Внимавайте! Измамници!

• 121 757
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Аз не познавам човек, който да е изчел десетината страници договор с мобилен оператор преди да подпише
Ела да те запозная с моя мъж. И не само чете, ами и спори с представителите.

# 346
Аз не познавам човек, който да е изчел десетината страници договор с мобилен оператор преди да подпише

Не десетина. Само началото..между Пенка и виваком се скрючи този договор...или между Пенка и а1...
Wink
Страните да се видят..тоест с кого ти сключваш. Нали за това идеше реч?
Че едните се представяли за другите??
Нещо не четете май дискусията..и си доизмисляте.

# 347
Не доизмислям. Написах ясно, че нямам доверие на А1 и ги подозирам за всичко. Дадох примери за явни лъжи от техните служители.

# 348
  • София /Абсурдистан
Преди време и на мен ми скъсаха нервите А1. Много големи измамници са. Едвам се отървах от тях и никога повече не бих имала работа с тази фирма.

# 349
Всички оператори са измамници! Не са само а1.

# 350
  • София
Скрит текст:
Аз чета. Обикновено в офисите си има кресла, сядам си и на никого не преча. Но то реално е най-важно да прочетеш какви услуги включва промоционалния период, колко време продължава той и какви стават цените след промоционалния период. Другото е общо взето стандартно.
Значи, след вас чакат поне 2-3 човека, а вие сядате на креслото и си четете? И те си чакат кротко?
Т.е. да се подписваме директно, под каквото и да са написали, за да сме в удобство на другите чакащи?

Последното ми подписване на актуализация на данни в банка - три пъти връщах девойката да коригира грешките си. Според теб е било правилно да подписвам направо, за да не правя опашка?

# 351
Винаги трябва да се чете. На празен лист не съветвам никого да си слага подписа. Защото без четене си е подпис на бял лист .

# 352
Защото служителят иска да приключи с вас и след това да премине да обслужва следващия клиент.
Служителят предимно иска да си пише още една бройка прилъган в таргета който са му сложили за месеца, защото обикновено част от заплатата му зависи от това.
Никой няма право да изисква незабавен подпис и да отказва да позволи си прочетете договора. И честно казано, не съм видяла и някъде категорично да откажат, аз също съм от тези дето четат винаги. И моите, и на майка ми ако съм с нея, че тя също много ги мисли и като се намръщят и вече е хванала химикалката... те такива ги търсят де.
Служителят ако си няма друга работа, може и да ме чака мен да чета и да не работи с други през това време. Ако пък си има друга работа, може да си я върши а не да ми виси на главата. Нямам никакви претенции кое от двете ще е, това си е негова работа стига да не ми пречи на мен докато чета. Ако имам въпроси, аз ще си кажа.

# 353
В края на миналата година Йетел обявиха увеличение на месечната такса с 3 лв заради уж по-бърз нет. Бля бля. Минах на предплатена от виваком и познайте колко бързо се активираха от отдел Лоялни клиенти с контрапредложение за 22 кинта месечно. Мама им крадлива без извинение. Карала съм мързеланите в офисите да ми разпечатват договор, да си го чета спокойно, тормозила съм ги на 123 и си търся правата до дупка. Няма да имат опашки, ако са с адекватно обслужване, а не целенасочен тормоз и подвеждане.
За измама и нагъл обир считам и всички зарибявки на финансовите пишман коучове. Мързи го да бачка и тръгнал да проповядва, ама нали, ще спечелиш, ако си купиш книгата/курса/ депозираш и т.н. Също като пирамидите Галакси и Пауър Нет преди 25 г.

# 354
  • София /Абсурдистан
Всички оператори са от един дол дренки, както се казва.

# 355
Какви опашки говорим в офис на оператор, че чак и на зор да са... не е като народът да се избива там да се реди като в супермаркет Grinning
Ще дадат договора за преглед, че даже и стол ще предложат, но трябва човек да си го поиска а не да чака да види на тях как им е по-добре.
А че всички са маскари - така си е, то няма как един оператор да допусне да остане назад от другите дето предлагат същото - нали ще пропусне печалба или пък ще печелят те повече от него, сакън да не се чува Grinning
Всяко нещо е ако мине. Ама да кажа че на мен не ми се занимава - ами те зор нямат за моя интерес а за техния, на кого другиго да му се занимава?

# 356
Аз уж чета и накрая пак все нещо не е ОК. Баш са си измамници.

# 357
  • София /Абсурдистан
Аз уж чета и накрая пак все нещо не е ОК. Баш са си измамници.
И аз така. Човек не може да разбира от всичко.

# 358
Аз правилно съм разбрала, не това е проблемът.
Пример давам, да кажем има застраховка.
Ама точно този ден не може да се генерира този документ или служителят не го е пуснал, да дойдем на следващия ден, ама то вече не могло. В тоя дух. Или връщаш оборудване, после виждаш в сметката начислено, ако не пазиш протокола?

# 359
  • Пловдив
За измама и нагъл обир считам и всички зарибявки на финансовите пишман коучове. Мързи го да бачка и тръгнал да проповядва, ама нали, ще спечелиш, ако си купиш книгата/курса/ депозираш и т.н. Също като пирамидите Галакси и Пауър Нет преди 25 г.
И сега има, миналата година и тук във форума се шумя за поредната пирамида.

Аз правилно съм разбрала, не това е проблемът.
Пример давам, да кажем има застраховка.
Ама точно този ден не може да се генерира този документ или служителят не го е пуснал, да дойдем на следващия ден, ама то вече не могло. В тоя дух. Или връщаш оборудване, после виждаш в сметката начислено, ако не пазиш протокола?
Е добре, как да някой да ви предпази от собствената глупост? Документи се пазят. Даже да не е по немски в подредени папки, сложете си един кашон и мятайте всичко вътре. При нужда за няколко часа нужния документ може да се изрови. А ако някой се опитва да ви излъже, че точно този ден е най-уникалната промоция - ами казвате му не и си излизате.

Общи условия

Активация на акаунт