Внимавайте! Измамници!

• 112 435
  • 986
  •   1
Отговори
# 960
  • Далечният изток
Е как днес?! Това е от години...

# 961
...и ел.поща на полицая в yahoo...Grinning

# 962
На мен ми се обади женски глас, за да ми предлага някакъв профилактичен преглед в неделя, около 18 часа.

# 963
...и ел.поща на полицая в yahoo...Grinning
🤣 И на мен веднага това ми направи впечатление🤣

# 964
  • София
Стара измама във ФБ.
https://www.facebook.com/reel/1327194312243389
 в коментарите също много измамени

# 965
  • София
Към днешна дата: Директор ГДНП - главен комисар Захари Васков
Няма кой да им актуализира измамата. А като видиш "Атанас", написано на латиница и кирилица Simple Smile
Не зная как е конкретно в МВР, но вече би трябвало кореспонденцията да е подписана електронно, имаше някакво "окръжно" от МЕУ.

# 966
Стара измама във ФБ.
https://www.facebook.com/reel/1327194312243389
 в коментарите също много измамени
Тези, тему, баду, небюла и всякакви платени врачки, баячки, аури, хироманти, възстановители на откраднато крипто и прочие помияри ги докладвам.
На позната й възстановиха пари, но не измамниците, а изипей, оказа се, че имали такъв формуляр.
Миналата седмица ми се обади някаква да ме кани на гаражна разпродажба в Бургас, стоки до 10 лв, почерпка и подаръци. Да бе. Номерата на тез нови звезди започват с 0894100.

# 967
Отивате в офис на куриер и си вземате пратките, бъдете коректни.

# 968
  • София
Катето Евро с клип против измамници
https://www.facebook.com/reel/1401022188698212

# 969
От номер 0884329998 са се активирали за безплатни презентации

Видях, че са ми звъняли цели 43 сек, викам си да ги чукна в гугъл и там се оказаха известни с покупки за хиляди и набутани с кредити за боклучки.

Преди това в близкия магазин чух служителка се обясняваше, че няма време за презентацията, понеже е на работа

# 970
  • София /Абсурдистан
И какво презентират?

# 971
В момента по Хистъри върви серия на "Граничен контрол Австралия". Можете да си пуснете, ако ви е интересно да гледате междуконтинентална романтична измама. За мен /понеже съм го гледала/ краят е съкрушителен. Наистина хората виждат само това, което искат да видят.

# 972
В момента по Хистъри върви серия на "Граничен контрол Австралия". Можете да си пуснете, ако ви е интересно да гледате междуконтинентална романтична измама. За мен /понеже съм го гледала/ краят е съкрушителен. Наистина хората виждат само това, което искат да видят.

Кажи за какво става дума, ако искаш, в спойлер. Аз колкото пъти съм го хващала предаването, все са някакви азиатци, помъкнали да внасят нелегално забранени храни е Австралия, чат-пат наркотици, един път австралийски гущери изнасяха, ама основното беше азиатци, помъкнали манджи.

# 973
За мен това са най-скучните епизоди от Хистъри. Не са ми интересни багажите на хората. В Испания пък латиноамериканци носят манджи или китайците - куфари с ментата.

# 974
Американец, бачкатор се запознава по интернет преди 10 години със самотна майка Анна, от Тасмания. Та нито се виждали, нито кой знае говорили на живо. Пишат си и той 10 години изпраща пари. Не само той, майка му също. Накрая /предполагам/ на приятелите му им писва и му плащат пътуването до там с хотела, белким се откаже. На границата се усъмниха, но го пуснаха да влезе, понеже все пак имаше хиляда американски долара с сметката му. Стана ясно още, че парите се изпращат на приятелката на въпросната, Наташа.
Седя той там 12 дни и на връщане каза, че не се е видял с възлюбената, понеже Наташа обяснила как онази преди седмица била напуснала страната. Нашият човек си тръгна за Щатите и пак щял да праща пари. Онея пък на границата сезираха тасманийската прокуратура.

Общи условия

Активация на акаунт