Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 140 - ноември 2023)

• 120 295
  • 1 581
  •   1
Отговори
# 195
Емека и кауфланд са качили пуфовете. Има номер с първи цифри като моя, но нямам смс. Някой знае ли кога изпращат смс - ите?
Аз получих SMS от Емека на 01.11 с указания и телефон на който трябва да се обадя в рамките на 5 работни дни за потвърждение. 0882618982
Късмет!🍀🍀🍀

# 196
На Ети и друга игра ли има, освен на Dare? Там са само ваучери наградите и се теглят като приключи
Да, две игри са:

# 197
  • при късмета
Благодаря!

# 198
  • оттам, откъдето започва България
В кои магазини с рекламни материали намерихте играта на Dare?

Имам предвид това от правилата на играта:

Скрит текст:
II. Територия на Промоцията

4. Промоцията се организира и провежда на територията на Република България в магазините, предлагащи марките, участващи в Промоцията, наричани за целите на Промоцията „търговски обекти“, в които са изложени рекламни материали.

# 199
Аз това го тълкува по своему, че рекламните материали са самите продукти. То само продуктите трудно се намират, пък какво останало и плакати да търся 😁. Взех участие, пък каквото стане.

# 200
И ние с награда от Ети - часовник, естествено защото само него не го искахме 😂🍀😂

# 201
  • София
Днес целнах сака на Хайнекен от ФФ

# 202
И аз съм с награда от Ети.

# 203
# 204
Здравейте, спечелих продуктов пакет от Милка. Има тел. номер, на който се обаждаш да си кажеш данните, но 3 пъти звънях и не вдигат. Някой с този проблем?

# 205
На някой, ако му е излишен код за Практис, ще помоля!

# 206
Здравейте, спечелих продуктов пакет от Милка. Има тел. номер, на който се обаждаш да си кажеш данните, но 3 пъти звънях и не вдигат. Някой с този проблем?
Колцентъра в събота започва работа от 10:00 часа

# 207
# 208
  • София, Дружба 2
И ние с награда от Ети - 100 лева. Simple Smile Искат снимка на бележка, но коя конкретно, от 100-те, никой не казва. Joy

# 209
  • Бургас
Извинявам се, ако е коментирано и съм изтървала, за играта на Престиж - в полето за регистрация е посочена общата сума на касовата бележка, а в общите условия пише цената на закупените продукти. Кое регистрирате? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт