Внимавайте! Измамници!

• 121 191
  • 1 079
  •   2
Отговори
# 1 035
  • Обран бостан ;)
Е, щом цената оправдава риска - пазарувайте.

# 1 036
  • София
Аз си купих пералня със сушилня на много изгодна цена и ми я качиха го нас. Обаче нещо се разкачи на втория месец, та докато се докопам до техник през тая Ема, беше голяма драма.

# 1 037
Емаг е платформа като амазон. На черни петъци не пазарувам оттам. Вдигат цените, после уж промоция.
С едно колело и ние имахме разправия. Следващите три взехме от Декатлон..

# 1 038
Oт Емаг съм вземала само дреболии, които не са важни и скъпи, но или не се намират другаде, или са много изгодни. Например килимче, пластмасова точилка с лагери, голяма туба с Ариел на супер цена, една конзолна масичка за цветя, супер подходяща по размер и цвят... И това е май.

# 1 039
Много попадения имаме, не само дребни. Мъжът ми купуваше техника (вече смени с Амазон), но той 20 години имаше фирма с дейност такава техника и си избира промоциите професионално.

# 1 040
И аз от 2014 до сега нямам проблеми с Емаг. Купувала съм и скъпи неща - винаги бърза доставка, фактури, гаранции. Последно кафемелачка на същата цена като в Амазон с безплатна светкавична доставка - получих я за по-малко от 24 часа

# 1 041
Не знам дали някой е публикувал това. Получих преди малко имейл със следното съдържание. Очевидно за мен е опит за измама.

# 1 042
Не знам дали някой е публикувал това. Получих преди малко имейл със следното съдържание. Очевидно за мен е опит за измама.

Тц, тц, подарък от бразилското правителство имаш🤣
Някое клипче с капоейра нямаше ли поне? Ей тъй, за достоверност 🙂

# 1 043
И да е имало, не се вижда, защото мейл клиентът ми блокира част от съдържанието по подразбиране.

# 1 044
  • София
Питала съм тази година КЗП изрично дали се занимават с е-маг и отговориха - ДА.
Лятото също си имах разправии с тях, а и чета, че при дефекти прехвърлят топката, особено АКО доставчик са не те, а друга фирма в Маркетплейс. Обаче кой бг търговец не го прави, ако се наложи да ползваш гаранция...
Внимавайте с връщането, че раздробяват сумите от ваучер на 5-6 части, ако ги оставиш за следващи покупки, когато пък системата приема определен брой ваучери.
Не съм съгласна, че всичко е по-скъпо, напоследък следя няколко микровълнови и нямат конкурентна цена. Вярно, разлика 20-30 лв., но като % не е малко. Памперс поръчвам оттам, при намаления не съм намерила по-добра цена.

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 17:33 от Cuckoo

# 1 045
Емаг е регистрирано в София.
КЗП има компететност. Точно така е.

ЕПЦ ползвах за Абаут ю - регистриран в Германия търтовец.

# 1 046
Съветвам ви да си взимате пратките от офис на съответната куриерска фирма, бъдете коректни и си взимайте това което сте поръчали.

# 1 047
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Съветвам ви да си взимате пратките от офис на съответната куриерска фирма, бъдете коректни и си взимайте това което сте поръчали.
Това в каква връзка се споменава?

# 1 048
Сигурно някой не си е взел поръчката и е платил две доставки. Във фейсбук има групи на търговци, които качват като некоректни клиенти, които не са си взели поръчките.

# 1 049
Клиентът има право да откаже онлайн поръчка, кое му е некоректното? Тези "търговци" би следвало да си калкулират и тези разходи в цените..

Общи условия

Активация на акаунт