Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 112 324
  • 3 341
  •   1
Отговори
# 3 150
Панде, подсети ме как лятоска се изплющях насред жълтите павета. 🤣🤣🤣 Мале, какъв срам брах!!! Един човечец клет ми се завтече на помощ, май чужденец беше, аз бях зациклила на “Мерси, добре съм.” Сигурно 15 пъти му го повторих един след друг. Наистина бях добре, но и много ме беше срам. ☺

# 3 151
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ееее, нЕ'Ам толкоз мързел.
ако сега се сетя къде има фереро роше считай, че съм се метнала като летяща катерица натам.
и на онези като бъбречета, черен шоколад и ром...
то и на сезони с ягодов пълнеж бих се метнала.
не знам какво ми става. добре, че тук няма такива Simple Smile

# 3 152
Ох, Кло, мен сега ме зачовърка как изобщо може да ти е останала цяла кутия Фероро, че и половин шоколад.
Това у нас е н-е-в-ъ-з-м-о-ж-н-о!

# 3 153
Вече няма останал шоколад. За Ферерото съм само 3 от 12. Ако искам да остане, трябва да сменя тайника.

Сири, няма начин да остане скрита сланинка. Има ли, се опустошава до последно, на мига.

# 3 154
Кло, у нас има. ПристигВай!
И винце има. От ония дни, писах за едно вино, което много ми хареса. Сега разбрах кой го прави. То за това е добро. Колега е. 😀 Това колегите сме Убави хора. Манджи готвим, вино правим, чудеса също 😀

# 3 155
  • Пловдив
Хм..ма вЕрно ли и чудеса? Stuck Out Tongue Winking Eye
И аз имам сланина и вино, ма неЙ толкУ добро Simple Smile

# 3 156
Ти от къде знаеш, че е не е толкоз добро, м? 😜🧐😀

# 3 157
  • Варна
Тихо ся. Ши рива...
(Пък да не ви разстройвам, знам ли. Ако ви се чете отваряйте, ще скрия. Дълго стана.)

Нали знаете, че съм в ново жилище от септемрви...

Скрит текст:
Накратко: Преди живеех в къща. Сега съм в едностайна кутийка и на моменти не мога да я търпя. В този кокретен момент, ХИЧ не мога да я търпя.

Тук е ново, чисто, няма мухъл, няма напукан таван. Всичко за домакинството е на една ръка разстояние. Абе яко е... ама не е яко.
Защото си искам старата, неугледна къщура!!!!!! Липсва миии!!!! Искам да имам отделни стаи за кухня и спалня, макар и мънички! Искам си и напукания таван! Днес ревах с глас и три реда сополи, как искам въздух!

Усещам тук, как за всяка вещ, която е сложена не на място, почва да ме хваща съклет! Стяга ме гърлото. А преди не ми пукаше от никакъв безпорядък, даже уютно ми беше с цялата натурия!

И тука идва ред на моя прекрасник (що не си го вземе майка му), да ми заяви, че се "втелясвам", дето не си прибира дрехоляка по шкафовете. Ми мое да съм коза, ама той е говедо. Нула съчувствие към моето страдание. Поне да нямаше нахвърляни боклуци навсякъде, а то на всяка празна повърхност - дреболии. На всяка облегалка на стол - дреха. Ми не моа.........
МРЪН Sad

# 3 158
  • sf
Повтаряй си, че е временно. Може да не е кратко, но е временно, а има много хора цял живот са така.

# 3 159
Сори,че малко изнвиделица ще нахлуя,но тъкмо измерих 38 т на Малкото Confused
Как реагирам този път ли? Цялата се треса и чак зъбите ми тракат..буквално. Видях се в огледалото.Не,че не усетих,че треперя,ама даже и видях.

Дорче, Hug

# 3 160
  • sf
Лайла, детето има нужда от спокойна майка, не паникьосана. Дай му нещо за температурата, разсъблечи го и му давай повече течности.

# 3 161
Лейла, да минава бързо!

Дорч, 🤗 Аз оцених предимствата на къщата на доста по - късен етап. Нямах търпение да се махна от къщата. Е, бях снаха там. Сега се чудя, как да се сдобия с такава. А за ТП /прекрасника/, да не си откраднала МП /моя прекрасник/? Същата работа. 😡

# 3 162
  • Варна
Лейла, дишай! Колко е голямо детенцето ти, извинявай, но не знам.

Благодаря  за съчувстивето, мили мои.

# 3 163
Дорчи, разбирам те прекрасно. Не се отчайвай, нали е временно? Ще мине някак този период, колкото и тежко и безнадеждно да изглежда в момента. Разбирам и колко много наранява този непукизъм и неразбиране от страна на недовършения. Понякога се чудя как може да са чак такива дървета и да не се сещат, че в някои ситуации имаме нужда от една мила дума и една прегръдка, вместо  "какво се правиш, нищо ти няма". МУ има няколко крайно непели изблици от този сорт, че като се сетя за тях, чак не вярвам, че наистина са се случвали.

За къща знаете моето мнение - самостоятелна. Цял живот си нося последиците от "къща с роднини", искам в някой друг живот да имам моя, ако ще и да е с две стаички. Без да се налага да деля пространство, ангажименти и отговорности с никого.

Лайла, гуш. Бързо да оздравява малчо. А ти недей така, съсипваш се. А детето има нужда от теб. Не се поддавай на паниката Hug

# 3 164
  • Варна
Разбирам и колко много наранява този непукизъм и неразбиране от страна на недовършения. Понякога се чудя как може да са чак такива дървета

Значи, Бърд, усмихна ме, благодаря ти!

Сири, гуш тогава и за теб.

Общи условия

Активация на акаунт