Раждане в Майчин Дом - София (10 тема)

• 58 248
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте , имам питане дали има как да се свържем с доктор Ибрям по друг начин освен във фемиклиник. Има час чак за март месец , предполагам ще е прекалено късно , за да се разберем дали ще ме приеме за раждане . Термина ми е началото на април .

# 721
Привет,
Би ли разказала повече за раждането си?
Предстои ми регистрация за следене, за момента съм се ориентирала към Диков и раждане с екип при него, но все още имам някакви спънки и чуденки дали да съм в МД...
С първата ми бременност се следях на едно място, после родих в Щерев, платих луди пари и не останах особено доволна, ама то и обстоятелствата бяха кофти, приеха ме за раждане с Ковид, без симптоми, но с положителен тест, оттам всичко се срина, та дори и бебето не си видях 5 дни...ад беше...
Сега ми се иска всичко да ми е ма едно място и МД нали уж е най-доброто място за това.
Моля да споделиш с всяка подробност, благодаря, моце и на лично. 🤗

Полезна е много темата, чета ви нон стоп!
На мен ми предстои първо раждане декември.. надявам се нормално...и всичко, което споделяте ми е много, много полезна ...
Ако някоя мацка, която е раждала скоро, нормално, с избор на екип, има време и желание да разкаже подробно от постъпването в болница до финала ... много ще се радвам, може и на лично! ❤️❤️❤️❤️
Че страха от неизвестното започва да се усеща в 34 г.с. съм ...😬🤷

# 722
  • София
Здравейте , имам питане дали има как да се свържем с доктор Ибрям по друг начин освен във фемиклиник. Има час чак за март месец , предполагам ще е прекалено късно , за да се разберем дали ще ме приеме за раждане . Термина ми е началото на април .
Би трябвало още да работи в МЦ Димитров.

# 723
  • България
Глупав въпрос, ако се следите при някой лекар, ще раждате при него чрез секцио и болницата, в която работи, тогава се води избор на екип, нали? Той определя датата също.

И също така, кога се заплаща тази услуга заедно с упойката? Преди или след секцио?

# 724
Да, това се води избор на екип:)

Упокйка се плаща само при естествено раждане и без избор на екип. Когато плащате избор, тя е включена в цената (все пак не може секцио, без упойка 😃).
Плаща се в деня на изписването.

# 725

Хрумва ми да помолите във фемиклиник на регистратура да Ви вмъкнат някъде в графика му, като обясните каква е ситуацията

# 726
  • България
Да, това се води избор на екип:)

Упокйка се плаща само при естествено раждане и без избор на екип. Когато плащате избор, тя е включена в цената (все пак не може секцио, без упойка 😃).
Плаща се в деня на изписването.

Благодаря! С първо раждане някои въпроси ми идват в последния момент... 🤣

# 727
Здравейте, предстой ни раждане в Майчин дом началото на юли 2024. Другата седмица имаме среща с д-р Никола Поптодоров и мисля да го разпитам повече относно самото раждане и как се случват нещата. Преди това бих искал да видя какви са мненията на хора преминали през това. Жена ми не е българка и с това са свързани първите ми притеснения. Докторът ни говори перфектен английски, но при самото раждане дали ще мога да съм до нея в родилната зала (нормално раждане)? Дали ще мога да си платя за да остана в болницата при нея през цялото време? Не знам как сестрите ще се оправят с нея ако не говорят английски. Как ще и обяснят неща за бебето? Четох, че 12-ти етаж е най-добре.
На 7-ми етаж има една вип стая, в която пускат бащи, но след 4 часа всеки ден и въпреки всичко трябва да питате, малко се цупят ако стои много. Ако родилката се настани в апартамента на 12 етаж, в деня на отворените врати ни казаха, че може да я придружава мъжът й. В родилна зала - със съгласието на израждащия лекар.

# 728
Здравейте,търся мнения за д-р Дяволов.Акушер гинеколога,който ме следи ме насочи към него за раждане.В кой месец от бременността трябва да съм си организирала час при него,какво му е отношението към пациентите/вкарващ напрежение или е спокоен/,на 100% ли е на самото раждане с теб или го замества някой.Общо взето всичко би ми било от полза.Термина ми е м.август.Благодаря.

# 729
Доктор Дяволов не приема пациентки за раждане до месец септември. Насочете се другаде Simple Smile

# 730
Доктор Дяволов не приема пациентки за раждане до месец септември. Насочете се другаде Simple Smile

информацията откъде ви е ?

# 731

информацията откъде ви е ?
От доктора.
Може да видите и в Healee.

# 732
Момичета, за Ден на отворените врати колко по-рано трябва да се запиша? Аз искам да отида първата или втората седмица на март. В началото на месеца ли да се обадя, или трябва да бъде в понеделника на седмицата за конкретния четвъртък 😂?

# 733
Здравейте, нова съм във форума.
Предстои ми раждане през м. Май, гинеколожката ми препоръчва да се насоча за раждане в Майчин дом, в клиниката на проф. Виолета Димитрова, което видях, че е патологично отделение.
Имам съпътстващи заболявания - диабет и хипертония. Към момента диабета е контролиран с инсулин, хипертонията е в нормални стойности.
Гинеколожката ми каза, че отделението не е цвете, както и хората. Да не се надявам на лукс и супер отношение, но пък по отношение на детето и здравето - били професионалисти и нямала да има притеснение, че ще получа адекватна реакция.
Другото е, че не съм от София, а доста далеч, предстои да уточня логистиката с нея, защото с мъжът ми имаме доста въпроси и притеснения по отношение на пътуване, постъпване, преждевременно раждане и пр. Доста съм напрегната, опитвам се да се сдържам и да запазя самообладание, но бих била благодарна, ако имате сходен опит да споделите своя.

# 734
Какво точно ви интересува?
Аз лежах в патологията, преди раждането и съм също от далече.
Може да ми пишете на лично.

Общи условия

Активация на акаунт