Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 140 - ноември 2023)

• 120 308
  • 1 581
  •   1
Отговори
# 210
Естествено, че сумата на закупените продукти. Нито Престиж, нито друга фирма ги интересува дали общият ви пазар е 20 лв или 250лв.

# 211
  • Там...
На този въпрос Престиж са отговаряли, че се пише цялата сума на бележката. Аз също винаги се колебая, все си мисля, че някой неориентиран в собствените им условия го е казал.

# 212
Aз заради тази неточност купувам продуктите на отделни бележки( за игрите)

# 213
На Била играта на КК как качвате бележката след като е системен бон, а не касов?

# 214
На Била играта на КК как качвате бележката след като е системен бон, а не касов?

На Била бележките винаги са били системен бон. Не съм имала проблем никога относно това.
Там проблема е в номерата, че често се повтарят и изписва, че е регистрирана вече такава бележка.

# 215
Колко време след спечелване на награда от приложението на КК я изпращат?

# 216
  • Б
Е защо трябва да се пише цялата сума ? Та може човек да си е купил грил примерно и бисквити , Грила какво общо има с играта ?

# 217
Никога не съм разбирала такива въпроси?!
Участвате в игра с покупка на определен продукт. Регистрирате сумата на тези промо продукти.
Може на бележката да съм купила пералня например?! 5 хиляди лева да регистрирам освен щото на бешежката с вафлата има пералня!!

# 218
# 219
  • София
Е защо трябва да се пише цялата сума ? Та може човек да си е купил грил примерно и бисквити , Грила какво общо има с играта ?
А може би това им е начинът да разпознават по-лесно касовите бележки (заедно с датата)? А продуктите за играта да си ги сверяват сами.

# 220
  • Там...
А може би това им е начинът да разпознават по-лесно касовите бележки (заедно с датата)? А продуктите за играта да си ги сверяват сами.
Това е единствената възможна причина според мен.

# 221
Когато искаш да участваш за Айфон,но си толкова смотан,че не си си сметнал сумата 🫣
Знаете ли къде се продава Туборг за една стотинка?😂

# 222
Аз имах от колелото на Кауфланд за 1 ст точно Туборг ама го използвах купона, иначе щях да ти пратя картата.

# 223
Охо група пак сме тук давайте  купувайте неща за да има подаръци за Коледа и рождени дни

# 224
Аз винаги пиша цялата сума от касовия бон.При евентуална печалба нали искат да им изпратиш снимка ,валидират я и тогава ти връщат имейл че всичко е наред и да си очакваш наградата.

Общи условия

Активация на акаунт