Пазаруване от LC Waikiki - тема 9

• 61 660
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
Аз имам питане. Има ли .мъжки термо дънки? За физически магазин питам.

# 181
А дамски? Или термоклин? Омръзна ми да зъзна по тенекини дънки с децата Grinning Те облечени, екипирани, аз мръна.

Не открих и дамски бодита с долно закопчаване, имат ли?

# 182
  • sofia
Има мъжки термодънки, изглеждат нормално отвън, но отвътре самия плат е мъхест и по- плътен. За дамски не знам.

# 183
Има мъжки термодънки, изглеждат нормално отвън, но отвътре самия плат е мъхест и по- плътен. За дамски не знам.
Много благодаря за отговора!

# 184

За първи път поръчвам от сайта...Харесах едно яке за детето снощи и се надявам да съм нацелила размера,че нямаше такъв с мерки за височината,а само размер по години.🤓Нямам идея дали е налично в магазина,та да отидем да пробва първо,а и като видях 1 брой само наличен.😆Колко ще ми струва връщането,дами,ако се наложи де?
Някой може ли да се включи с отзиви за якето?Мерси! 😇

# 185
И аз вчера пуснах едно мъжко яке и един пуловер. Цените бяха много добри. По принцип якетата им са добри и вървят леко уголемени. Би трябвало да е ОК.
Връщането ако поръчката е до офис, връщането би трябвало да е безплатно. Ако е до адрес е на цената на пратка на Еконт.

# 186
Отказали ми поръчка от 09.01. Без обяснения, без нищо, просто поръчката е отказана от системата... Друга поръчка,  при опит да направя връщане, директно си начислява такса доставка...

# 187
Онзи ден ходих до магазина и пазарих за детето , дрехите бяха по-евтини от колкото в сайта дори с тия допълнителни отстъпки. Взех блузки по 2 бр за 9 лв ,  ватирани клинове за 12лв - 2 бр. Същите тия артикули ги проверих в сайта и бяха на по 16-18 лв

# 188
Онзи ден ходих до магазина и пазарих за детето , дрехите бяха по-евтини от колкото в сайта дори с тия допълнителни отстъпки. Взех блузки по 2 бр за 9 лв ,  ватирани клинове за 12лв - 2 бр. Същите тия артикули ги проверих в сайта и бяха на по 16-18 лв
Да допълня-има много модели зимни якета,които ги няма в сайта,отделно,тези които ги има и на двете места са по-евтини във физическия магазин (10,15,20лв разлика.)

# 189
  • Варна
Лятото бях харесала нещо на детето и нямаше номер. На касата питах жената за сайта и тя каза, че магазините и сайта нямат нищо общо. И честно казано като им гледам куция сайт абсолютно си мисля, че е така.

# 190
  • София
А дамски? Или термоклин? Омръзна ми да зъзна по тенекини дънки с децата Grinning Те облечени, екипирани, аз мръна.
Има обикновени клинове, мисля, че ще ти свършат работа. Или при детските клинове, но  голям размер, зависи ще ти стане ли.

# 191
Работи ли им вече телефона?
Успял ли е някой да се свърже с тях?

# 192
Пишете им имейл през профила си в сайта, винаги отговарят

quote author=Щефи link=topic=1602030.msg47526189#msg47526189 date=1706187167]
Работи ли им вече телефона?
Успял ли е някой да се свърже с тях?
[/quote]

# 193
Тези дни има много добри цени и поръчах пак едни пантофи за в къщи за дребните, една рокля за мен и един суитчер.Суитчера съм го виждала на живо, хубава материя е, плътен е, другите неща се надявам да са хубави.

# 194
Да, и аз за дребните каквото видя вземам, миналата седмица хванах хубави ватирани комплекти.

Имам чувството, че сайта е пред закриване, не зареждат нито дамско, нито покривки, нито спално.

Имам едни потънали LCW пари от отказана от тях поръчка още от ноември.
Парите не са удържани от банката и няма как да има връщане на сума.
Писах им в понеделник, мълчат.
Другата седмица пак ще им пиша, крайно ми е неприятно едностранна кореспонденция с тях

edit допълвам се, линията с тефон работи, колко е лесно и бързо, когато има  комуникация

Последна редакция: пт, 26 яну 2024, 09:44 от Щефи

Общи условия

Активация на акаунт