Внимавайте! Измамници!

• 121 127
  • 1 079
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Далечният изток
Чела е...
Пускане на слухове ей така да се всява паника.

# 1 066
  • Пловдив
Аз съм даже отгоре. Не са осчетоводени пари, които съм похарчила.

# 1 067
Четох, че на хора със сметки в обб им липсвали средства сред превалутирането. Не ме учудва, големи са некадърници.
Няма такова нещо, всичко е точно с ОББ. От 25 години съм им клиент, нямам проблеми.
Аз съм им клиент от две години, за съжаление и бизнес клиент. Разводът ще е труден.
Ще намеря статията за несъответствието.

# 1 068
  • Далечният изток
Да, видях статията. Няма такъв проблем. Става въпрос за неосчетоводени плащания. Аз съм в ДСК, имам неосчетоводени плащания - въобще липсват като вляза в движението по сметката, защото съм плащала на 31.12., когато банките не работеха. Утре ще ги видя. Едното е по-старо плащане към онлайн магазин, но са задържали осчетоводяването, защото както по-късно се оказа, единият от двата продукта, които поръчах липсва, ще ми върнат парите за него, но това разбира се ще го видя след като банките заработят утре.

# 1 069
  • София
Някаква инфлуенсърка с пост за измама
Скрит текст:
Онлайн любов с горчив край: Мним „капитан на кораб“ едва не завлече жена с пари

# 1 070
Тия измами с капитани, генерали и подобни убавци са толкова стари, че как още им се хваща някой.

# 1 071
  • София /Абсурдистан
Технополис е открит в края на 2001г, какви 60 Simple Smile

# 1 072
  • European Union
За всякакви магазини излиза - за Кауфланд, за Лидъл и т.н. и не е задължително да е 60. Хваща по годината на раждане на потребителя и винаги е насочено за неговата възраст.

# 1 073
  • София
Жалкото е, че почти винаги е насочено към зрели хора, които изобщо не се замислят, че по това време не е имало нито ИКЕА, нито Кауфланд, нито каквато и да е голяма верига магазини, а чуждестранна съвсем. Simple Smile Ако беше към 20-30 годишни, човек ще си каже, че те не могат да си представят нещо друго. Винаги край тях е имало такива магазини.

# 1 074
Икеа има от много години извън Бг, поне аз помня как в детството ми каталозите на Икеа, донесени отнякъде. Мебелите им бяха идеал за стил и естетика. Може и да съществува веригата 60 години, у нас се появи доста късно.

# 1 075
  • София
Икеа има от много години извън Бг, поне аз помня как в детството ми каталозите на Икеа, донесени отнякъде. Мебелите им бяха идеал за стил и естетика. Може и да съществува веригата 60 години, у нас се появи доста късно.
Да, но в случая ставаше въпрос за ИКЕА в България. С очите си видях публикацията във Фейсбук. Излизаше, че са отворили магазина през 1965 г. или нещо подобно. И "наборите" се бяха хванали. Все едно не са живели 24 г. по време на социализма.

# 1 076
Здравейте,
Някой има ли опит с абониране за CFM Games.
Декември изтеглих едно приложение и ми таксува 10,00лв към сметката в Йеттел, след което го изтрих, сега получих ново таксуване, за нещо което вече нямам.
Моля за съвет какво трябва да направя?
Писах на Йеттел, чакам да отговорят, за да пиша и на КЗП, но имам предчувствие, че нищо няма да се случи.

# 1 077
  • София
Оо аз с виваком така съм имала скандали. Включваха ми допълнителни пакети към кабелната - НВО 24ч - 10 лв примерно , и получавам известие ,че туко що е активирано в 14ч докато съм в офиса и няма никой вкъщи. Първия път веднага го сторнираха и се извиниха, втория път беше активирано нещо друго , но го забелязах в сметката след няколко дни - и ми отказава сторниране на сумата понеже вече няколко дни било използвало. Пусках жалби и изисквах проверка  и нищо. Не след дълго се махнах от тях.

# 1 078
  • София
Здравейте,
Някой има ли опит с абониране за CFM Games.
Декември изтеглих едно приложение и ми таксува 10,00лв към сметката в Йеттел, след което го изтрих, сега получих ново таксуване, за нещо което вече нямам.
Моля за съвет какво трябва да направя?
Писах на Йеттел, чакам да отговорят, за да пиша и на КЗП, но имам предчувствие, че нищо няма да се случи.
Абонаментите нямат общо дали имате или не дадено приложение. Не ги знам тези игри, но трябва да се спре, откъдето е закупено. Ако е от Google play, трябва да влезеш там в секция Subscription.

# 1 079
  • Далечният изток
Тя сама си е направила абонамента, четете малко.

Изтрила си приложението, но не си прекратила абонамента.

Общи условия

Активация на акаунт