Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 140 - ноември 2023)

• 120 322
  • 1 581
  •   1
Отговори
# 1 485
Привет от мен
За нутела - пишат на мейл при одобрена бележка

Не съм купувала специално коледен буркан.
Пратих само снимка на бележката/ без буркана.

В София мел взех участие с три от четирите рецепти и приключвам

# 1 486
Привет от мен
За нутела - пишат на мейл при одобрена бележка

Не съм купувала специално коледен буркан.
Пратих само снимка на бележката/ без буркана.

В София мел взех участие с три от четирите рецепти и приключвам
[/quote
]
Благодаря ти! Значи и аз така ще направя! Успех!

# 1 487
Някой вчера пита за ръкохватките  и чифт чорапи. Днес пристигнаха Simple Smile

# 1 488
Взех си преди малко пуфис от спиди.
За маги в началото и аз не можех да качвам, писах им, но при пореден опит успях и оттогава не съм имала проблем. Не виждам защо да не помогна в такъв случай, на всички изпратих снимка с качените данни и завършената регистрация, ако съм пропуснала е било неволно. И дано има повече печеливши от темата въпреки проблемите с играта.
Ето и защо може да не ви одобрят бележка, това преси не ми излизаше

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 15:11 от Малечка90

# 1 489
Спечелих ваучер от играта на Kinder Pingui виждам , че на някой от печелившите са се обадили за данни, но при мен е тишина.Има ли други с които още не са се свързали?Чудя се да изчакам ли още или да им пиша, не пише за срок в правилата.

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 16:10 от Тристина

# 1 490
  • Бургас
В Играта на Маги само да не се окаже, че печелившите са основно ‘помогналите’. Както и не искат бележка при получаване на наградата… Аз съм ‘Тома Неверни’ , нищо лично.

# 1 491
Аз съм благодарна на многото хора,помагали ми тук във времето!
А те са ама наистина мнооооого !
Тук беше мястото,на което,именно докато бях бременна се убедих, че доброто все още съществува!

Първо,една невероятна дама ми направи подарък - помпа за кърма ( не беше успяла да кърми така или иначе). С нея ми изпрати играчки,дрехи,чисто нови биберони,залъгалки и какво ли още не.
След това,друга дама ми изпрати раница на Старопрамен,която не и трябвала... Ами ние на всяко пътуване сме с нея до ден днешен!
Получавала съм капачки на КК,с които успях да си спечеля всичките там тави и тигани преди няколко месеца!
Миналата седмица, Малечка ми регистрира бележка в Маги.
А вчера ми изпратиха КБ на Фереро, което далеч надхвърля единият лев, за който помолих и дори не очаквах някой да помогне!

Ако не вярвате в доброто и в хората, по-добре не се занимавайте и с игри - късмет при късмета ходи и се множи, когато се дава!
Аз съм с мисълта, че добрината намира добрите хора и им се връща тъпкано.

( Ако ме изтрият,поне съм успяла да си излея душата!)

# 1 492
  • Сливен
Спечелих валчер от играта на Kinder Pingui виждам , че на някой от печелившите са се обадили за данни, но при мен е тишина.Има ли други с които още не са се свързали?Чудя се да изчакам ли още или да им пиша, не пише за срок в правилата.

Надявам се да не го приемеш за обида,но се пише ваучер, а не валчер.Няколко поста в тази тема забелязвам,че така го пишеш.

# 1 493
Естествено, нормално е всеки да си има едно наум, не сме си първи дружки всички, но не вярвам да са се пръкнали и тук разни измамници, печелеши на чужд гръб . Аз си пазя бележките по презумпция, че ще ги вземат, пък вече ако не ми искат- ок. Даже не знаех, че не искат кб в Маги, на това изобщо не обръщам внимание в правилата или в коментарите тук.
Аз също съм благодарна на хора от форума, които са ми пращали разни неща за малкия, просто защото знаят че съм с бебе и че нещо може да ми влезе в употреба, благодаря за което. Или са се опитвали да играят вместо мен, когато късмета ми го няма. Или се доверява на човека, който си предлага помощта или изобщо не търсиш такава, моето мнение поне.
Онзи ден вместо jb съм взела jim beam и чак след като се регистрирах се усетих, дано не ме изтеглят, да не ме е яд 🤣
Много се чудя на фереро дали да се включа, малкия има рожден ден скоро и ще ми трябват бонбони, ама са много скъпи.

# 1 494
  • ЛОВЕЧ
Все пак Маги обявяват номера на КБ,ако някой има съмнения би могъл да им пише за проверка .

# 1 495
И аз чакам обаждане от Kinder Pingui, но все още никой не е звънял.

# 1 496
Спечелих валчер от играта на Kinder Pingui виждам , че на някой от печелившите са се обадили за данни, но при мен е тишина.Има ли други с които още не са се свързали?Чудя се да изчакам ли още или да им пиша, не пише за срок в правилата.

Надявам се да не го приемеш за обида,но се пише ваучер, а не валчер.Няколко поста в тази тема забелязвам,че така го пишеш.
Благодаря Сикрет, приемам креативна критика.

# 1 497
Малечка, и на двата вида уиски има игри, само че едната е само за Кауфланд. Ако си пазарувала Jim Beam от там- играй.

# 1 498
От фф пазарувах,  точно заради двете игри се заблудих 🤣🤣 здраве да е!

# 1 499
  • В страната на бурите
За играта Маги - те са едни 20-30 награди, не са 200 и шансът според мен е минимален. Особено с онези, дето регистрират 1 бележка 18 пъти... Аз регистрирах 1 бележка в началото, нямах проблем с регистрацията, но при толкова участници, ще е голям късмет да спечелиш.

Общи условия

Активация на акаунт