Какво повече НЯМА да купя - 24

• 84 916
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Каква тиня в рибарника..то е бетон долу Grinning
Изумява ме вашата компетентност по всички въпроси. Убедена съм, че никога не сте влизали в язовир, за да разберете в колко "бетон" ще затънете. И да, твърде вероятно е точно толстолоба и шарана да миришат на тиня.

# 616
О, ще ви разочаровам..но имам личен и непосредствен поглед точно за рибарник..от изграждането му, въвеждане в експлоатация, и експлоатацията му. Включая ядене на рибка от там.

Миризмата е субективно възприятие.
На теб и сьомгата може да ти мирише на тиня, на мен не.

ПС...мен не ме изумява вашето нахалство обаче  Grinning..нищо онлайн не може да ме изуми...

# 617
Капсули за пране Рекс 🫠 Не се разтварят и остават като сополи по дрехите.

# 618
Нали знаете,че капсулите се поставят на дъното на барабана в пералнята? Ако поставите капсулата върху дрехите,може да се получат "сополи". Предполагам,де.

# 619
Остават от ниска температура или от кратка програма. Не ползвам такива, нищо не перат, а самото капсул-вещество е остатъчно замърсително...

# 620
Ползвам само капсули и ми вършат чудесна работа. Прането е чисто и ухае приятно. За пръв път ми се случва такова нещо.

# 621
  • Пловдив
С капсули пера, откакто ги има и на нашия пазар - кажи-речи десетина години. Винаги ги слагам върху прането, ако пералнята ми е пълна (10 кг) слагам по две - една в ляво и една в дясно, но задължително върху дрехите.
Не съм имала неразтворени капсула и ми е много странно някой като каже, че не се е разтворила Sad Как се разбира, че не се е разтворила?

# 622
  • Бургас
Аз съм имала случаи на неразтворени капсули. Стоят точно като сополи. После пуснах прането на 15мин програма да се изплакнат.

# 623
За кой ли път купих толстолоб и сбърках. Yum Повече – не. Това не е риба,макар да прилича на риба.
Ми това дънна, речна риба, нормално.
Аз за това си карам на скумрия

# 624
За кой ли път купих толстолоб и сбърках. Yum Повече – не. Това не е риба,макар да прилича на риба.
Ми това дънна, речна риба, нормално.
Аз за това си карам на скумрия
Скумрията е морска риба,а от морските риби няма нито една с лош вкус. Толстолобът е сладководна както е известно,а те са с една идея по-малко вкусни. С изключение на пъстървата. Тя е разкошна.

# 625
  • на последния етаж
Кашкавал "Родна стряха", Алфатар, кръгла пита. Правих сандвичи, кренвирши с кашкавал - това нещо придобива някакъв пихтиест вид, нещо средно между картофено пюре и варен кус-кус, не се зачервява въобще, не се разтича. Не знам какво има вътре, но аз го изхвърлих и нямам намерение да купя отново.

# 626
  • София
Аз вчера купих ципура-див улов. Стра-хооо-тен вкус! Не е за тази тема, но е по рибната тематика, която сте захванали. Animal Fish

# 627
Лита, можеш да сигнализираш на производителя, и на Лидл. Ще реагират адекватно.

# 628
  • на последния етаж
Аз го изхвърлих, въобще не го и снимах. Не знам ако просто подам сигнал така, без партиден номер, снимка?

# 629
Може с дигиталната бележка да се подаде сигнал към Лидл. Поне те да са наясно.

Общи условия

Активация на акаунт