форма, понякога ретро или не съвсем подходящо според мен облечена в желанието да подчертае добрите си форми и стегнат корем. Така наплескана в лицето май за пръв път я виждам.
живее някъде из нашия квартал и имам нещастието често да я срещам.
Боже, ако знаете само как крещи по улиците като е ядосана.
Изключително ми е неприятна от една такава случка след като я чух да врещи истерично по детето си защото натиснало копчетата в асансьора. Ще спестя думите които излизаха от устата и.

Общи условия

Активация на акаунт