Както са ви отговорили по-горе, д-р Дяволов не приема нови пациенти до септември.
Иначе на въпроса, аз родих при него март миналата година. Започнах да се следя при него в 5-ти месец. Отношението беше нормално, но не е за всеки, защото ако искате да ви говори през целия преглед, да ви показва какво вижда на видеозона и всякакви дребни подробности, няма да го прави. Ако има проблем ще ви каже. Ако не, няма. По-мълчалив е. За мен това не беше никакъв проблем, но има жени, които искат да им се говори много.
Чакала съм за часа си най-много 5 мин. Тоновете ги правих при него. За тях изобщо не съм чакала.
През цялата бременност се следих и на друго място (по НЗОК), като д-р Дяволов насърчи това.
Самото раждане беше супер, надявам се като дойде време за второ, пак при него да родя. При приема в спешното на МД, му се обадиха докато ме преглеждаха и проверяваха разкритието. Той дойде супер бързо и от рано сутринта, да е било към 6-7, по бегли спомени, до след раждането беше при мен (12:30-13:00). Докато чакахме за разкритие беше при мен, седеше до мен, говорихме си, после излизаше, докато при последната проверка на разкритието каза, че като се върне започваме. Изобщо не всява напрежение. Спокоен е.
По време на самото раждане беше на 100% с мен. Акушерката израждаше, той следеше и помагаше заедно с още един лекар. После той пое от акушерката и накрая той ми направи епизиотомията. Дойде 2 пъти да ме види в стаята дните след раждането.
Може да проверите и д-р Ибрям Ибрям (той ми беше и ще ми е втория избор, след д-р Дяволов, ако раждам втори път)