Пазаруване от LC Waikiki - тема 9

• 61 645
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
  • на морето
Здравейте. Искам да върна една поръчка , но съм я направила като гост и нямам регистрация и въобще акаунт , в който да вляза и да заявя връщане .
Какво правим в този случай ?
Пробвахте ли да звъннете на телефона? Дали вече отговарят?
Ако не, пишете им!

# 166
  • 1st floor
Аз пък искам да върна един клин, защото поръчах два размера (не бях сигурна), но не намирам в пакета никаква лепенка, само харитен лист, на който да напиша какво и защо връщам. Трябва да го занеса в офис на Еконт, но какво да напиша отвън?

# 167
  • Варна
Не съм звъняла все още. Днес странно получих имейл, че са ми възстановили сумата за върната пратка- същата колкото е въпросната поръчка ?!?? Аз нищо не съм връщала .. и сефте поръчвам от тях!

# 168
  • Пазарджик
Аз пък искам да върна един клин, защото поръчах два размера (не бях сигурна), но не намирам в пакета никаква лепенка, само харитен лист, на който да напиша какво и защо връщам. Трябва да го занеса в офис на Еконт, но какво да напиша отвън?
Създавате връщане чрез сайта,оставяте в офиса и от там ще ви сложат лепенка, с която да изпратите пратката.

# 169
  • 1st floor
Създавате връщане чрез сайта,оставяте в офиса и от там ще ви сложат лепенка, с която да изпратите пратката.
Благодаря!

# 170
  • София
Когато в сайта приемат връщането, в офиса на Еконт с номера за проследяване. Аз направих така, защото не разбрах точно как на еконтомата да разпечатам етикет и с него да върна част от пратката.
Ако някой от вас е успял, ще съм благодарна на разяснение, защото аз не разбрах, а дори служителката в Еконт нямаше идея дали и как става.

# 171
Как ви се струват в момента цените? Чудя се дали да заредя няколко дрешки следващ размер. Все пак май ще поръчам, че се влюбих в няколко роклички.

# 172
  • Г. О.
Аз поръчах детски дрехи, приемливи са им цените.

# 173
Уж за децата, пък малкия изобщо го изключих Smile, че поръчах на мен няколко неща, а за каката 3 рокли. Като видях, че има по 1-2 бройки, реших, че няма за кога да чакам да паднат цените.

# 174
Било е и по-евтино, а и сега като гледам е много обрано и има някой артикули които изобщо не са намалени. Началото на есента бях поръчала на детето ватирани комплекти по 15 лв и долници и блузки по 7-8 лв. От тогава не са ги намаляли толкова.

# 175
Нали знаете как пликовете са вечно срязани...Е този път заедно с торбата са срязали и кожените яке вътре - точно отпред на гърдите! Чудни тъпаци!
 Обаче сега като ми се налага връщане, независимо че артикула е дефектен, от сумата ми удържат 6лв за доставка.
Вие как процедирате при дефект и дали ще ми възстановят и парите за доставката, някак си не ми е много ОК  да си  плащам, без да имам вина!

# 176
Не ми възстановиха такса връщане за дефектен продукт

# 177
Аз в сряда поръчах, вчера ми пристигна поръчката.
Днес гледам има нови намалени неща(или просто не съм ги видяла в сряда), Размер 5-6г. има блузки по 6-7лв., но повечето са последни бройки.

Скрит текст:

# 178
  • Г. О.
Поръчах до офис на Еконт. Връщането безплатно ли е?

# 179
Поръчах до офис на Еконт. Връщането безплатно ли е?

Да.

Общи условия

Активация на акаунт