Знаете ли кого видях - 43 тема

• 124 025
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • пустинята Гоби
Не съм на същото мнение. Превзет ми идва на мен и честно казано формата му не ме впечатлява.

Последна редакция: ср, 17 яну 2024, 20:25 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 316
Снощи видях княгиня Калина и Муньос.
Както обикновено, княгинята изглеждаше потресаващо.

# 317
  • София
Илиян Любомиров (на Петя Дикова мъжа) с децата в Лидл. Много са сладки децата им.

# 318
  • на последния етаж
Деан Ангелов на ул. Гурко.

# 319
  • гр.Пловдив

Може ли повече подробности?

# 320

Да, видях ги в подлеза на метростанция Сердика, където са магазинчетата със сувенири. Обясняваха, че чакат гости от чужбина и искат да им подарят български сувинири. Княгинята питаше и за някакви рокли с шевици, тя нали им е фен. Най-много се впечатлих от факта, че Калина беше с нещо като шушони и обувките бяха тип туристически, като за преходи.

# 321
Албена Павлова - нисичка, слабичка, но симпатична, младолика и ми хареса излъчването и
Румен Спецов - очаквах да е по- висок и напомпан, а той си е съвсем нормален мъж

# 322
  • София

Да, видях ги в подлеза на метростанция Сердика, където са магазинчетата със сувенири. Обясняваха, че чакат гости от чужбина и искат да им подарят български сувинири. Княгинята питаше и за някакви рокли с шевици, тя нали им е фен. Най-много се впечатлих от факта, че Калина беше с нещо като шушони и обувките бяха тип туристически, като за преходи.

A на какъв език разговаряха? Английски? Или са понаучили нещичко на български?

# 323

A на какъв език разговаряха? Английски? Или са понаучили нещичко на български?

Абсолютна смесица беше. Имаше и испанси, и английски. Едната продавачка каза на Муньос, че си е намерил "вери найс лейди".

# 324
  • София
Ххаха, найс лейди! Благодаря за отговора Simple Smile

# 325
  • София
Виждала съм Румен Спецов няколко пъти и определено си е напомпан. Да, не е висок, но си е як в ръцете и гърба.

# 326
Мария Игнатова и Нойзи в Лидл Драгалевци. Не са готини.

# 327
Николай Георгиев /водеше Ясновидци и Руска рулетка/ във влака.

# 328
  • пустинята Гоби
Вчера участва в предаването на Драгомир Драганов по БНТ. Бях забравила кой е, но си припомних.

Екатерина Генова е метрото преди дни, бъбреше си с някакъв господин. Не е мръднала, изглежда много добре.

Иво Инджев на Попа. Лятото като го срещам е в бели одежди, зимъска явно предпочита черното.

# 329
Ваня Джаферович на бул.''Дондуков''.Сам беше.Обикновено съм го виждала все с жена му.Не знам къде живеят,но ги срещам в близост,там до моя квартал или лидъл на Ст.гара.Харесвам го, има много младежки вид.

Общи условия

Активация на акаунт