Раждане в Майчин Дом - София (10 тема)

• 58 537
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
Много съжалявам за загубата Ви.Писах и във фейсбук под поста. Най-добрият там е доктор Дяволов и препоръчвам да се ориентирате към него за следващата бременност.

При мен за съжаление не пише нищо за вида цезерово сечение.... Аз на ваше място, предвид всичко, което ми се случи, бих се свързала задължително с д-р Хранов просто за уверение, че разрезът на матката е бил хоризонтален.
Пожелавам Ви успех! Аз ще си почакам две години, колкото и трудно да ми изглежда в момента чакането.. и вярвам, че ще имаме и ние второ детенце.

Не знам какво да кажа. Каквото и да е ще е малко. Много съжалявам за загубата ви. Не искам дори да си представям болката ви, която със сигурност е огромна. Уви, в България наказани лекари не знам дали има, но трябва да дадете гласност и да сигнализирате контролните органи. В това спор няма.
Историята ви ме притесни страшно много, защото и моето секцио е правено от д-р Хранов и му е асистирал д-р Златев (не по мой избор, макар че ми набутаха да подпиша документи за избор на екип). Бях приета по спешност заради нефрозен синдром и прееклампсия и бебето бе извадено месец преди термин в 35 г.с. А имам намерение за второ детенце, като не мога да чакам много, защото съм на 44 години. В епикризата ви не пише ли като в моята Sectio Caesarea isthmicotransversalis, което чета че означава хоризонтално? Чудя се обаче дали мога да се доверя на този надпис. Pensive

# 421
Абсолютно съм съгласна, че най-добрият е д-р Дяволов!!! Май месец тази година родих при него, цялата бременност се следих при него, Бог е!! Всеки ден се интересуваше за състоянието ми и идваше да ме види на визитация!!

# 422
Доктор Ибрям също е страхотен, ученик на доктор Дяволов. Може да му се има пълно доверие, много компетентен, начетен и спокоен лекар. Аз следях бременността си при него, включително и феталните морфологии той ги прави, накрая родих при него, мога да кажа само хубави неща. За проблемна бременност е много удачен вариант, ако не можете да запазите час при Дяволов.

Последна редакция: нд, 21 юли 2024, 15:34 от lovelycherryberry

# 423
Аз пък препоръчвам доцент Сергей Славов и за проследяване,и за израждане.

# 424
Може ли мнение за доктор Цанов?

# 425
Здравейте, може ли мнение за АГ Атанас Чернев. Следя се при него и имам намерения и да раждам при него, но ще съм благодарна ако има някоя която може да сподели мнение от първо лице как е преминало раждането и при него.

# 426
Съжалявам за това, което се е случило. За съжаление е  на късмет, на кого ще попадне човек. За което се плаща много висока цена. Не оставяйте нещата така и ги гонете до дупка! Не разбирам само, тези следящи лекари как не са видяли какъв е разреза на матката. Не се ли вижда вертикален разрез?
При мен за съжаление не пише нищо за вида цезерово сечение.... Аз на ваше място, предвид всичко, което ми се случи, бих се свързала задължително с д-р Хранов просто за уверение, че разрезът на матката е бил хоризонтален.
Пожелавам Ви успех! Аз ще си почакам две години, колкото и трудно да ми изглежда в момента чакането.. и вярвам, че ще имаме и ние второ детенце.

Не знам какво да кажа. Каквото и да е ще е малко. Много съжалявам за загубата ви. Не искам дори да си представям болката ви, която със сигурност е огромна. Уви, в България наказани лекари не знам дали има, но трябва да дадете гласност и да сигнализирате контролните органи. В това спор няма.
Историята ви ме притесни страшно много, защото и моето секцио е правено от д-р Хранов и му е асистирал д-р Златев (не по мой избор, макар че ми набутаха да подпиша документи за избор на екип). Бях приета по спешност заради нефрозен синдром и прееклампсия и бебето бе извадено месец преди термин в 35 г.с. А имам намерение за второ детенце, като не мога да чакам много, защото съм на 44 години. В епикризата ви не пише ли като в моята Sectio Caesarea isthmicotransversalis, което чета че означава хоризонтално? Чудя се обаче дали мога да се доверя на този надпис. Pensive

# 427
Здравейте, за жалост на ехограф не се вижда вида разрез, затова е тотално престъпно това, което правят в Майчин дом. Покрай това, което ни се случи, срещнах множество жени със секцио операции, някои от които спешни в по-ранна седмица, както бях аз, при които в епикризата не е описан разреза на матката.

Относно проследяващия Иван Цанов и този, който щеше да ме изражда Иван Диков... не знам какво да кажа... беше недопустимо при положение, че двамата бяха наясно, че имам продължителни контракции, никой не предприе раждане.... както се казва "за всеки случай", бебето на този етап вървеше голямо, в 34 г.с - 2300 г и 43 см.

Съжалявам за това, което се е случило. За съжаление е  на късмет, на кого ще попадне човек. За което се плаща много висока цена. Не оставяйте нещата така и ги гонете до дупка! Не разбирам само, тези следящи лекари как не са видяли какъв е разреза на матката. Не се ли вижда вертикален разрез?

# 428
Жаки ето ти по-горе отзив, може да се върнеш да четеш историята на жената. Аз съм раждала в Майчин дом и ти препоръчвам да се насочиш към някое от известните имена в болницата. Аз бях при проф. Асен Николов, завеждащ на родилна зала, и съм изключително доволна, а знаеш моето дете се роди с проблем. Всички бяха максимално подготвени и адекватно се погрижиха на мен и за бебето. Други препоръчвани имена са Дяволов и Славов. Ти май си с тромбофилия май най-добре Дяволов

# 429
Жаки ето ти по-горе отзив, може да се върнеш да четеш историята на жената. Аз съм раждала в Майчин дом и ти препоръчвам да се насочиш към някое от известните имена в болницата. Аз бях при проф. Асен Николов, завеждащ на родилна зала, и съм изключително доволна, а знаеш моето дете се роди с проблем. Всички бяха максимално подготвени и адекватно се погрижиха на мен и за бебето. Други препоръчвани имена са Дяволов и Славов. Ти май си с тромбофилия май най-добре Дяволов

Аз там искам да се следя по здравна каса, но иначе си се следя на друго място. Общо взето затова записах час при първия свободен лекар

# 430
Здравейте, момичета! Пиша тук тези въпроси, тъй като свързването по телефона явно е невъзможно …
Чета в сайта ,че има цена за придружител т.е. може ли вече бащата да влиза в стаята ако се заплати?
И раждането (ако си здравноосигурен) как се заплаща - стаята + избор на екип/лекар и упойка (примерно) ?
Благодаря!

# 431
Ако си здравноосигурен раждането е безплатно. Ако искаш упойка ( при естествено раждане), избор на екип и стая различна от тройните на седмия етаж, то тогава се плаща. Относно придружител не мога да отговоря. Звънете отново на регистратура.

# 432
Здравейте, колко нощувки е престоят при планово секцио? Лекаря ми каза да отида за прием деня преди операцията, т. е една нощувка има преди самата операция.

# 433
Зависи от много неща. Аз имах една преди секциото, една в реанимация след секциото и 3 в стая. Някои жени не спят в реанимация, местят ги на същия ден и имат 4-5 нощувки в стая. Някои остават за по-дълго ако се налага заради бебето

# 434
Нощувката преди секциото не се брои, после са 5.

Общи условия

Активация на акаунт