Какво повече НЯМА да купя - 24

• 84 930
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Аз много харесвам цаденото мляко на Олимпус, от години само него ползвам за салати.

И аз, но само 10% - ното, защото има и 2%, и някакво растително Еклектон. Голяма гадост.

# 601
Аз точно от Олимпус 10% адски се разочаровах. Взех го за млечна салата и като го отворих.. Чорба.

# 602
  • София
Досега с Олимпус не съм имала проблем.

# 603
От години не бях яла KFC. От няколко месеца много ми се бяха дояли. Вчера купихме една "кофа" със салата и картофки. Нищо общо със спомените ми от преди. Ужасно мазно. Отвътре почти сурово. Развалили са им качеството. Салатата колсло изглеждаше много престояла, надребнена и горчеше.Няма да повторя.

# 604
Аз също приключих с KFC, Бъргър Кинг и Събуей.

# 605
  • оттам, откъдето започва България
Никога повече суха паста "Плезир" от "Маратон 62" ЕООД  гр. Омуртаг.
Нямат нищо общо с това, което произвеждаха преди години.
Отвратителни са им плезирите. Кремът не е кафяв  и вкусен като преди години, а е бял и гаден.
И на фирмата ще пиша.

# 606
Аз също приключих с KFC, Бъргър Кинг и Събуей.
Че то това не са храни, а средства за масово поразяване Simple Smile

# 607
Аз пък им обожавам крилата и никога не са идвали лоши.

# 608
Аз преди години още приключих с KFC, тъй като месото им смърдеше ужасно...

# 609
За кой ли път купих толстолоб и сбърках. Yum Повече – не. Това не е риба,макар да прилича на риба.

# 610
За кой ли път купих толстолоб и сбърках. Yum Повече – не. Това не е риба,макар да прилича на риба.
То Е риба, но зависи откъде е дошла, как е отгледан и т.н. фактори. Сега през зимата, доколкото имам познания, се заравят дълбоко  в тинята и миришат на тиня. По това време дънни риби не купувам. Ако попаднеш в някой дунавски град в подходящото време, си вземи, няма да сгрешиш. Същото важи и за див шаран - съвършено различен от този, отгледан в рибарник.

# 611
Каква тиня в рибарника..то е бетон долу Grinning
Заради костите не я харесвам, шарана също.
Отдавна ни на тиня, ни на риба миришат...

# 612
Онзи ден посегнах към масло Верея. Имах една месторабота в Пловдив и всеки ден минавах край фабриката на ОМК. Смятах, че произвеждат що-годе свястна продукция.
Еми, на маслото пишеше "Произведено за ОМК" и се отказах. Произведено от кого и къде?

# 613
Преди месец ММ беше взел от Фантастико толстолоб, точно на тиня си миришеше. Не го ядохме. Ама той се объркал, искал да вземе сом.

# 614
  • Пловдив
То, че е бетон, бетон е, но нали не си мислиш, че върху бетона няма доста сериозен слой тиня Simple Smile
Имала съм честта, да гледам, как се обезточва изкуствен водоем, точно с цел почистване - миризмата е отвратителна, а водораслите по дъното си бяха сериозно количество

Общи условия

Активация на акаунт