Знаете ли кого видях - 43 тема

• 124 049
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Ами, ако не са изкуствените зъби и коса ще е като тия 90%.

# 361
  • София
То това са нещата дето го загрозяват, така че едва ли Grinning

# 362
Ергенът Виктор в Ринг мол.
Как е на живо? Много ми е симпатичен!

Ами, крачеше много уверено в мола. Определено не е толкова висок, колкото изглежда на екран. Хубав е, но не е мой тип.

# 363
  • пустинята Гоби
Мангъров в подлеза на НДК.

# 364
Виктор съм виждала на живо и аз, лятото на джаз феста около НДК. Не е особено висок, походката му и излъчването му на живо според мен са позьорски, бих казала и малко арогантни. На екран за мен изглежда по-добре, на живо е малко пластмасов.

# 365
Той и на екран е голям позьор. Това е, което ме дразни в него.
Сега като разбрах и, че не е особено висок, съвсем го разлюбих.

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 11:15 от Анонимен

# 366
Сега, понеже ме пита някой, какво харесвам на Виктор, всичко му харесвам. Относно присадената коса, не вярвам, а, зъбите,  и аз да имам някой лев повече и аз ще ги оправя.

# 367
  • София
Сега, понеже ме пита някой, какво харесвам на Виктор, всичко му харесвам. Относно присадената коса, не вярвам, а, зъбите,  и аз да имам някой лев повече и аз ще ги оправя.

Аз също, но защо отпред косата е на зиг-заг?

# 368
Софи Маринова обядва на съседната маса до мен в едно заведение във Велико Търново.

Последна редакция: нд, 04 фев 2024, 16:24 от Кристал

# 369
  • София
Андрей Арнаудов на Графа. Беше сам, но видя познат с дете и много му се зарадва.

# 370
Софи Маринова обядва на съседната маса до мен в едно заведение във Велико Търново.
Простовата ли си е по своему или и е образ за шоуто???

# 371
Как ще е образ? Много си е простовата Софка

Наско от БТР с младолика жена

Севда Шишманова и тя младолика

Мирослав Боршош - ето още един младолик чичко

# 372
Изобщо по нищо не разбрахме, че Софи Маринова е в заведението. Бяха компания от 4 човека, отидоха при сервитьора и попитаха за свободна маса. Настаниха се и не привличаха вниманието към тях въобще.

# 373
Вкусовете на хората са различни. На мен лично ми е твърде зализан и суетен, за да го харесам, но ако за такъв мъж се пита “какво пък му харесвате на този”, не знам какво трябва да правят поне 90% от мъжете в България, защото определено не го превъзхождат поне визуално.

Визуалното не е достатъчно, а бих казала, че другоро модифицира впечатленията от визуалното. Все пак, наистина различни вкусове. За мен няма точния 'вайб' и така хич не ми е интересен.

# 374
  • пустинята Гоби
И мен хич не ме кефи, не съм го гледала по телевизията, но излъчването му не е моето. Добре изглежда, ама ми идва твърде ориенталски усмихнат и напомпан.

Общи условия

Активация на акаунт