Раждане в Майчин Дом - София (10 тема)

• 58 248
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря много!
Има кафе (магазин с маси) и стол с готвено.
Поне аз вендинг машина не видях, за аптека питах , казаха ми,че има отсреща срещу входа на паркинга.

# 706
Вендинг машина има на 10-ти етаж.

# 707
Има и малко магазинче за бебешки дрешки и тн. С не голям избор де

# 708
Здравейте
Има ли търговски обекти в болницата?
Магазин, аптека, кафене, вендинг машина?

Има всичко,без аптека. Вендинг машината не си спомням обаче точно на кой етаж беше, но като попитате ще ви кажат. В стола готвят много вкусно.

# 709
  • България
Здравейте
Има ли търговски обекти в болницата?
Магазин, аптека, кафене, вендинг машина?

Има всичко,без аптека. Вендинг машината не си спомням обаче точно на кой етаж беше, но като попитате ще ви кажат. В стола готвят много вкусно.

От стола съм яла септември месец и на цени също биват. Забелязах, че до обяд всичко се ометва и след това не остава почти нищо като избор. Само не работят уикенда.

# 710
  • България
Аз пак се сетих да питам - сутрин (към 8-9ч) като отиваме за регистрация за прием за планово секцио, трябва ли да сме гладни, жадни за изследвания? Вероятно кръвни.

# 711
Гладна- да, но жадна, защо?

# 712
  • България
Питам, защото за някои изследвания са ми казвали и вода да не съм пила. Добре, много благодаря!

# 713
Здравейте ,
Дали може да изкажете мнение (раждалите скоро най вече ). Спряла съм се на доктор Дяволов , но видях някаква информация , че до септември не приемал повече раждания. Часът ми при него е края на месеца и се чудя дали изобщо ще се съгласи ( термина ми е април) . Започнах да гледам и другите лекари , някой може ли да даде мнение за доктор Шикова ?

# 714
Здравейте ,
Дали може да изкажете мнение (раждалите скоро най вече ). Спряла съм се на доктор Дяволов , но видях някаква информация , че до септември не приемал повече раждания. Часът ми при него е края на месеца и се чудя дали изобщо ще се съгласи ( термина ми е април) . Започнах да гледам и другите лекари , някой може ли да даде мнение за доктор Шикова ?
Здравей! Аз се следя при нея и смятам, че е добър специалист. Практиката й е доста натоварена, но не бих казала, че претупва. Каквото съм питала, винаги е била на линия. Ако нещо стане между прегледи, отговаря много бързо по вайбър. Също не е от тези, които вманиачено те пращат на 1000 излишни изследвания, ако няма нужда, което аз оцених доста. Преглежда в Шикова Медикъл в Дружба по ЗК, рядко се чака повече от 15-20 мин освен, ако не случиш момент, в който има повечко извънредни прегледи - максимум съм чакала 30-40 мин, но е рядкост. На мен ми я препоръчаха при проблем, за който подозирах, тъй като тя поема и има опит с проблемни бременности с висок риск подобно на Дяволов.

# 715
Aз бих Ви препоръчала др Ибрям - думите ми не стигат да изкажа благодарността си към него. На първо място човек, страхотен специалист, внимателен и много начетен. Лично аз от др Шикова не съм доволна - много пренавита, кратка и лаконична е обясненията си, бих казала че ме претупваше всеки път на преглед. Да вярно отговаряше на съобщенията ми във вайбър, но не ми създаде спокойствието, което ми беше нужно

# 716
  • България
Някой знае ли копирен център близо до болницата? Ще ми трябва утре да копирам едни документи преди да отида на преглед.

# 717
Копирала съм документ на улицата откъм спешното на Майчин дом. Някакво малко магазинче беше и отвън си пишеше копирни услуги. Срещу бариерите. Малко преди тях мисля че също има.

# 718
Здравейте, предстой ни раждане в Майчин дом началото на юли 2024. Другата седмица имаме среща с д-р Никола Поптодоров и мисля да го разпитам повече относно самото раждане и как се случват нещата. Преди това бих искал да видя какви са мненията на хора преминали през това. Жена ми не е българка и с това са свързани първите ми притеснения. Докторът ни говори перфектен английски, но при самото раждане дали ще мога да съм до нея в родилната зала (нормално раждане)? Дали ще мога да си платя за да остана в болницата при нея през цялото време? Не знам как сестрите ще се оправят с нея ако не говорят английски. Как ще и обяснят неща за бебето? Четох, че 12-ти етаж е най-добре.

# 719
По-добре се насочете към частна болница, където има възможност да си платите апартамент и да бъдете с жена си по време на целия престой. В МД не мисля, че е възможно. Иначе ако се уговорите предварително с доктора може да ви пуснат в родилна зала, но до там.

Общи условия

Активация на акаунт