Раждане в Майчин Дом - София (10 тема)

• 58 536
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, според сайта на МД има ВИП стаи с климатик, но не виждам такива в ценоразписа. Някой знае ли има ли стаи с климатик на 12ти етаж и кои са (единичните или пък апартамента)?

# 436
  • България
Здравейте, може ли да ми препоръчате добър АГ, който следи бременност в Майчин дом и има опит с бременни жени с диабет тип 1?

# 437
Здравейте мами, предстои ми раждане в МД. Имам въпроси относно естествено раждане. Ако има мами, които са раждали там естествено, ще бъда много благодарна ако отговорят.
1. Веднага ли след изкарване на бебето го дават на майката
2. Практикува ли се кожа в кожа, има ли шанс да се сложи на гърда веднага
3. Колко време след естествено раждане се връща бебето на майката
4. Колко време ви беше възстановяването след естествено раждане
5  Веднага ли се раздвижихте
6. Кога ви качиха в избраната от вас стая
Всяка друга информация ще ми бъде много полезна. Има шанс и да е секцио, тъй че ще се радвам и на отговори за секцио там.
Благодаря предварително!

# 438
Здравейте, според сайта на МД има ВИП стаи с климатик, но не виждам такива в ценоразписа. Някой знае ли има ли стаи с климатик на 12ти етаж и кои са (единичните или пък апартамента)?

Миналия месец ходих на ден на отворените врати и споменаха за климатик само за един от апартаментите и още 1-2 от другите вип стаи, но не помня дали с едно или две легла

# 439
Здравейте,

Имам три въпроса.

Първо, леглата в общите тройни стаи на 7 етаж още ли са с пружини,  или вече са подменени с по-удобни?

Второ, каква е разликата между двойните стаи на 7 и 12 етаж? Гледам, че са по 90лв на вечер и едните и другите, откъм материална база и условия има ли разлика в етажа?

И трето, и при раждали секцио ли мами, бебетата на 12 етаж са постоянно при тях?

Благодаря Simple Smile

# 440
Здравейте,

Имам три въпроса.

Първо, леглата в общите тройни стаи на 7 етаж още ли са с пружини,  или вече са подменени с по-удобни?

Второ, каква е разликата между двойните стаи на 7 и 12 етаж? Гледам, че са по 90лв на вечер и едните и другите, откъм материална база и условия има ли разлика в етажа?

И трето, и при раждали секцио ли мами, бебетата на 12 етаж са постоянно при тях?

Благодаря Simple Smile

За етаж 7 не мога да съм полезна. През май месец раждах в Майчин дом и избрах етаж 12 в единична ВИП стая. Разликата в етаж 9 и 12 е, че на 9тия бебето е при акушерките, като само 3 часа на ден е при Вас, а на 12ти бебето е при Вас през деня и вечерта, само за 2 часа на ден е при акушерките за визитация.
Раждането ми беше секцио и бебето беше при мен постоянно. През първия ден и вечер след като ме качиха в стаята на 12 етаж ми предложиха да остане бебето в бокса, за да може да си почина.

# 441
Вероятно имате предвид 7-ми етаж, но не е вярно, че бебето е само три часа на ден при майката. Има график, по който се взимат бебетата през няколко часа, последно от 22 до 23 часа и после сутринта в 7 отново.

# 442

Това е графика за взимане на децата на 7 етаж

# 443
Информация от м.май тази година за 7.етаж- бях в двойна стая и леглото не е било с пружина, почти съм сигурна,че и в тройните стаи не беше. За тях ми направи впечатление,че нямат кошче за боклук вътре, а има пред всяка стая. Двойната е съвсем прилична, след раждане със сигурност е много по-удобно да имате баня в стаята. На 12.етаж условията са същите,знам го от познати. Разликата е в това,че бебето е постоянно при майката и вечер акушерка идва да го къпе в стаята.
Израждащият ме лекар доцент Сергей Славов ме посъветва да лежа на 7ми етаж след секциото и определено този сън от 23:00 до 6:00ч., в който бебето не е при вас, ми беше много ценен, не съжалявам за избора си.Леко раждане!

П.С На седми етаж няма помпа за кърмене ако ще кърмите, носете си ваша.

# 444
Някой да знае вип стаите на 5 ет в патологията имат ли климатик. Лежа от 10.07 в болницата и съм на 8 ет, обаче настаняват  всякакви жени при мен и ме заразиха с ковид искам да се преместя на 5 ет но не знам дали кма климатик. Ше лежа поне още месец надявам се и не искам повече да рискувам да ми лепнат още нещо.

# 445
Мога да препоръчам доктор Ибрям. Работи в патологична бременност, голяма част от проблемните бременности той ги следи. Аз се следих при него и при него родих, страхотен професионалист и човек - дори и с проблем да сте, може да бъдете спокойна за себе си и бебето.

Здравейте, може ли да ми препоръчате добър АГ, който следи бременност в Майчин дом и има опит с бременни жени с диабет тип 1?

# 446
  • София
+1 за Ибрям, той и по принцип има опит и следи жени с диабет.

Мога да препоръчам доктор Ибрям. Работи в патологична бременност, голяма част от проблемните бременности той ги следи. Аз се следих при него и при него родих, страхотен професионалист и човек - дори и с проблем да сте, може да бъдете спокойна за себе си и бебето.

# 447
Colors,
Много благодаря за информацията,
както и на останалите момичета,
относно положението на различните етажи.
Раждах там преди 15 години, скоро
ми предстои отново.
Определено са ги подобрили нещата,
така както разбирам от вас.
Бъдете здрави!
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Информация от м.май тази година за 7.етаж- бях в двойна стая и леглото не е било с пружина, почти съм сигурна,че и в тройните стаи не беше. За тях ми направи впечатление,че нямат кошче за боклук вътре, а има пред всяка стая. Двойната е съвсем прилична, след раждане със сигурност е много по-удобно да имате баня в стаята. На 12.етаж условията са същите,знам го от познати. Разликата е в това,че бебето е постоянно при майката и вечер акушерка идва да го къпе в стаята.
Израждащият ме лекар доцент Сергей Славов ме посъветва да лежа на 7ми етаж след секциото и определено този сън от 23:00 до 6:00ч., в който бебето не е при вас, ми беше много ценен, не съжалявам за избора си.Леко раждане!

П.С На седми етаж няма помпа за кърмене ако ще кърмите, носете си ваша.

# 448
Др Ибрям ще е в отпуска от 15.08-09.09

Аз съм при него в момента на 8 ет

ет

# 449
  • България
Много благодаря за вашите препоръки за д-р Ибрям. Flowers Hibiscus А може ли контакти за запазване на час?

В супердок ми излиза да запазя само за МЦ ФемиКлиник, а не Майчин дом.

Да добавя, че звъннах до Майчин дом, но ме отрязаха рязко, че нямало как и ми затвориха..

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 11:58 от Lady_Kalinka

Общи условия

Активация на акаунт