Какво повече НЯМА да купя - 24

• 84 896
  • 745
  •   2
Отговори
# 660
  • гр.Пловдив
Цитат
а това наливното сякаш се троши на парчета
Т.е насипното
"Наливното " се отнася за продукти в течно състояние Simple Smile

# 661
Цитат
а това наливното сякаш се троши на парчета
Т.е насипното
"Наливното " се отнася за продукти в течно състояние Simple Smile

А насипното за продукти които не се режат. По скоро маслото, сирене, кашкавал са  "на резен". Май няма точна дума.

# 662
  • София
Нямаме наблизо квартален магазин и не пазаруваме от такива. Но, колкото пъти съм влязла в някаква бакалийка направо съм се хващала за главата, егати цифроманията. Да не говоря, че повечето неща ги зареждат от магазини М****о. Имам много близки роднини, които ме светнаха да не се тюхкам и ядосвам, че не пазарувам от тях. За плод и зеленчук е друго, там ако наистина уцелиш си струва дори и на по-висока цена да си купиш.
Именно затова уточнихме за какви квартални магазини говорим. Аз говоря за типа, които предлагат стоки на малки производители, качествени и на висока цена. Вие говорите за прекупвачи от Метро. Нищо общо.
Скрит текст:
Горна Врабча, Бундалов, Балевски & Киров, Медотрон и т.н. в Метро не съм видяла все още и дано не видя.

# 663
  • Plovdiv
missence , много правилно ме разбра. Иначе много обичам такива фермерски магазинче и сергии с плод и зеленчук. Тук съм си намерила две такива сергиики и само от тях пазарувам.

# 664
missence , много правилно ме разбра. Иначе много обичам такива фермерски магазинче и сергии с плод и зеленчук. Тук съм си намерила две такива сергиики и само от тях пазарувам.
Къде е  това тук?

# 665
  • Plovdiv
Пловдив Simple Smile

# 666
  • София
LB сирене и кашкавал.
Откакто вдигнаха цените качеството е ужасно.
Сиренето и кашкавала са с консистенция и вкус на тебешир.

# 667
Коя е тази марка LB?

# 668
# 669
Аз пък не съм попадала на партида, която да ме дрази.
Купувам само краве сирине и кисело мляко.

# 670
  • Sofia
Грозде без семки от Т-маркет,в пласт.опаковка от 500гр/3,99лв.,внос от Индия 😕...,ужасно кисело и с дебела люспа 😖

# 671
Къде ги тия фермерски сергийки целогодишно? От борсата си зареждат като всички през по-голяма част от годината. Няма как да гледат разнообразен плод зеленчук и да е наличен по всяко време.
Аз от такива най-вече бягам.
Предпочитам да ми кажат директно, че са от борсата, ама евентуално са български.. отколкото, че са от собствено фермерско производство.. ама то асортимент, ама то постоянно налично.. Айде Simple Smile

# 672
  • софия
Този разговор в Дроб и чили е интересен и информативен.
https://www.drob-chili.com/98
Нещата са казани от човек, който се занимава с това, и няма интерес сам да си реже клона.

# 673
Леле, не бях чувала, че чак от Индия внасяме грозде. 🤔Ужас!

Грозде без семки от Т-маркет,в пласт.опаковка от 500гр/3,99лв.,внос от Индия 😕...,ужасно кисело и с дебела люспа 😖

# 674
  • Sofia
Да,ужас и безумие 🤬
Внасяме мед и орехи от Китай,все едно тук си нямаме  😤

Общи условия

Активация на акаунт