Знаете ли кого видях - 43 тема

• 122 992
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Точно в района на Димитър Петков съм я засичала и аз няколко пъти.

# 436
  • Бургас
По стряскаща снимка,нямаше ли 😂

# 437
  • пустинята Гоби
Всичките са ѝ такива. Добре, че не пусна клип.

# 438
На тази ли госпожа казваха Мисирката?

# 439
  • софия
Само тя да беше. Част от голямо ято е, а всъщност е добър журналист.

# 440
Люси Дяковска с кученцата. Няма толкова слънчев и сладък човек!

# 441
Кристина Верославова, актрисата, която е в ролята на Марта. Прекрасна е и на живо. Много е красива!

# 442
Люси Дяковска-тотално голяма лицемерка, в очите ти се мазни, като се отдалечиш от нея, почва да намила!
Всички сигурно познавате такива.
Познавам я, слушала съм я как обсъжда хора, които познаваме и двете, отвратена съм  от нея!

# 443
Тази вечер на събитие:
Маги Сидерова - ужасно лошо направени корекции, като поведение също е изключително груба.
Виктор Стоянов (първият Ерген) - изключително любезен и възпитан, понеже се обсъждаше колко е висок - аз съм около 170, бях на ток, пак беше над мен, така че поне 180 помоему. Joy
Иван Рълев (победителят в последния сезон на Игри на волята) - добре изглежда момчето, беше с момиче, предполагам приятелката му, симпатяги бяха, той доста усмихнат.
Цецо Андреев - нисък, същият като на снимки.
Жени Калканджиева - хубава е много, има страхотна кожа.
Роси Иванова (бивша мис България) - красива е, но по държание сякаш не е на тази планета малко.
Ивайла Бакалова - на снимки е идея по-добре.
Айлин Бобева (участва в Ергенът и тя) - голяма красавица е наистина на живо.
Цялата фамилия Бачорски (без Даниел и Атанаска само) - Георги, Атанас, Михаела, Емилия - всички са същите, но на живо Емилия ми се стори по-хубава и нежна.

# 444
Емилия и Георги на едно място ли бяха? Че
Върви клюка, че са скарани.

# 445
На отделни маси бяха, тя беше с жената с маската, която рекламира агенцията ѝ. Дожаля ми, че цяла вечер беше с маска. Георги беше при Атанас, Михаела, продуцентката и т.н., но когато Георги излезе на сцената се усмихваше Емилия и го снимаше.

# 446
Люси Дяковска-тотално голяма лицемерка, в очите ти се мазни, като се отдалечиш от нея, почва да намила!
Познавам я, слушала съм я как обсъжда хора, които познаваме и двете, отвратена съм  от нея!

Когато на младини участваше в Popstars, беше доста крейзи в добрия смисъл на думата. Направи ми впечатление и първото й интервю в България в "Шоуто на Слави" в началото на 2001 г. Там се държеше доста разкрепостено, доста контрастираше с държанието на българи в онзи тежък период на прехода. После като участваше в журито на Мюзик Айдъл, вече беше доста променена - мрачна, арогантна. Може би, след разпадането на No Angels е усетила живота откъм по-гадната му страна, защото кариерата й никак не вервеше. Доста лошо впечатление от Люси като член на журито.

Преди няколко месеца видях в метрото Мона с приятеля й и бебето.

# 447
  • Враца
Познавам я, слушала съм я как обсъжда хора, които познаваме и двете, отвратена съм  от нея!

Когато на младини участваше в Popstars, беше доста крейзи в добрия смисъл на думата. Направи ми впечатление и първото й интервю в България в "Шоуто на Слави" в началото на 2001 г. Там се държеше доста разкрепостено, доста контрастираше с държанието на българи в онзи тежък период на прехода. После като участваше в журито на Мюзик Айдъл, вече беше доста променена - мрачна, арогантна. Може би, след разпадането на No Angels е усетила живота откъм по-гадната му страна, защото кариерата й никак не вервеше. Доста лошо впечатление от Люси като член на журито.

Преди няколко месеца видях в метрото Мона с приятеля й и бебето.

Може да е имало периоди на спад и периоди на възход на кариерата на Люси. Според мен, обаче, тя е истинска звезда и доста разпознаваема в Германия, може да се каже, че и тук също е. Води предавания, викат я за участие в други предавания, които участват звезди... на мен ми изглежда като успешна кариера Wink
Не е като да й се е наложило да започне работа в Лидл, за да се издържа Wink

# 448
Може да е имало периоди на спад и периоди на възход на кариерата на Люси. Според мен, обаче, тя е истинска звезда и доста разпознаваема в Германия, може да се каже, че и тук също е. Води предавания, викат я за участие в други предавания, които участват звезди... на мен ми изглежда като успешна кариера Wink
Не е като да й се е наложило да започне работа в Лидл, за да се издържа Wink

Четох преди време че някаква бивша поп-фолк звезда била започнала работа като касиерка, но не съм виждала бивши звезди на такива позиции.

Люси помня че обиждаше участниците в Мюзик Айдъл.

# 449
Аз също не бих се съгласила, че кариерата ѝ е неуспешна, има няколко доста запомнящи се хита с групата ѝ, но е и факт, че чета много лоши отзиви за характера ѝ напоследък.

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 16:36 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт